teac i meni danas stigao paketic isto bez carapica,a to ulje vec koristim i koža je super mekana i ko sto Ena kaze mirise po bebama
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
teac i meni danas stigao paketic isto bez carapica,a to ulje vec koristim i koža je super mekana i ko sto Ena kaze mirise po bebama
😀😀, ni meni čarapice, dobila sam ljubičastu žličicu😀
Evo i ja se javljam, danas bas odlican dan. Napokon sam se onako posteno naspavala. Sutra napokon pregleed. Ne mogu docekat da ga ponovno vidiiim💕
Meni još nije stigao Hipp. Mora da je netko od susjeda ugrabio. Ha naručit ću opet.
27.6. 💙
LaReina dobrodosla u kokosinjac!
Tinanema znaci i tvoj je stidljivko! Oooo jesu nam djeca neka cedna! Ali ono sto je najbitnije je da je sve ok!!
Luki ajme ne znam sta bi ti rekla! Imam dojam da tebi utjeha i ne treba.. Mozda sad ovo krivo zvuci, ali hocu reci da si mi ostavila utisak da si bas jedna velika hrabrica! Tu i tamo sam i prije nailazila na tvoje postove pa znam da si vec puno toga prosla! Svaka cast! Svejedno nam pisi sve novosti da te ipak ovako virtualno podrzimo!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ena31
bejb23
LuKi5
Da to sam skužila. I kod mene je zatvor. Ma sve mi se sad izmiješalo haha 😂 e de mi recite jel koja u zadnje vrijeme uzimala onaj popust na trudnice? Jel i dalje popust dobiješ samo do kraja 3mj ili? Ja se nisam još prijavila, čekam da bude ono poslije jer što mi vrijedi da se sad prijavim pa dobijem da mog kupit pelene do 3.mj samo a rodit ću puno kasnije hh
K6789 vjerujem ti... najljepši je taj osjećaj kad gledaš kako se miče 😍
💕💕💜💜👶😍
baarbaraa29 pa da jesi to vidjela? Ma nema veze...nije mi toliko ni bitno što je samo da je sve u redu... 😁
💕💕💜💜👶😍
Bojana danas cekamo jos tvoj izvjestaj, jel tako??
Sutra bejb, Nella, K i ivymicek, ne?
Ajme sta ce bit djece!
Ja imam osjecaj da bi se u zadnje vrijeme mogla prikacit na neku hidroelektranu koliko vode pijem!!
Jel to isto kao neka normala u trudnoci?
Bok mamice evo proletila sam kroz mnooogo poruka i vidim da je svima sve ok na pregledima što je super i sve ide svojim tokom, plavci (dečki) prevladavaju bas se slaze nogometa momčadJa bila jucer na pregledu kaze dr sve ok,imala sam prošli tjedan smeđi iscjedak po cijeli dan i da je neobjašnjiv ali čim je sve u redu lakše se diše. vidim da pišete termine, ne znam ako barbara to ažurira,moj je 21.8 znači zadnja na redu
Nisi nisi, ja sam iza tebe 27.8 😁
Iako mozda ne vidim, al me nema na popisu 😅
Slabo pise jer sam u komi, pratim vas svaki dan u intervalima jer ne mogu dugo gledati u mob. Ja sam jucer bar 10 puta povracala, i nista nisam jela. U cetvrtak sam bila kod dr i od tad sam izgubila 2 kg, sto je ok jer imam dosta i viska 🤣 jedva cekam da mucnine stanu!! 😥
Jel se koja sjeca sta ono moram donesti za komplikacije, zadnje 3 platne liste i??
All of God’s grace in one tiny face 💟
Bok mamice evo proletila sam kroz mnooogo poruka i vidim da je svima sve ok na pregledima što je super i sve ide svojim tokom, plavci (dečki) prevladavaju bas se slaze nogometa momčadJa bila jucer na pregledu kaze dr sve ok,imala sam prošli tjedan smeđi iscjedak po cijeli dan i da je neobjašnjiv ali čim je sve u redu lakše se diše. vidim da pišete termine, ne znam ako barbara to ažurira,moj je 21.8 znači zadnja na redu
Nisi nisi, ja sam iza tebe 27.8 😁
Iako mozda ne vidim, al me nema na popisu 😅
Slabo pise jer sam u komi, pratim vas svaki dan u intervalima jer ne mogu dugo gledati u mob. Ja sam jucer bar 10 puta povracala, i nista nisam jela. U cetvrtak sam bila kod dr i od tad sam izgubila 2 kg, sto je ok jer imam dosta i viska 🤣 jedva cekam da mucnine stanu!! 😥
Jel se koja sjeca sta ono moram donesti za komplikacije, zadnje 3 platne liste i??
bila si samo bez datuma.
a joj bas te pati! nadam se da uskoro prestaju. meni su oko 11.tjedna
Sortiraj odgovore
Najstariji