Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Siječanj 2018. 19:13

M.lady

Evo da se pohvalim, mi smo kupili bebeto kolica. Ja sam se zaljubila u njih ❤

Oooo, wooow 😍😍Jako su ljepa😍😍😍😍

• M.lady
    17. Siječanj 2018. 19:15

Ena31

M.lady

Oooo, wooow 😍😍Jako su ljepa😍😍😍😍

Hvala ti 😍😍😘😘

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

franovamamita
    17. Siječanj 2018. 19:42

Mlady ja ih dugo skicam po stranicama meni su prekrasna  među top 3

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• M.lady
    17. Siječanj 2018. 19:51

franovamamita

Mlady ja ihdugo skicam po stranicama meni su prekrasnameđu top 3j

Ja sam ih isto gledala i sad kad sam ih vidila uzivo, to je bilo to

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

mina04
    17. Siječanj 2018. 19:52

baarbaraa29

mina04

ami25

Bok mamice evo proletila sam kroz mnooogo poruka i vidim da je svima sve ok na pregledima što je super i sve ide svojim tokom, plavci (dečki) prevladavaju bas se slaze nogometa momčad Ja bila jucer na pregledu kaze dr sve ok,imala sam prošli tjedan smeđi iscjedak po cijeli dan i da je neobjašnjiv ali čim je sve u redu lakše se diše. vidim da pišete termine, ne znam ako barbara to ažurira,moj je 21.8 znači zadnja na redu

Nisi nisi, ja sam iza tebe 27.8 😁
    Iako mozda ne vidim, al me nema na popisu 😅
    Slabo pise jer sam u komi, pratim vas svaki dan u intervalima jer ne mogu dugo gledati u mob. Ja sam jucer bar 10 puta povracala, i nista nisam jela. U cetvrtak sam bila kod dr i od tad sam izgubila 2 kg, sto je ok jer imam dosta i viska 🤣 jedva cekam da mucnine stanu!! 😥
    Jel se koja sjeca sta ono moram donesti za komplikacije, zadnje 3 platne liste i??

ma sta nema? nema da nema!bila si samo bez datuma.
    a joj bas te pati!nadam se da uskoro prestaju. meni su oko 11.tjedna

Nisam vidila 😆 hvala 😘
    Znaci jos SAMO neka 3-4tjedna 😥😣
    Hvala curke za info o papirima 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

ivymicek
    17. Siječanj 2018. 20:27

M.lady

Divna!!! Jako jako!!! 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    17. Siječanj 2018. 20:29

Honey gdje si?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bejb23

M.lady

Preeeekrasna 😍😍😍😍😍

💗Baby E💗

Tinchyca

Meni su prekrasna kolica 😍 i mi ćemo najvjerojatnije bebetto. Btw s obzirom da su poljska kolica možete kupiti direktno iz poljske dođe za tjedan dana i dosta je povoljnije. 
    Neke cure sa foruma su kupovale preko njih i zadovoljne su. 

https://dino.sklep.pl/nowy/advanced_search_result.html?page=3&keyword=Bebetto%203&search_in_description=0&sort=20a

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Kolačić
    17. Siječanj 2018. 21:33

Bok cure, evo mene nakon par iscrpljujućih radnih dana. Boli me trbuh cijelo vrijeme i osjećam se čudno, ali nemam krvarenja ni ništa. Ne znam dal' da idem na hitnu ili čekam jutro.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani