Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Siječanj 2018. 19:29

TeaC

Evo nas u 18.tjednu 💙💙

😍😍😘😘

Blackíe
    16. Siječanj 2018. 19:34

Vecer cure, ne stizem vas pratiti zadnjih par dana 
    Drago mi je za sve dobre vijesti s pregleda, bravo bebe 😍❤️
    Nella dobrodosla! 
    Tea raste, raste! 😍
    Nama je danas 14 punih tjedana 💕 Pocelo je vrijeme brze prolaziti nakon 12 tjedana, bile ste u pravu! 😀

17.7. 💝💝

bejb23
    16. Siječanj 2018. 19:38

Da. I ja sam cijelo vrijeme mislila 2 pregleda i Trebala su biti dva ali je jedan premjesten za cetvrtak tako da u cet imamo 4  pregleda. Ah taj cetvrtak. 😥
    TeaC busa 😍😍😍😍😍😍

💗Baby E💗

LuKi5
    16. Siječanj 2018. 20:34

Evo kratki izvjestaj sa pregleda. :) Hematom je i dalje tu, iste velicine, bebica se gura rukama i nogama, iduci tjedan na hospitalizaciju, nastavak duphastona 3x1, mirovanje, kaze dr da sto idu tjedni dalje da je trudnoca sve rizicnija i opasnija za bebu i za mene i da bi najradije da odem u Petrovu na hospitalizaciju ali meni je to neizvedivo zbog L-a. 
    Termin jos nije siguran, okvirno oko 19.7. 

14.06.2014. L ♥

Mya
    16. Siječanj 2018. 20:39

LuKi5

Evo kratki izvjestaj sa pregleda. :) Hematom je i dalje tu, iste velicine, bebica se gura rukama i nogama, iduci tjedan na hospitalizaciju, nastavak duphastona 3x1, mirovanje, kaze dr da sto idu tjedni dalje da je trudnoca sve rizicnija i opasnija za bebu i za mene i da bi najradije da odem u Petrovu na hospitalizaciju ali meni je to neizvedivo zbog L-a.
    Termin jos nije siguran, okvirno oko 19.7.

Beba tu je borac,bori se za vas oboje..pa sta ces sad ako ne mislis u bolnicu??

Ana_Marija_2019
    16. Siječanj 2018. 20:55

Koliko je velik hematom?

Tinchyca
    16. Siječanj 2018. 20:59

Jessy2009

Tinchyca

Jessy2009

Je li netko bio ili ide na anomaly scan? Ja sam vec bila na tom detaljnijem ultrazvuku gdje gledaju sve organe kod privatnog ginekologa, ali ne znam je li to to onda. Mislila sam se jos naruciti u Petrovu

Ja ću sa 21 tjedana na 4D anomaly scan. Tako mi je rekla dr. da je najbolje može se i ranije ali da se tad kao najbolje vidi.

Gdje ces ici? Privatno?

U sunce ću ici tamo sam bila na nifty-u i zadnjem pregledu pa mi je sve objasnila lijepo.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    16. Siječanj 2018. 22:28

Tea buša se baš zaokružila 😍.
    Blackie ni ja ne vjerujem kako leti. 😂😂😂
    Luki5 držim fige da nadete neki kompromis ti i doktor. Držim fige da sve bude dobro. Bitno da se beba bori!

Laku noć mamice!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

LaReina
    16. Siječanj 2018. 22:33

Ola, i ja kuham ljetnu bebu. Termin je 15.07. Sutra je pregled, jedva čekam jer smo ušli u 14 tjedan. Mučnine lagano odlaze ali su zato glavobolje došle. 
    Nemam nekih prevelikih želja za odredenom hranom, osi, sto bi rado pivu popila. Ovo mi je druga trudnoća, prva je bila neuspješna. 
    Trudnice, vi koje ne znate spol još uvijek imate li želja?
    Ja bi rado curicu ali baš zato što to želim jako,  biti će dječak 😏 

bejb23
    16. Siječanj 2018. 22:46

Laku noc klokanice 😘

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.