Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Siječanj 2018. 20:54

HappySeal

Hi cure,

Meni danas cisti chill. Sve ce se to oprati i pospremiti samo, uopce se ne uzrujavam.

Danas saznala da je jos jedna frendica trudna, otisla s MM na rucak i onda smo legli na kauc i zaspali ko dva tvora na dva sata. Gledam nered, ne dira me. Kome smeta neka dodje i pospremi. Anarhija!

Nego šta, nije poso zec pa da pobjegne😂😂... Imamo svi takve trenutke.. I imamo i pravo.. Kad mi se glanca glancam, kad mi se neda odmaram🤣😂😂😘

• Kolačić
    20. Siječanj 2018. 22:40

Ena31

Kolačić

Bok cure, evo da se javim. Usporila sam ali imam osjećaj da me hormoni žestoko pucaju, čak smatraju se rasplakala na poslu jer mi stavljaju sve i svašta s čim ja nemam veze.
    .
    A i ja osjetim bebu već par tjedana, i to uglavnom kad smo gladni. XD osjećam ga i kada muž mazi trbuh i priča mu pa sam ljubomorna jer se njemu javi i nikom više. Mali pišonja.

Tako treba, samo polako😘.. A hormoni su zeznuti, nisam neka plačljivica ali sad me lako rasplakati, neki film, riječ, gesta odmah suze… I živci mi lete dosta, tako da to mogu razumjeti. Ha ha, pa mora se bebač i s tatom malo pomaziti, kod tebe je stalnl a tatin dodir mu fali😁😁😍😍😘😘

Joj da skroz! Nek se mazi s tatom ali makar da meni odgovara na maženja nego samo njemu. Kao da mu paše njegov glas. 💙 Možda je to jer sam mu prijetila kaznom zbog povraćanja pa se sad ljuti. 😂

21. Siječanj 2018. 09:46

Dobro jutro drage moje😘... Nedjeljna kavica uz doručak s dragim, neprocjenjivo 😁😍😍. Nadam se da ste sve dobro, naspavane, bez bolova i poteškoća... 

mare27
    21. Siječanj 2018. 09:46

Jutro cure!! Nadam se da vam je bolje nego meni...naime baš jako me boli stidna kost,ne pomaže ni odmaranje ,ni kretanje...kak vi stojite s tim? Na zadnjoj kontroli napomenula sam doktorici i rekla je više odmarati ,da je kao malo prerano,al šta da radim...

21. Siječanj 2018. 09:51

mare27

Jutro cure!! Nadam se da vam je bolje nego meni…naime baš jako me boli stidna kost,ne pomaže ni odmaranje ,ni kretanje…kak vi stojite s tim? Na zadnjoj kontroli napomenula sam doktorici i rekla je više odmarati ,da je kao malo prerano,al šta da radim…

Ajooj draga, baš mi je žao.. Odmaraj onda više.. Pa da, i ja sam pomislila da je rano al jbg ak boli onda boli, ne pita kad će.. Mene ne boli ta kost nego me u preponama boli, onsak ko upala nakon vježbanja ili da sam špagu radila😂

franovamamita
    21. Siječanj 2018. 10:49

dan cure 
    mi ustali u 10 doruckovali i tak...vani pada kisa pa ce biti bljak cijeli dan u kuci..
    mare mene jos ne boli nekada zna na kratko i to je sve,jedino kao i enu prepone...al to se sve rasteze i mislim da nemas razloga za brigu...kad lezis stavljaj jastuk izmedu koljena 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    21. Siječanj 2018. 11:07

Mislim da se sirite,tijelo priprema,samo vise odmaranja i biti ce sve dobro..my life sam se sjetila,kako si,ima novosti?!

21. Siječanj 2018. 11:38

franovamamita

dan cure
    mi ustali u 10doruckovali i tak…vani pada kisa pa ce biti bljak cijeli dan u kuci..
    maremene jos ne boli nekada zna na kratko i to je sve,jedino kao i enu prepone…al to se sve rasteze i mislim da nemas razloga za brigu…kad lezis stavljaj jastuk izmedu koljena

U Zagorju kod mene sunce, izgleda da će biti ljep dan 😁

mare27
    21. Siječanj 2018. 11:41

ma samo se bojim preranog otvaranja,e sad nigdje na googlu nisam našla da bi to moglo prouzročiti otvaranje.. al jbg ,bojim se ..a trudim se što više u ležeći položaj,nadam se da nije tako opasno ,29. mi je opet kontrola pa ćemo vidjeti

Nego jeste planirale ići na 4D ? Ja sam išla sa prvim djetetom u 22tt i ići ću sad ,al vjerojatno u 21tt jer se ne mogu dočekati da vidim bebicu,a i sad zadnji put ,se sramila pa nismo mogli vidjeti spol,pa sam nestrpljiva heheheh

ivymicek
    21. Siječanj 2018. 11:53

mare27

ma samo se bojim preranog otvaranja,e sad nigdje na googlu nisam našla da bi to moglo prouzročiti otvaranje.. al jbg ,bojim se ..a trudim se što više u ležeći položaj,nadam se da nije tako opasno ,29. mi je opet kontrola pa ćemo vidjeti

Nego jeste planirale ići na 4D ? Ja sam išla sa prvim djetetom u 22tt i ići ću sad ,al vjerojatno u 21tt jer se ne mogu dočekati da vidim bebicu,a i sad zadnji put ,se sramila pa nismo mogli vidjeti spol,pa sam nestrpljiva heheheh

Mene je u 1.T jako bolila stidna kost. Ne znam imaš li kakve probleme jer ja sam tada imala ureaplasmu. Ali vrlo vjerojatno se samo širiš. Slušaj dokicu i sve će biti ok 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.