I mišići me bole, baš baš jako
Imaš temperaturu?
Mislim da ne.
A onda odmori i popi magnezij, ako ti je jako loše otiđi na hitnu, nemoj trpit, slušaj sebe, ti najbolje znaš kak ti je
Hej ivy i cure, da se javim i ja! Pisem sutra vise 😘
Bila danas na pregledu, zelja se ispunila, curica je 🎀 i hvala bogu sve je u redu 💞💗💓 presretni smo 🙏🎉
Čestitam na ostvarenoj želji i maloj princezi. Bitno da je sve ok 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
kolacic ako su grcevi ko menstrualni odi na pregled ako ne probaj leci i odmoriti ako ne prode brzo odi neka te pregledaju
honey cestitam
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hej ivy i cure, da se javim i ja! Pisem sutra vise 😘
Bila danas na pregledu, zelja se ispunila, curica je 🎀 i hvala bogu sve je u redu 💞💗💓 presretni smo 🙏🎉
Cestitaaam na djevojcici 😘
💗Baby E💗
Honey cestitke!!! Da malo prorjedimo te decke!
Sutra nova 4 komada
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sretno svima sutra, cekamo vijesti 😘
Ja sam 24. na pregledu
17.7. 💝💝
Kolačić - ne znam u kojem si tjednu ali i mene je do nedavno bolilo. Kao da cu dobiti mjesecnicu ali ginic mi je rekao da je to normalno. Pomoglo mi je mirovanje iako mi nije receno da moram lezati. Ja sam bila parnoicna zbog jednog spontanog prije 2 god. Sada su ti bolovi prosli, usla sam u 4 mjesec.
Danas smo obavili pregled i mali tvrdoglavi je drzao noge prekrizene 😏
Saznat cemo sto je za 3 tjedna.
Honey - sretnice. Cestitam.
Kolačić - ne znam u kojem si tjednu ali i mene je do nedavno bolilo. Kao da cu dobiti mjesecnicu ali ginic mi je rekao da je to normalno. Pomoglo mi je mirovanje iako mi nije receno da moram lezati. Ja sam bila parnoicna zbog jednog spontanog prije 2 god. Sada su ti bolovi prosli, usla sam u 4 mjesec.
Danas smo obavili pregled i mali tvrdoglavi je drzao noge prekrizene 😏
Saznat cemo sto je za 3 tjedna.
Honey - sretnice. Cestitam.
Ma ja sam već to prošla i mislim da nije to. Vidjet ću kako će bit.
Honey, draga cestitam i lijepo sto ti se ostvarila zelja 😘👨👩👧
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji