Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    18. Siječanj 2018. 15:13

Kolačić

Confused

Kolačić

Bok cure, danas sam ostala doma, osjećam podmuklu bol u trbuhu kad se krećem malo više, tipa sad sam išla do trgovine i osjetim da me boli dolje kod lijevog jajnika. A to osjećam cijelu trudnoću, samo je sad malo izraženije. Osjećam i bebu i nemam iscjedak osim onog regularnog tako da mislim da je sve okej. Zbilja mi se ne ide doktrici ili na hitnu jer ću pobrati neku bolest. Zvati ću privatnu danas da pitam ali čini mi se da je fkt od previše stresa, od ponedjeljka sam bila na poslu, umirala od stresa od 7 do 19 bez hrane, samo slatkiši i banane. Mislim da me to sve malo dotuklo. Fkt ne znam.

Zasto ne otvoris bolovanje?

Nažalost, nije opcija još neko vrijeme jer sam na ugovor o djelu i čekam da me prime na neodređeno. Ma ovo je fkt prva ovakva situacija i šef mi je presuper i rekao je da nek se odmorim koliko hoću, nije problem.

Samo smanji tempo i cuvaj se,odmaraj svakom prilikom dok ne uspijes doma biti

baarbaraa29
    18. Siječanj 2018. 15:56

Franovamamita e kolica su bas dobra!! Jedino tu nema ono jaje? Jel se tak kaze za onaj prenosni dio? Znam da postoji THE Jaje, al jos ucim 😆
    HappySeal ti si me bas nasmijala s onom slikom Indijanke 😂 Mala joj skoro na glavi sjedi! 😄

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• M.lady
    18. Siječanj 2018. 16:06

Confused

M.lady

Confused

Honey cestitam na princezi ❤
    M.Lady kolica su prekrasna,koliko si ih platila?
    Ja vam inace zadnja 3 dana ne jedem kruh i slatko i vaga pokazuje 1 kg manje.Bas sam happy 😁

U lesnine inace su 7000 kn a bila su na akciji 4800

Ufff,skupa su ajme.Meni su prva kolica posluzila za obe cure,sad vec za trece nisu nikako,dotrajala su.Ali s obzirom da vise djece ne planiram sve sam bliza opciji da uzmem polovna jer mi se ne daje cila placa za kolica koja cu koristit par mjeseci.Jer imam vrhunska kisobran kolica u 3 polozaja koja cu moc koristit cim beba pocne sjedit,tako da mi nema smisla davat velike novce za ova prva.

Da vjerujem ti, nama je ovo prva beba, pa sam isla na to da iman kasnie jer mislimo imat jos djece.

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• M.lady
    18. Siječanj 2018. 16:07

mateya1993

Bok cure! Evo ja sam danas obavila pregled. Sve je ok,srčeko kuca,beba raste jedino mi je šećer povišen 5.6 je. Idem 5.2 na OGTT test da se vidi kakav bude šećer.Nadam se da bude ok. Sljedeća kontrola mi je 15.2.
    Jel ima koja od vas povišeni šećer?

Meni je 5.4, al mi je rekla da nije to nista da samo pripazim dok me posalje na ogtt

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

K6789
    18. Siječanj 2018. 16:23

Hej hej, evo ja upravo doma idem s pregleda. Napisala sam vec curama koje su na whatsappu pa da i vama ostalima napisem. Sve je supeer. Ima 11+1. Zivahan jako, srceko prekrasno kuca, rukice, nogice i ostalo mu se super razvilo. Iduci put 15.2. cemo saznat sto je

franovamamita
    18. Siječanj 2018. 16:58

barbara imaju stavila sam slucajno link za 2u1 umjesto3u1 http://djecjakolica.com/djecja_kolica/djecja_kolica_babyboom/djecja_kolica_serije_mirage_reverso/87/djecja_kolica_mirage_reverso_crna_crvena_putovalni_komplet_3u1/
    K super za bebaca 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    18. Siječanj 2018. 17:08

Kad ste pocele osjecat bebaca ? Ja se osijecam kao da mi je prva trudnoca , onak nisam sigurna jel osjetim ..zbilja sam tudum 😨😨 

franovamamita
    18. Siječanj 2018. 17:22

Bojana27

Kad ste pocele osjecat bebaca ? Ja se osijecam kao da mi je prva trudnoca , onak nisam sigurna jel osjetim ..zbilja sam tudum 😨😨

uh kao da sebe slusammislim da sam prije dan dva osjetila..i danas al nisam sigurna..kao da me lupne jednom dva puta i stane 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    18. Siječanj 2018. 17:25

Ja ne znam kako bi opisala “udarac” zato me i muci ahahha jer mala mi se nije uopce javljala mozda 5 puta u cijeloj trudnoci 

franovamamita
    18. Siječanj 2018. 17:36

Bojana27

Ja ne znam kako bi opisala “udarac” zato me i muci ahahha jer mala mi se nije uopce javljala mozda 5 puta u cijeloj trudnoci

daj zezas prvi puta cujem to  znam da ako je posteljica sprijeda da se slabije osjete udarci...mene je moj lupao od 17tt i to jako i staaaalno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.