Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    19. Siječanj 2018. 20:23

franovamamita

maredaaaaaa ali tada sam mislila ajme poludit cu i onda vidis da sto su stariji to su gori hahaahjaahahhabar moj tak,kako ti se zove maleni?

aaaa neeeeee....a ja taman mislila kad to prođe,iduća će biti lakša(mislim na godinu) ,baš si me utješila hehheheheh

Tinchyca
    19. Siječanj 2018. 21:04

Honey lijepa buša :)
    Ja se mackam sa nekim bademovim uljem protiv struja iz dm-a. Pa kad potrošim budem probala ulje od hippa pa ak bu ok uzmem njega.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    19. Siječanj 2018. 21:43

Tinchyca

Honey lijepa buša :)
    Ja se mackam sa nekim bademovim uljem protiv struja iz dm-a. Pa kad potrošim budem probala ulje od hippa pa ak bu ok uzmem njega.

Ja sam to ulje obožavala u trudnoćama a sad ga nisam uspjela pronaći na policama. Uslikneš mi ambalažu da se prisjetim (hvala)

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    20. Siječanj 2018. 07:48

Jutro! Kako ste spavalice. Ja bez buđenja noćas. Pijem kavicu 🤗. Uživajte u vikendu

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tea👶
    20. Siječanj 2018. 08:53

Jutroo, evo i ja pijem kavicu i igram igrice 😂
    Ocistila kuhinju, pa cu nakon kave boravak i radit rucak 😊 danas je bolognese na meniu 😌

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    20. Siječanj 2018. 08:54

I ja bez budenja i piskenja 💪

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

20. Siječanj 2018. 09:05

Dobro jutro😉.. Jedva sam se probudila, išla u pola 3 spavati 😶,sad jedva čekam kavicu😀... U Zagrebu magluština... 

Tinchyca
    20. Siječanj 2018. 09:42

Ivymicek ovo koristim  

💙30.06.2018 💙 Noa💙

bejb23
    20. Siječanj 2018. 09:52

Jutro cure! 
    Evo mi pijemo kavu i papamo pa cemo sredit po kuci sto nam je ostalo i na rucak. 
    Mogla bi cak reci da sam se naspavala 😂 bilo je manje piljenja u strop nego inace i manje odlazaka do wca 😊 valjda se nisam urekla s ovim 😩

💗Baby E💗

baarbaraa29
    20. Siječanj 2018. 10:32

Jutro! Snjezno zimsko jutro! ❄ Obozavam!
    Drago mi je da ste sve imale ugodne noci i da ste se naspavale!
    Helga tvoju sam sliku nekako fulala jucer, ali ajme! Vidi ga sto je moderan pa zna foru sa 💛😊 Neodoljivo!
    Bejb nadam se da je pred tobom vikend bez stresa!
    Mi cemo u snjeznu setnjicu pa mozda slucajno udjem u Muller i kupim onu Eninu mazalicu 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.