Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    17. Siječanj 2018. 07:46

LaReina

Ola, i ja kuham ljetnu bebu. Termin je 15.07. Sutra je pregled, jedva čekam jer smo ušli u 14 tjedan. Mučnine lagano odlaze ali su zato glavobolje došle.
    Nemam nekih prevelikih želja za odredenom hranom, osi, sto bi rado pivu popila. Ovo mi je druga trudnoća, prva je bila neuspješna.
    Trudnice, vi koje ne znate spol još uvijek imate li želja?
    Ja bi rado curicu ali baš zato što to želim jako, biti će dječak 😏

Dobro jutro i dobrodošla! Neka beba bila živa i zdrava! Držimo fige za djevojčicu 🤣

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bejb23
    17. Siječanj 2018. 08:21

Dooobro jutroo. 
    Nove cure dobrodosle! 
    Sve koje danas imaju pregled sreeetno  😘

💗Baby E💗

HappySeal
    17. Siječanj 2018. 08:39

Jutro trudnice!

Mene muči nesanica. Mislim da će MM večeras na kauč da se bar malo naspavam. Sjedim za radnim stolom i kljucam. 

27.6. 💙

Tinchyca
    17. Siječanj 2018. 09:05

Jutro curke!
    Ja sanjala da mi stariji bratići i brat zabijaju ziherice po leđima i da ih stalno vadim i da mi teta ima tuberkulozu 🙈😂
    Stvarno sanjam gluposti. 
    Danas sam se ak nista naspavala tek se sad probudila.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

17. Siječanj 2018. 09:30

Dobro jutro okruglice 😁😍😘... LaReina dobrodošla, sretno dalje, 🤞🤞🤞🤞za spol koji želiš😀... Tinchyca ti naši snovi su luudii, al netreba ih se uzimat srcu, samo im se nasmiješ.. Moj maleni se toliko migoljio noćas da sam se probudila😂😂 i počela smijati😁😂

franovamamita
    17. Siječanj 2018. 10:18

jutro
    kisa pada ajmeeeeeee
    tea lijepo rastete
    luki ja vjerujem da ce biti sve ok
    tinchyca jooooooooooj hahaha nisu ni moji snovi nista bolji...
    nego mene probudilo glupo zujanjer u desnom uhu evo i dalje zuji
    happy i  ja se mucim sa spavanjem kad zaspim budim se valjda 10puta...

nove dobro dosle 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• M.lady
    17. Siječanj 2018. 11:49

Cure dali koja od vas zna, koja je na komplikacijama kad pare sjedaju na racun?

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

17. Siječanj 2018. 12:21

M.lady

😂😂ja već sad provjeravam od 17. na dalje, kako kad, prošli mjesec bile 18og kod mene, mislim da bi bile 17og al je bila nedjelja

Mya
    17. Siječanj 2018. 12:34

M.lady

18.-20.-og svi kazu,a meni teta na hzzo-u rekla poslije 20.-og tako da cekamo kada ce biti

LaReina
    17. Siječanj 2018. 12:43

ivymicek

LaReina

Ola, i ja kuham ljetnu bebu. Termin je 15.07. Sutra je pregled, jedva čekam jer smo ušli u 14 tjedan. Mučnine lagano odlaze ali su zato glavobolje došle.
    Nemam nekih prevelikih želja za odredenom hranom, osi, sto bi rado pivu popila. Ovo mi je druga trudnoća, prva je bila neuspješna.
    Trudnice, vi koje ne znate spol još uvijek imate li želja?
    Ja bi rado curicu ali baš zato što to želim jako, biti će dječak 😏

Dobro jutro i dobrodošla! Neka beba bila živa i zdrava! Držimo fige za djevojčicu 🤣

Hvala 😘🙋🏼🙋🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.