Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinanema00
    17. Siječanj 2018. 12:44

Pozz drage moje. Bila sam danas na pregledu i sve je u redu, beba raste. Još ne znamo spol. Vidim da mnoge mame pišu za glavobolje i nesanice. Kako ih rješavate? Mene isto već danima glava boli i ne mogu spavati 😢 Dokt kaže da je to normalno ali meni nije jer jedva gledam.. kako ste mi vi ovih dana?

💕💕💜💜👶😍

LaReina
    17. Siječanj 2018. 12:51

Tinchyca

Jutro curke!
    Ja sanjala da mi stariji bratići i brat zabijaju ziherice po leđima i da ih stalno vadim i da mi teta ima tuberkulozu 🙈😂
    Stvarno sanjam gluposti.
    Danas sam se ak nista naspavala tek se sad probudila.

Bome burno! 
    Ja sam sanjala da mi je muž došao sa dvije žene kući i rekao da me ostavlja trudnu 😅. Pola sata kasnije mi dode zgodni lik zaljubi se u mene i kaže da ce me volit’ bez obzira na dijete i sve. Samo tako. Kakva Santa Barbara, kakva Maria Guadalupe...
    Naravno da sam pristala, zgodan je bio.

17. Siječanj 2018. 12:54

tinanema00

Pozz drage moje. Bila sam danas na pregledu i sve je u redu, beba raste. Još ne znamo spol. Vidim da mnoge mame pišu za glavobolje i nesanice. Kako ih rješavate? Mene isto već danima glava boli i ne mogu spavati 😢 Dokt kaže da je to normalno ali meni nije jer jedva gledam.. kako ste mi vi ovih dana?

Super da je bebica dobro, samo nek raste😁😁😍😍😘😘, protiv glavobolje lupocet ili lekadol,puno vode piti,  a protiv nesanice nemam ništa, čekati da prođe🙄

bejb23
    17. Siječanj 2018. 12:54

tinanema00

Jeeei. Nek je bebac u redu, to je najbitnije 🤗
    Sto se tice glavobolje, meni je pomoglo odmaranje u tamnoj prostoriji, svjezi zrak ili paracetamol kad mi je bilo bas neizdrzljivo. 
    Nesanica nikako da ode. Vec se dva tjedna sigurno borim s njom i ne nalazim rjesenje 😢 Samo zabavu u tim satima bez sna 🙄
    Uz sve to poceo me i zatvor muciti. Niiiikad nisam imala problema s tim i evo sad 🙄

💗Baby E💗

• ivanolora
    17. Siječanj 2018. 13:14

Pozdrav svima. Sve se borimo s nesanicom i glavoboljom - nadajmo se da ce brzo proci. Meni je trenutni najveci problem zatvor, kako se vi borite?

• nikolina219
    17. Siječanj 2018. 13:15

Bok cure  malo sam prolazila kroz poruke da vas polovim 
    Dobrodošla nove cure , liepo je citat kako mali napreduju
    Što se tiče spavanja i ja se stalno vrtim i budim se po 3, 4 puta po noci što nije normalno za mene

LuKi5
    17. Siječanj 2018. 13:29

J@m@, dok god sam relativno ok odgadam put u ZG, sad cu viditi ako ce me u ZD-u zadrzati dulje u bolnici. Gin. mi radi kontrole na tjednoj bazi pa sam s te strane mirnija. 

Jessy2009, hematom je 13 mm, manji hematom ali je blizu bebe i ne smanjuje se. Kaze gin. da joj je hematom najmanja briga naspram ostalog.

ivymicek, samo da je bebica ok i onda je sve lakse :)

franovamamita, hvala <3

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    17. Siječanj 2018. 13:31

tinanema00

Drago mi je da je beba dobro. :)

14.06.2014. L ♥

Tea👶
    17. Siječanj 2018. 14:34

Dobar dan mame, dobrodosle nove klokanice.
    Da busa raste, zadnjih par dana bas osjetim kako se brcka unutra i onda me sinoc prepalo to sto nisam nista osjetila kad sam legla, pa ni jutros opet nista. Tek poslije rucka sam osjetila, pa mi je MM rekao da se prestanem opterecivat. A fkt se ne opterecujem, nego eto bio je aktivniji  javljanjem mami i sad me prepao 😂
    Stigao mi je hipp paketic i radosnica od bebimila!🎉
    Nisam ni ja dobila carapice, ali probat cemo to sto smo dobili, pa mozda i kupimo full size ulje i cajic, njemu se posebno radujem ☺

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

17. Siječanj 2018. 14:43

TeaC

Dobar dan mame, dobrodosle nove klokanice.
    Da busa raste, zadnjih par dana bas osjetim kako se brcka unutra i onda me sinoc prepalo to sto nisam nista osjetila kad sam legla, pa ni jutros opet nista. Tek poslije rucka sam osjetila, pa mi je MM rekao da se prestanem opterecivat. A fkt se ne opterecujem, nego eto bio je aktivniji javljanjem mami i sad me prepao 😂
    Stigao mi je hipp paketic i radosnica od bebimila!🎉
    Nisam ni ja dobila carapice, ali probat cemo to sto smo dobili, pa mozda i kupimo full size ulje i cajic, njemu se posebno radujem ☺

Tak ti je i meni, jedan dan se vrti ko ma ringišpilu, 2 dana skorl ništa, pa me budi po noći, sve je to normalno. 😀😍😘. Ulje ću sigurno kupiti, predobro mi je, super miriši, onak po bebama😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.