Bok mamice evo proletila sam kroz mnooogo poruka i vidim da je svima sve ok na pregledima što je super i sve ide svojim tokom, plavci (dečki) prevladavaju bas se slaze nogometa momčadJa bila jucer na pregledu kaze dr sve ok,imala sam prošli tjedan smeđi iscjedak po cijeli dan i da je neobjašnjiv ali čim je sve u redu lakše se diše. vidim da pišete termine, ne znam ako barbara to ažurira,moj je 21.8 znači zadnja na redu
Nisi nisi, ja sam iza tebe 27.8 😁
Iako mozda ne vidim, al me nema na popisu 😅
Slabo pise jer sam u komi, pratim vas svaki dan u intervalima jer ne mogu dugo gledati u mob. Ja sam jucer bar 10 puta povracala, i nista nisam jela. U cetvrtak sam bila kod dr i od tad sam izgubila 2 kg, sto je ok jer imam dosta i viska 🤣 jedva cekam da mucnine stanu!! 😥
Jel se koja sjeca sta ono moram donesti za komplikacije, zadnje 3 platne liste i??
Prosjek zadnjih tri platnih list,kopiju tekuceg i osobne i ispunjen papir koji na hzzo-u daju
Bojana danas cekamo jos tvoj izvjestaj, jel tako??
Sutra bejb, Nella, K i ivymicek, ne?
Ajme sta ce bit djece!
Ja imam osjecaj da bi se u zadnje vrijeme mogla prikacit na neku hidroelektranu koliko vode pijem!!
Jel to isto kao neka normala u trudnoci?
I meni se cini da Bojanu cekamo danas..
I da smo sutra nas 4 😊
Nikako docekaaati. Danasnji dan bas spoooro prolazi 😒
💗Baby E💗
I ja dobila ljubicastu zlicicu 💜
Btw da li je moguce da bi netko trudnici ukrao paketic jer eto moze im se?! Wtf
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ja isto jos cekam taj hipp paket, kao da zivim u najvecoj zabiti koliko im treba! (Zivim u centru Zagreba).
Uzela sam dm ruksakić i da popusti su svi do kraja 3., ali se nadam da ćemo opet dobiti popuste da ne kupujem već sad pelene i ostalo.
Cure, ako ste na whatsappu, javite da se priključim! 😊
Ja isto jos cekam taj hipp paket, kao da zivim u najvecoj zabiti koliko im treba! (Zivim u centru Zagreba).
Uzela sam dm ruksakić i da popusti su svi do kraja 3., ali se nadam da ćemo opet dobiti popuste da ne kupujem već sad pelene i ostalo.
Cure, ako ste na whatsappu, javite da se priključim! 😊
Barbari na mail posalji broj da te doda,napisan je unatrag par stranica
Da ne tražiš
rehbarbara@gmail.com
Ak nam se još netko hoće pridruzit na whatsappu nek se javi na ovaj mail sa brojem :)
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Evo da se pohvalim, mi smo kupili bebeto kolica. Ja sam se zaljubila u njih ❤
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Evo da se pohvalim, mi smo kupili bebeto kolica. Ja sam se zaljubila u njih ❤
Oooo, wooow 😍😍Jako su ljepa😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji