Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    17. Siječanj 2018. 19:15

Ena31

M.lady

Evo da se pohvalim, mi smo kupili bebeto kolica. Ja sam se zaljubila u njih ❤

Oooo, wooow 😍😍Jako su ljepa😍😍😍😍

Hvala ti 😍😍😘😘

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

franovamamita
    17. Siječanj 2018. 19:42

Mlady ja ih dugo skicam po stranicama meni su prekrasna  među top 3

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• M.lady
    17. Siječanj 2018. 19:51

franovamamita

Mlady ja ihdugo skicam po stranicama meni su prekrasnameđu top 3j

Ja sam ih isto gledala i sad kad sam ih vidila uzivo, to je bilo to

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

mina04
    17. Siječanj 2018. 19:52

baarbaraa29

mina04

ami25

Bok mamice evo proletila sam kroz mnooogo poruka i vidim da je svima sve ok na pregledima što je super i sve ide svojim tokom, plavci (dečki) prevladavaju bas se slaze nogometa momčad Ja bila jucer na pregledu kaze dr sve ok,imala sam prošli tjedan smeđi iscjedak po cijeli dan i da je neobjašnjiv ali čim je sve u redu lakše se diše. vidim da pišete termine, ne znam ako barbara to ažurira,moj je 21.8 znači zadnja na redu

Nisi nisi, ja sam iza tebe 27.8 😁
    Iako mozda ne vidim, al me nema na popisu 😅
    Slabo pise jer sam u komi, pratim vas svaki dan u intervalima jer ne mogu dugo gledati u mob. Ja sam jucer bar 10 puta povracala, i nista nisam jela. U cetvrtak sam bila kod dr i od tad sam izgubila 2 kg, sto je ok jer imam dosta i viska 🤣 jedva cekam da mucnine stanu!! 😥
    Jel se koja sjeca sta ono moram donesti za komplikacije, zadnje 3 platne liste i??

ma sta nema? nema da nema!bila si samo bez datuma.
    a joj bas te pati!nadam se da uskoro prestaju. meni su oko 11.tjedna

Nisam vidila 😆 hvala 😘
    Znaci jos SAMO neka 3-4tjedna 😥😣
    Hvala curke za info o papirima 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

ivymicek
    17. Siječanj 2018. 20:27

M.lady

Divna!!! Jako jako!!! 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    17. Siječanj 2018. 20:29

Honey gdje si?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bejb23

M.lady

Preeeekrasna 😍😍😍😍😍

💗Baby E💗

Tinchyca

Meni su prekrasna kolica 😍 i mi ćemo najvjerojatnije bebetto. Btw s obzirom da su poljska kolica možete kupiti direktno iz poljske dođe za tjedan dana i dosta je povoljnije. 
    Neke cure sa foruma su kupovale preko njih i zadovoljne su. 

https://dino.sklep.pl/nowy/advanced_search_result.html?page=3&keyword=Bebetto%203&search_in_description=0&sort=20a

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Kolačić
    17. Siječanj 2018. 21:33

Bok cure, evo mene nakon par iscrpljujućih radnih dana. Boli me trbuh cijelo vrijeme i osjećam se čudno, ali nemam krvarenja ni ništa. Ne znam dal' da idem na hitnu ili čekam jutro.

ivymicek
    17. Siječanj 2018. 21:38

Kolačić

Bok cure, evo mene nakon par iscrpljujućih radnih dana. Boli me trbuh cijelo vrijeme i osjećam se čudno, ali nemam krvarenja ni ništa. Ne znam dal' da idem na hitnu ili čekam jutro.

Vrlo vjerojatno nije ništa strašno. No ja volim znati da je sve ok i zbog svog mira bih možda i otišla na hitnu. Boli te vjerojatno jer si se preforsirala. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.