Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    17. Siječanj 2018. 21:38

Kolačić

Bok cure, evo mene nakon par iscrpljujućih radnih dana. Boli me trbuh cijelo vrijeme i osjećam se čudno, ali nemam krvarenja ni ništa. Ne znam dal' da idem na hitnu ili čekam jutro.

Vrlo vjerojatno nije ništa strašno. No ja volim znati da je sve ok i zbog svog mira bih možda i otišla na hitnu. Boli te vjerojatno jer si se preforsirala. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Kolačić
    17. Siječanj 2018. 21:40

I mišići me bole, baš baš jako

• NellaM
    17. Siječanj 2018. 21:42

Večer cure 😊 Nisam možda pohvatala, Al danas je Bojana imala pregled, jel se javila?
    Kolica su predivna, ajme i to siva 😍
    Za zatvor, cijeli život se borim s tim i u trudnoći posebno.. klasični savjeti kao uvijek za probavu, jedino dodatno može pomoći Donat..
    Nadam se da će stati povraćanje mina, pij puno tekućine..
    Želim vam svima ugodnu noć, bez nesanica i sretno svima koje sutra imaju pregled 😊💕

ivymicek
    17. Siječanj 2018. 21:46

Kolačić

Lezi i odmori. To bi trebalo pomoć i naravno magnezij!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    17. Siječanj 2018. 21:48

NellaM

Večer cure 😊 Nisam možda pohvatala, Al danas je Bojana imala pregled, jel se javila?
    Za zatvor, cijeli život se borim s tim i u trudnoći posebno.. klasični savjeti kao uvijek za probavu, jedino dodatno može pomoći Donat..
    Želim vam svima ugodnu noć, bez nesanica i sretno svima koje sutra imaju pregled 😊💕

Nisam uočila da se javila 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

17. Siječanj 2018. 21:48

Kolačić

Imaš temperaturu? 

17. Siječanj 2018. 21:50

ivymicek

NellaM

Nisam uočila da se javila

Nije se javila ovdje

• Kolačić
    17. Siječanj 2018. 21:59

Ena31

Kolačić

Imaš temperaturu?

Mislim da ne. 

Honey
    17. Siječanj 2018. 22:02

Hej ivy i cure, da se javim i ja! Pisem sutra vise 😘 
    Bila danas na pregledu, zelja se ispunila, curica je 🎀 i hvala bogu sve je u redu 💞💗💓 presretni smo 🙏🎉

17. Siječanj 2018. 22:05

Honey

Hej ivy i cure, da se javim i ja! Pisem sutra vise 😘
    Bila danas na pregledu, zelja se ispunila, curica je 🎀 i hvala bogu sve je u redu 💞💗💓 presretni smo 🙏🎉

Čestitam na curici💕💕💓💓💓❤️❤️❤️❤️💞💞💞💞💖💖💖 i dobrim vjestima😍😍😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani