Bok cure, evo mene nakon par iscrpljujućih radnih dana. Boli me trbuh cijelo vrijeme i osjećam se čudno, ali nemam krvarenja ni ništa. Ne znam dal' da idem na hitnu ili čekam jutro.
Vrlo vjerojatno nije ništa strašno. No ja volim znati da je sve ok i zbog svog mira bih možda i otišla na hitnu. Boli te vjerojatno jer si se preforsirala.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Večer cure 😊 Nisam možda pohvatala, Al danas je Bojana imala pregled, jel se javila?
Kolica su predivna, ajme i to siva 😍
Za zatvor, cijeli život se borim s tim i u trudnoći posebno.. klasični savjeti kao uvijek za probavu, jedino dodatno može pomoći Donat..
Nadam se da će stati povraćanje mina, pij puno tekućine..
Želim vam svima ugodnu noć, bez nesanica i sretno svima koje sutra imaju pregled 😊💕
I mišići me bole, baš baš jako
Lezi i odmori. To bi trebalo pomoć i naravno magnezij!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Večer cure 😊 Nisam možda pohvatala, Al danas je Bojana imala pregled, jel se javila?
Za zatvor, cijeli život se borim s tim i u trudnoći posebno.. klasični savjeti kao uvijek za probavu, jedino dodatno može pomoći Donat..
Želim vam svima ugodnu noć, bez nesanica i sretno svima koje sutra imaju pregled 😊💕
Nisam uočila da se javila
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nisam uočila da se javila
Nije se javila ovdje
Hej ivy i cure, da se javim i ja! Pisem sutra vise 😘
Bila danas na pregledu, zelja se ispunila, curica je 🎀 i hvala bogu sve je u redu 💞💗💓 presretni smo 🙏🎉
Hej ivy i cure, da se javim i ja! Pisem sutra vise 😘
Bila danas na pregledu, zelja se ispunila, curica je 🎀 i hvala bogu sve je u redu 💞💗💓 presretni smo 🙏🎉
Čestitam na curici💕💕💓💓💓❤️❤️❤️❤️💞💞💞💞💖💖💖 i dobrim vjestima😍😍😘😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji