Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nikolina219
    18. Siječanj 2018. 13:13

* pijeska 

mateya1993
    18. Siječanj 2018. 13:16

Hvala cure :D sad mi je malo lakše. Ne diram pjesak i neidem blizu pjeska 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• nikolina219
    18. Siječanj 2018. 13:22

Pijesak izbjegava , mačka ko mačka je bezopasna. 
    Moji ljubimci osjećaju da se nešto događa , promijenili su ponašanje, puno su mirniji , a pas me vani čuva više nego ikad , cim mi nepoznati pas pride odma se postavi ko cuvar  i njima ce sve promijeniti 

Confused
    18. Siječanj 2018. 13:30

Kolačić

Bok cure, danas sam ostala doma, osjećam podmuklu bol u trbuhu kad se krećem malo više, tipa sad sam išla do trgovine i osjetim da me boli dolje kod lijevog jajnika. A to osjećam cijelu trudnoću, samo je sad malo izraženije. Osjećam i bebu i nemam iscjedak osim onog regularnog tako da mislim da je sve okej. Zbilja mi se ne ide doktrici ili na hitnu jer ću pobrati neku bolest. Zvati ću privatnu danas da pitam ali čini mi se da je fkt od previše stresa, od ponedjeljka sam bila na poslu, umirala od stresa od 7 do 19 bez hrane, samo slatkiši i banane. Mislim da me to sve malo dotuklo. Fkt ne znam.

Zasto ne otvoris bolovanje?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Confused
    18. Siječanj 2018. 13:32

Bojana27

Confused kolko si u + ?

Puno previse,7.5 kg sad

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

Confused
    18. Siječanj 2018. 13:36

M.lady

Confused

Honey cestitam na princezi ❤
    M.Lady kolica su prekrasna,koliko si ih platila?
    Ja vam inace zadnja 3 dana ne jedem kruh i slatko i vaga pokazuje 1 kg manje.Bas sam happy 😁

U lesnine inace su 7000 kn a bila su na akciji 4800

Ufff,skupa su ajme.Meni su prva kolica posluzila za obe cure,sad vec za trece nisu nikako,dotrajala su.Ali s obzirom da vise djece ne planiram sve sam bliza opciji da uzmem polovna jer mi se ne daje cila placa za kolica koja cu koristit par mjeseci.Jer imam vrhunska kisobran kolica u 3 polozaja koja cu moc koristit cim beba pocne sjedit,tako da mi nema smisla davat velike novce za ova prva.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

franovamamita
    18. Siječanj 2018. 14:29

ajme bas sam se umorila vani setala s klincem onda kuhala spremila cijelu kucu prala uh...dosta za danas...
    mateya super za bebicu a sto se tice secera nemam iskustva..
    nego da kolica sad cu vam poslati link kakva sam ja nasla 3u1 i meni su predobra i kontam ih kupiti a cijena je od 2700 do 3000

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    18. Siječanj 2018. 14:30

i da kolacic mozda dtvarno da odes na bolovanje i cuvas se draga 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    18. Siječanj 2018. 14:37

http://djecjakolica.com/djecja_kolica/djecja_kolica_babyboom/djecja_kolica_serije_mirage_reverso/97/djecja_kolica_mirage_reverso_crna_crvena_prosireni_komplet_2u1/ tocno bih ta crno crvena

• Kolačić
    18. Siječanj 2018. 15:09

Confused

Kolačić

Bok cure, danas sam ostala doma, osjećam podmuklu bol u trbuhu kad se krećem malo više, tipa sad sam išla do trgovine i osjetim da me boli dolje kod lijevog jajnika. A to osjećam cijelu trudnoću, samo je sad malo izraženije. Osjećam i bebu i nemam iscjedak osim onog regularnog tako da mislim da je sve okej. Zbilja mi se ne ide doktrici ili na hitnu jer ću pobrati neku bolest. Zvati ću privatnu danas da pitam ali čini mi se da je fkt od previše stresa, od ponedjeljka sam bila na poslu, umirala od stresa od 7 do 19 bez hrane, samo slatkiši i banane. Mislim da me to sve malo dotuklo. Fkt ne znam.

Zasto ne otvoris bolovanje?

Nažalost, nije opcija još neko vrijeme jer sam na ugovor o djelu i čekam da me prime na neodređeno. Ma ovo je fkt prva ovakva situacija i šef mi je presuper i rekao je da nek se odmorim koliko hoću, nije problem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.