Hi cure,
Meni danas cisti chill. Sve ce se to oprati i pospremiti samo, uopce se ne uzrujavam.
Danas saznala da je jos jedna frendica trudna, otisla s MM na rucak i onda smo legli na kauc i zaspali ko dva tvora na dva sata. Gledam nered, ne dira me. Kome smeta neka dodje i pospremi. Anarhija!
Nego šta, nije poso zec pa da pobjegne😂😂... Imamo svi takve trenutke.. I imamo i pravo.. Kad mi se glanca glancam, kad mi se neda odmaram🤣😂😂😘
Bok cure, evo da se javim. Usporila sam ali imam osjećaj da me hormoni žestoko pucaju, čak smatraju se rasplakala na poslu jer mi stavljaju sve i svašta s čim ja nemam veze.
.
A i ja osjetim bebu već par tjedana, i to uglavnom kad smo gladni. XD osjećam ga i kada muž mazi trbuh i priča mu pa sam ljubomorna jer se njemu javi i nikom više. Mali pišonja.
Tako treba, samo polako😘.. A hormoni su zeznuti, nisam neka plačljivica ali sad me lako rasplakati, neki film, riječ, gesta odmah suze… I živci mi lete dosta, tako da to mogu razumjeti. Ha ha, pa mora se bebač i s tatom malo pomaziti, kod tebe je stalnl a tatin dodir mu fali😁😁😍😍😘😘
Joj da skroz! Nek se mazi s tatom ali makar da meni odgovara na maženja nego samo njemu. Kao da mu paše njegov glas. 💙 Možda je to jer sam mu prijetila kaznom zbog povraćanja pa se sad ljuti. 😂
Dobro jutro drage moje😘... Nedjeljna kavica uz doručak s dragim, neprocjenjivo 😁😍😍. Nadam se da ste sve dobro, naspavane, bez bolova i poteškoća...
Jutro cure!! Nadam se da vam je bolje nego meni...naime baš jako me boli stidna kost,ne pomaže ni odmaranje ,ni kretanje...kak vi stojite s tim? Na zadnjoj kontroli napomenula sam doktorici i rekla je više odmarati ,da je kao malo prerano,al šta da radim...
Jutro cure!! Nadam se da vam je bolje nego meni…naime baš jako me boli stidna kost,ne pomaže ni odmaranje ,ni kretanje…kak vi stojite s tim? Na zadnjoj kontroli napomenula sam doktorici i rekla je više odmarati ,da je kao malo prerano,al šta da radim…
Ajooj draga, baš mi je žao.. Odmaraj onda više.. Pa da, i ja sam pomislila da je rano al jbg ak boli onda boli, ne pita kad će.. Mene ne boli ta kost nego me u preponama boli, onsak ko upala nakon vježbanja ili da sam špagu radila😂
dan cure
mi ustali u 10 doruckovali i tak...vani pada kisa pa ce biti bljak cijeli dan u kuci..
mare mene jos ne boli nekada zna na kratko i to je sve,jedino kao i enu prepone...al to se sve rasteze i mislim da nemas razloga za brigu...kad lezis stavljaj jastuk izmedu koljena
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mislim da se sirite,tijelo priprema,samo vise odmaranja i biti ce sve dobro..my life sam se sjetila,kako si,ima novosti?!
dan cure
mi ustali u 10doruckovali i tak…vani pada kisa pa ce biti bljak cijeli dan u kuci..
maremene jos ne boli nekada zna na kratko i to je sve,jedino kao i enu prepone…al to se sve rasteze i mislim da nemas razloga za brigu…kad lezis stavljaj jastuk izmedu koljena
U Zagorju kod mene sunce, izgleda da će biti ljep dan 😁
ma samo se bojim preranog otvaranja,e sad nigdje na googlu nisam našla da bi to moglo prouzročiti otvaranje.. al jbg ,bojim se ..a trudim se što više u ležeći položaj,nadam se da nije tako opasno ,29. mi je opet kontrola pa ćemo vidjeti
Nego jeste planirale ići na 4D ? Ja sam išla sa prvim djetetom u 22tt i ići ću sad ,al vjerojatno u 21tt jer se ne mogu dočekati da vidim bebicu,a i sad zadnji put ,se sramila pa nismo mogli vidjeti spol,pa sam nestrpljiva heheheh
ma samo se bojim preranog otvaranja,e sad nigdje na googlu nisam našla da bi to moglo prouzročiti otvaranje.. al jbg ,bojim se ..a trudim se što više u ležeći položaj,nadam se da nije tako opasno ,29. mi je opet kontrola pa ćemo vidjeti
Nego jeste planirale ići na 4D ? Ja sam išla sa prvim djetetom u 22tt i ići ću sad ,al vjerojatno u 21tt jer se ne mogu dočekati da vidim bebicu,a i sad zadnji put ,se sramila pa nismo mogli vidjeti spol,pa sam nestrpljiva heheheh
Mene je u 1.T jako bolila stidna kost. Ne znam imaš li kakve probleme jer ja sam tada imala ureaplasmu. Ali vrlo vjerojatno se samo širiš. Slušaj dokicu i sve će biti ok 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji