Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NellaM
    18. Siječanj 2018. 17:55

Pozdrav svima, javljam se nakon pregleda 😊
    Sve je u redu hvala Bogu, bebica je super, raste i sve se razvija kako treba .. jako je aktivna tj aktivan jer kako se čini stiže nam dečko, mase ručicama i gura se nožicama naveliko 💙 Iako kaže dok da je rano da potvrdi spol za sigurno ☺️ 
    Ja sam osjetila par puta kao lagano skakljanje iznutra, Al još je rijetko nije na dnevnoj bazi 😄 A prvu bebu sam osjetila oko 19. tjedna i nakon toga gotovo svakodnevno ali ona nije bila (prema onom sto mame znaju pričati) preaktivna, nije me previše lupala i lumpala unutra 😂
    Kolačić drago mi je da dolaziš sebi, pričuvaj se koliko uvjeti dopuštaju 😘

• NellaM
    18. Siječanj 2018. 18:02

Mateya drago mi je da je sve ok i kod tebe 🤗😃
    Inače mislim da su cure u pravu vezano za mačke, pijesak i čišćenje ne Al bit kraj mačke i to mislim da je sve pod normalno.. a za suhomesnato ja tu i tamo kad ne mogu izdržat pojedem (pršut je jedna od rijetkih stvari koja mi se uopće jela bas pa sam neka tri puta zažmirila i pojela 😬) Al kao ne ni trebalo jer je to svježe meso koje je suseno, nije termički obrađeno pa radi toga.. Al neki kažu kao ako je iz pouzdanih izvora nema veze.. 

mateya1993
    18. Siječanj 2018. 18:27

NellaM

Mateyadrago mi je da je sve ok i kod tebe 🤗😃
    Inače mislim da su cure u pravu vezano za mačke, pijesak i čišćenje ne Al bit kraj mačke i to mislim da je sve pod normalno.. a za suhomesnato ja tu i tamo kad ne mogu izdržat pojedem (pršut je jedna od rijetkih stvari koja mi se uopće jela bas pa sam neka tri puta zažmirila i pojela 😬) Al kao ne ni trebalo jer je to svježe meso koje je suseno, nije termički obrađeno pa radi toga.. Al neki kažu kao ako je iz pouzdanih izvora nema veze..

Hvala  ma ne brinem se previše jer i tako nemam još baš apetita. Jedva čekam da mi se napokon otvori apetit.

💖 Nikol -12.08.2018💖

bojana27
    18. Siječanj 2018. 19:54

Moja sara je bila ono takoo mirno dijete da mi je ovo kaj prva trudnoca , mozda jos nisam ni osjetila vidit cemo ahahaha 

ivymicek
    18. Siječanj 2018. 19:55

Hej curke!
    Mateya i K super za bebice a spol ćete sigurno saznati sljedeći put.
    Nella super za bebolinca. Samo tak neka nastavi.
    Evo i mi bili na pregledu. Doktor nas je toliko nasmijavao da je to čudo jedno 😂. Sutra smo službeno 20 tt jer nam je beba fino narasla i sada prati menstruaciju. Termin nam je 08.06. i kako niš nije otpalo od zadnjeg puta idalje je dečko.
    Ostalo nisam popratlila vidjela samm neka cool kolica i neki super ruksak, neku indijanku i malu indijanku joj na glavi 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

18. Siječanj 2018. 20:17

Pozdrav curke.. Eto i mene, cijeli dan po kavama lutam... Kolko sam uspjela proletit kroz ovo brdo poruka hvala Bogu svim curkama koje ste bile na pregledu sve super s bebicama😍😍😘😘, baš mi je drago to pročitati, samo tako dalje😘😘,Ivymicek prekrasne sličice bebice😍😍😍💙💙💙💙 i super za tjedne, čestitam na sutrašnjoj polovici puta😘. Kolačić nadam se da ti je bolje, odmaraj čim više možeš😘, pazite se šećera drage moje, dobro je da se redovito kontrolira, ja na oggt tek 01.ili 02.02.,ovisi koji da  će moći dragi ići samnom al mislim da je kod mene ok, zadnji put na vađenju krvi mi je bio 4.4...a ja se raspiiiisalaaa😂😂😂

Mya
    18. Siječanj 2018. 20:23

ivymicek

Hej curke!
    Mateya i K super za bebice a spol ćete sigurno saznati sljedeći put.
    Nella super za bebolinca. Samo tak neka nastavi.
    Evo i mi bili na pregledu. Doktor nas je toliko nasmijavao da je to čudo jedno 😂. Sutra smo službeno 20 tt jer nam je beba fino narasla i sada prati menstruaciju. Termin nam je 08.06. i kako niš nije otpalo od zadnjeg puta idalje je dečko.
    Ostalo nisam popratlila vidjela samm neka cool kolica i neki super ruksak, neku indijanku i malu indijanku joj na glavi 😂.

Kako lijepe sličice i drago mi je da je sve u redu😊💙

Honey
    18. Siječanj 2018. 21:02

Ivy predivan sincic 😍 Znaci u terminu smo 💕  I ostale cure K, mateya i bojana bravo i za vase bebice 🤗 Barbara ja sam komentirala te carape, dobro te pamcenje sluzi 😉 Hvala bogu pa je meni zasad ok, trudim se setati svaki drugi dan, i kad dodem kuci noge idu odmah na poviseno! Al super info za nabavu ako ce trebati, hvala! M.lady lijepa su kolica i kvalitetna👌 Meni je secer bio 5.0 nataste, na ogtt idu svi izmedu 24-26tt. Ako je secer nataste povisen, salje se ranije na ogtt. Inace bi svi gin. trebali slati trudnice vec ako je 5.1, ali neki su svjesni da je prag prije bio puno visi pa cekaju redovni ogtt. 
    Luki bio je i osjecaj, ali zelja je stvarno bila velika 😄 Nista manje nebi bila sretna da je decko, jer najbitnije je kad vidis da je sve ok. Znas i sama, tebi svaka cast, znam da te beba gura najvise i nadam se da cete skupa do kraja 🙏😘 Hvala svim curama sto se veselite sa mnom 💋💋💋 Kolacic, probaj prilagodit oktuzenje na poslu svom stanju. Donesi jastuke, lakse je kad stavis iza leda dok sjedis, proseci lagano, i pobrini se da imas bademe i sl., zdjelu voca itd. Civaj se draga! Confused brabo za kilu manje 🎉🎉🎉

franovamamita
    18. Siječanj 2018. 21:17

nella super da je sve ok 
    ivy ajmeeeeee divne slicice 

nego cure jel osjecate vi stezanje maternice ? meni se onak stisne trbuh i ko kvrga mi iskoci s jedne strane a danas od popodne bas cesto..ne boli me nego onako nelagodno pa sam zbunjena da su kontrakcije trebao bi biti trbuh tvrd cijeli ne sam na jednom mjestu 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    18. Siječanj 2018. 21:35

franovamamita

nellasuper da je sve okivy ajmeeeeee divne slicice

nego cure jel osjecate vi stezanje maternice ? meni se onak stisne trbuh i ko kvrga mi iskoci s jedne strane a danas od popodne bas cesto..ne boli me nego onako nelagodno pa sam zbunjena da su kontrakcije trebao bi biti trbuh tvrd cijeli ne sam na jednom mjestu

Meni je zbilja trbuh iskocio,a i postaje tvrd,napet sav

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.