Znala sam da danas jos netko ima al se nisam mogla sjetit tko 😂😂😂😂
Sad nas je troje za cetvrtak 🤗
Ja sad isto mozgam ko je jos danas isao.. Za Kznam da je odgodjen, ti svakako pripadas cetvrtku 😊 i tko je 3.za cet.? 🤔
Ali je danas jos netko isao..hm.. Javit ce se vec!
Stavit cu tablicu danas pa me korigirajte ak sam sta fulala ili netocno napisala.
A muz..ma da, smoto 😊 Mora da ga je trema prala!
Barbara, meni je termin 24.6., curica. Vidjela sam na drugim temama da su cure radile popis tako da svaka napise svoj nadimak, termin i spol bebe i onda kopira u svoju poruku tako da svatko moze dopuniti ako treba. Cini mi se da bi mi sad imale podugacak popis pa bolje da ti to svako toliko azuriras i stavis nam da vidimo 😊
Aha Jessy sad cu ga bas doradit pa stavit 😊
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
korigirajte..
joj ja idem sutra na pregled i uvjerena da momka nosim al znam da necu jos saznat 😁😁
Barbara odlično za bebu a sramežljivci ce se kad tad pokazat.
Tinchyca moguce za pokrete i ja sam ih osjetila tako rano 😁.
Prijavljujem pregled za četvrtak
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
joj ja idem sutra na pregled i uvjerena da momka nosim al znam da necu jos saznat 😁😁
Ako je momak lako moguće da ćeš saznat 😂 i mi smo tsko negdje saznali
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nismo danas trebali imati 2 pregleda ili sam krivo zapamtila?! Danas ne pamtim baš 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bok mamice evo proletila sam kroz mnooogo poruka i vidim da je svima sve ok na pregledima što je super i sve ide svojim tokom, plavci (dečki) prevladavaju bas se slaze nogometa momčad Ja bila jucer na pregledu kaze dr sve ok,imala sam prošli tjedan smeđi iscjedak po cijeli dan i da je neobjašnjiv ali čim je sve u redu lakše se diše. vidim da pišete termine, ne znam ako barbara to ažurira,moj je 21.8 znači zadnja na redu
💙Bartol💙
A mogla bi saznati već sad, ako nebude sramežljiva bebica😍😁
Bok mamice evo proletila sam kroz mnooogo poruka i vidim da je svima sve ok na pregledima što je super i sve ide svojim tokom, plavci (dečki) prevladavaju bas se slaze nogometa momčadJa bila jucer na pregledu kaze dr sve ok,imala sam prošli tjedan smeđi iscjedak po cijeli dan i da je neobjašnjiv ali čim je sve u redu lakše se diše. vidim da pišete termine, ne znam ako barbara to ažurira,moj je 21.8 znači zadnja na redu
Azurira, azurira 😆 Sad cemo te nadopunit!😉
Sortiraj odgovore
Najstariji