Franovamamita baš sam danas pitala doktora zar je moguće da već osjetim Bh kontrakcije. On kaže da je moguće jer se one stalno događaju a kako maternica raste tako ih i osjetiš.
Hvala curke na lijepim komentarima. Doktor me baš danas razveselio. Radi ovaj posao jako dugo i danas izjavi da on u ovom cijelom putu uživa jednako kao i mi ako ne više. Divan doktor 😊.
Uh taj šećer zna biti zeznut ako ga ne paziš.
Honey terminuše 💕.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
nellasuper da je sve okivy ajmeeeeee divne slicice
nego cure jel osjecate vi stezanje maternice ? meni se onak stisne trbuh i ko kvrga mi iskoci s jedne strane a danas od popodne bas cesto..ne boli me nego onako nelagodno pa sam zbunjena da su kontrakcije trebao bi biti trbuh tvrd cijeli ne sam na jednom mjestu
Meni je zbilja trbuh iskocio,a i postaje tvrd,napet sav
Jama nisi se već dugo sliknula da vidimo okruglicu 😊.
Ja samo neke slike žicam 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala cure svima 😘 K, Ivy drago da je sve ok i daaa Ivy suuuper je sličica 😃❤️
Divan dan danas za sve, nema velikih tegoba i svima nam dobro prošli pregledi 🤗☺️ Sad u krpe lagano i nek bude i lijepa, mirna i prospavana noć 😃
Dobro jutroooooo!!! Ajmoooo na noge lagane, petak je 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Dobro jutro drage moje😀😀😘😘.. Ja na nogama od 15do6 danas, popila kavu doručkovala, sad ću oprat kosu, našminkati se i s vjenčanom kumom na kavu pa kasnije s dragim i sestričnom prisjetiti se kak je to izaći u Zagrebu😂😂, ovih par dana odrađujem zaostatke s kavama i druženjima.
Dobro jutro!!! Dignem se ja ranije ali guštam u kavi bez klinaca 😂. Uživajte u danu.
Ena stvarno danas aktivno 😊. Uživaj u kavi i u izlasku.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro!!! Dignem se ja ranije ali guštam u kavi bez klinaca 😂. Uživajte u danu.
Ena stvarno danas aktivno 😊. Uživaj u kavi i u izlasku.
Budem, hvala, 😘...uživaj u kavici u miru😘
Dobro jutro!
Danas jedva čekam da završim s poslom pa odem s kumom na kavu.
27.6. 💙
Jeeeeejjj kava day for preggers!!! ☕🍵☕🍵☕🍵☕
Ajde uuivajte mi u danu i ja jedva cekam fajrunt!!!! Danas punih 20.!!!! 🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂 to moram nazdravit sa mineralnom 😂
Jutro curke!
Ivymicek preslatke sličice, baš se lijepo vidi bebač 😊
Čestitke curke koje ste na 20+ još tolko pa su bebice tu. Ajme kako vrijeme leti 🙈
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji