Ja danas apsolutno ništa ne zelim,ne mislim raditi..vikend je,dragi doma,radio je ručak,tortilje za sebe i sogija,sestru..malo sa necacima skratila vrije me i odmaranje na ovaj tmuran dan😴😉
I mi budemo tortilje danas kod sestrične,obožavam ih 😁😍. Ti ih ne papaš?
Ne nije mi to nesto,jos kad sam nam znala sama umake radit ajd nekako,a ovo kad on sve kupovno pobaca svaki put me trbuh bolio pa rade ne,ja sam sarmu😁
Aha..neznam kakve su te kupovne,mi sami radimo nadjev, samo tortiljice većinom kupimo gotove, iako smo i njih prije pekli, 😁
Meni se moj bebić sad javlja svaki dan. Uglavnom kad ležim na kauču. Škakljanje iznutra. Toliko se koncentriram na taj feeling pa prestanem disati na par sekundi da ga što bolje osjetim. 😊🤗
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Umak bas za tortilje kupovni,njima vrh,a mene trbuh ubi
Onda bolje ne.. A i sarma ko što veliš je mraak😂 i nema trbuhobolje😂
Meni se moj bebić sad javlja svaki dan. Uglavnom kad ležim na kauču. Škakljanje iznutra. Toliko se koncentriram na taj feeling pa prestanem disati na par sekundi da ga što bolje osjetim. 😊🤗
😍😍😍😘😘😘jeeeyyy, prekrasno jel da? I kad počne baš lupkati😍😍.. Moj ko da ima timer, počne mi biti ful aktivan oko 9 navečer, nadam se da mi ne pokazuje kak bude kad se rodi, onda nebudemo više spavali😏😂😂
Bok cure, evo da se javim. Usporila sam ali imam osjećaj da me hormoni žestoko pucaju, čak smatraju se rasplakala na poslu jer mi stavljaju sve i svašta s čim ja nemam veze.
.
A i ja osjetim bebu već par tjedana, i to uglavnom kad smo gladni. XD osjećam ga i kada muž mazi trbuh i priča mu pa sam ljubomorna jer se njemu javi i nikom više. Mali pišonja.
Hi cure,
Meni danas cisti chill. Sve ce se to oprati i pospremiti samo, uopce se ne uzrujavam.
Danas saznala da je jos jedna frendica trudna, otisla s MM na rucak i onda smo legli na kauc i zaspali ko dva tvora na dva sata. Gledam nered, ne dira me. Kome smeta neka dodje i pospremi. Anarhija!
27.6. 💙
Hi cure,
Meni danas cisti chill. Sve ce se to oprati i pospremiti samo, uopce se ne uzrujavam.
Danas saznala da je jos jedna frendica trudna, otisla s MM na rucak i onda smo legli na kauc i zaspali ko dva tvora na dva sata. Gledam nered, ne dira me. Kome smeta neka dodje i pospremi. Anarhija!
Hahahhahahahahah kraljice! To i ja kazem kad mi se baaas nista ne da. 😂
Mi smo danas bome uzivali. Sad mi se papaju palacinke pa ih idem na brzinu spec 😊
💗Baby E💗
Hi cure,
😂😂😂 Anarhija! 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bok cure, evo da se javim. Usporila sam ali imam osjećaj da me hormoni žestoko pucaju, čak smatraju se rasplakala na poslu jer mi stavljaju sve i svašta s čim ja nemam veze.
.
A i ja osjetim bebu već par tjedana, i to uglavnom kad smo gladni. XD osjećam ga i kada muž mazi trbuh i priča mu pa sam ljubomorna jer se njemu javi i nikom više. Mali pišonja.
Tako treba, samo polako😘.. A hormoni su zeznuti, nisam neka plačljivica ali sad me lako rasplakati, neki film, riječ, gesta odmah suze... I živci mi lete dosta, tako da to mogu razumjeti. Ha ha, pa mora se bebač i s tatom malo pomaziti, kod tebe je stalnl a tatin dodir mu fali😁😁😍😍😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji