Evo da se pohvalim, mi smo kupili bebeto kolica. Ja sam se zaljubila u njih ❤
Oooo, wooow 😍😍Jako su ljepa😍😍😍😍
Hvala ti 😍😍😘😘
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Mlady ja ih dugo skicam po stranicama meni su prekrasna među top 3
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mlady ja ihdugo skicam po stranicama meni su prekrasnameđu top 3j
Ja sam ih isto gledala i sad kad sam ih vidila uzivo, to je bilo to
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Bok mamice evo proletila sam kroz mnooogo poruka i vidim da je svima sve ok na pregledima što je super i sve ide svojim tokom, plavci (dečki) prevladavaju bas se slaze nogometa momčadJa bila jucer na pregledu kaze dr sve ok,imala sam prošli tjedan smeđi iscjedak po cijeli dan i da je neobjašnjiv ali čim je sve u redu lakše se diše. vidim da pišete termine, ne znam ako barbara to ažurira,moj je 21.8 znači zadnja na redu
Nisi nisi, ja sam iza tebe 27.8 😁
Iako mozda ne vidim, al me nema na popisu 😅
Slabo pise jer sam u komi, pratim vas svaki dan u intervalima jer ne mogu dugo gledati u mob. Ja sam jucer bar 10 puta povracala, i nista nisam jela. U cetvrtak sam bila kod dr i od tad sam izgubila 2 kg, sto je ok jer imam dosta i viska 🤣 jedva cekam da mucnine stanu!! 😥
Jel se koja sjeca sta ono moram donesti za komplikacije, zadnje 3 platne liste i??
ma sta nema? nema da nema!bila si samo bez datuma.
a joj bas te pati!nadam se da uskoro prestaju. meni su oko 11.tjedna
Nisam vidila 😆 hvala 😘
Znaci jos SAMO neka 3-4tjedna 😥😣
Hvala curke za info o papirima 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Divna!!! Jako jako!!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Preeeekrasna 😍😍😍😍😍
💗Baby E💗
Meni su prekrasna kolica 😍 i mi ćemo najvjerojatnije bebetto. Btw s obzirom da su poljska kolica možete kupiti direktno iz poljske dođe za tjedan dana i dosta je povoljnije.
Neke cure sa foruma su kupovale preko njih i zadovoljne su.
https://dino.sklep.pl/nowy/advanced_search_result.html?page=3&keyword=Bebetto%203&search_in_description=0&sort=20a
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Bok cure, evo mene nakon par iscrpljujućih radnih dana. Boli me trbuh cijelo vrijeme i osjećam se čudno, ali nemam krvarenja ni ništa. Ne znam dal' da idem na hitnu ili čekam jutro.
Bok cure, evo mene nakon par iscrpljujućih radnih dana. Boli me trbuh cijelo vrijeme i osjećam se čudno, ali nemam krvarenja ni ništa. Ne znam dal' da idem na hitnu ili čekam jutro.
Vrlo vjerojatno nije ništa strašno. No ja volim znati da je sve ok i zbog svog mira bih možda i otišla na hitnu. Boli te vjerojatno jer si se preforsirala.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji