Yo! 😎
Ena koliko si platila maslac?
Ja imam Babylove ulje i fino je, mirisi bas blago, ali nekako kao da se ne upije..a jos se ja namuljam od glave do pete!
Ivymicek slikice su odlicne! Mogu i u album! Pozer jedan!😆 A kojeg su ti spola prvih dvoje clanova kraljevstva?😊
mare 😙
bejb23 draga i tvoje cedo neda vidjet sta je? 😊 Izgleda neku pristojnu generaciju donosimo na svijet! Hihih!
Nadam se da situacija smirila, ako ne i rjesila, a ti imas svoju malu veliku utjehicu u trbuhu koja ublazi i najstresnije situacije! Saljemo vam puno 😙😙😙
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Yo! 😎
Ja imam Babylove ulje i fino je, mirisi bas blago, ali nekako kao da se ne upije..a jos se ja namuljam od glave do pete!
Ivymicek slikice su odlicne! Mogu i u album! Pozer jedan!😆 A kojeg su ti spola prvih dvoje clanova kraljevstva?😊
mare 😙bejb23 draga i tvoje cedo neda vidjet sta je? 😊 Izgleda neku pristojnu generaciju donosimo na svijet! Hihih!
Nadam se da situacija smirila, ako ne i rjesila, a ti imas svoju malu veliku utjehicu u trbuhu koja ublazi i najstresnije situacije! Saljemo vam puno 😙😙😙
Ha ha, to sam si i ja mislila, da bi se mogla nauljiti kud treba i netreba pa sam radije izela maslac, bar mogu staviti di hoću bez da se razlije😊😂😂, 69.90kn u mulleru a ulje je bilo nekih 73kn,čini mi se kao da maslaca ima više🤔, 200ml
Yo! 😎
mare 😙bejb23 draga i tvoje cedo neda vidjet sta je? 😊 Izgleda neku pristojnu generaciju donosimo na svijet! Hihih!
Imam dečka i curkicu 😂😂😂. Tak da će ipak prevladavati dečkići 😂 ak se ne odlučim za četvrto.
Bejb23 bude se već pokazao ako ništa na porodu. Moji poznanici su dobili bebača prije par dana trebala doći curka a rodio se dečko 😂.
Ena ovaj butter izgleda odlično, javi kak se razmazuje
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Drage moje ima koja zuckasti iscjedak?Ja ga imam zadnjih tjedan dana,nije obilan,ali nije ni uobicajen,pa se mislim jel to zabrinjavajuce ili ne...Znam samo da mi je ginekologica jednom davno rekla da joj kazem na pregledu ako bude kakve promjene u boji iscjetka,a pregled je tek 9.2.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
IVYMICEK super se razmazuje i upija brzo isprobala sam ga 😀
Odlično, kupujem, lijena za čekati da se ulje upije.
Radne trudnice gotove s poslom?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
moja bebica nam svima šalje pozadinsko srce 💛 Pregled danas predivan, 10 minuta smo gledali bebača kako se koprca, maše rukama. Volim svoju ginekologicu jer je detaljna u svemu i dopušta mi sve. :) Bogu hvala razvija se kako treba. Pozdrav vam svima i ugodan ostatak večeri :*
Roko💙 2.8.2018. 💙
Jeeee gotovo za danas! Dosla kuci prije ca.45min, i legla, jedva docekala! Malo me steze tj kao menstrualni bolovi zadnja dva dana, smeta me dugo sjedit, imam onaj kauc na poslu al ne stignem leci 🙈
Ena i meni sad taj maslac privlacan, al imam jos zaliha svega. Mazem se sa onom biobaza mama kremom i super mi je.
Helga hvala bogu da je sve ok, cestitam i slika je divna, bas srceko 😍💓
Confused imam iscjedak ali bjelkast i nije jako obilan. Nazovi doktoricu i reci joj, mozda te pozove prije ili ti bar da vaginalete pa si mirna.
Tea bi rekla busasti izvjestaj 😉 Eto bas sam si lijepa, kazem muzu cijeli dan bi se mogla gledati u ogledalo. Sad smo na 62.5kg, znaci zasada +0.5. Beba ima 305g tako da to ide kako treba. Samo nek raste cura moja 🤗❤
Sortiraj odgovore
Najstariji