Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    16. Siječanj 2018. 16:40

Jessy2009

baarbaraa29

bejb23

Znala sam da danas jos netko ima al se nisam mogla sjetit tko 😂😂😂😂
    Sad nas je troje za cetvrtak 🤗

Ja sad isto mozgam ko je jos danas isao.. Za Kznam da je odgodjen, ti svakako pripadas cetvrtku 😊 i tko je 3.za cet.? 🤔
    Ali je danas jos netko isao..hm.. Javit ce se vec!
    Stavit cu tablicu danas pa me korigirajte ak sam sta fulala ili netocno napisala.
    A muz..ma da, smoto 😊 Mora da ga je trema prala!

Barbara, meni je termin 24.6., curica. Vidjela sam na drugim temama da su cure radile popis tako da svaka napise svoj nadimak, termin i spol bebe i onda kopira u svoju poruku tako da svatko moze dopuniti ako treba. Cini mi se da bi mi sad imale podugacak popis pa bolje da ti to svako toliko azuriras i stavis nam da vidimo 😊

Aha Jessy sad cu ga bas doradit pa stavit 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

baarbaraa29
    16. Siječanj 2018. 17:00

korigirajte..

bojana27
    16. Siječanj 2018. 18:54

joj ja idem sutra na pregled i uvjerena da momka nosim al znam da necu jos saznat 😁😁 

ivymicek
    16. Siječanj 2018. 18:56

Barbara odlično za bebu a sramežljivci ce se kad tad pokazat.
    Tinchyca moguce za pokrete i ja sam ih osjetila tako rano 😁.
    Prijavljujem pregled za četvrtak 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    16. Siječanj 2018. 18:57

Bojana27

joj ja idem sutra na pregled i uvjerena da momka nosim al znam da necu jos saznat 😁😁

Ako je momak lako moguće da ćeš saznat 😂 i mi smo tsko negdje saznali

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    16. Siječanj 2018. 19:06

Nismo danas trebali imati 2 pregleda ili sam krivo zapamtila?! Danas ne pamtim baš 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ami25
    16. Siječanj 2018. 19:13

Bok mamice evo proletila sam kroz mnooogo poruka i vidim da je svima sve ok na pregledima što je super i sve ide svojim tokom, plavci (dečki) prevladavaju bas se slaze nogometa momčad  Ja bila jucer na pregledu kaze dr sve ok,imala sam prošli tjedan smeđi iscjedak po cijeli dan i da je neobjašnjiv ali čim je sve u redu lakše se diše. vidim da pišete termine, ne znam ako barbara to ažurira,moj je 21.8 znači zadnja na redu 

💙Bartol💙

16. Siječanj 2018. 19:15

Bojana27

A mogla bi saznati već sad, ako nebude sramežljiva bebica😍😁

Tea👶
    16. Siječanj 2018. 19:28
    18.tjedan
    18.tjedan

Evo nas u 18.tjednu 💙💙

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

baarbaraa29
    16. Siječanj 2018. 19:28

ami25

Bok mamice evo proletila sam kroz mnooogo poruka i vidim da je svima sve ok na pregledima što je super i sve ide svojim tokom, plavci (dečki) prevladavaju bas se slaze nogometa momčad Ja bila jucer na pregledu kaze dr sve ok,imala sam prošli tjedan smeđi iscjedak po cijeli dan i da je neobjašnjiv ali čim je sve u redu lakše se diše. vidim da pišete termine, ne znam ako barbara to ažurira,moj je 21.8 znači zadnja na redu

Azurira, azurira 😆 Sad cemo te nadopunit!😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.