Evo da se pohvalim, mi smo kupili bebeto kolica. Ja sam se zaljubila u njih ❤
Oooo, wooow 😍😍Jako su ljepa😍😍😍😍
Oooo, wooow 😍😍Jako su ljepa😍😍😍😍
Hvala ti 😍😍😘😘
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Mlady ja ih dugo skicam po stranicama meni su prekrasna među top 3
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mlady ja ihdugo skicam po stranicama meni su prekrasnameđu top 3j
Ja sam ih isto gledala i sad kad sam ih vidila uzivo, to je bilo to
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Bok mamice evo proletila sam kroz mnooogo poruka i vidim da je svima sve ok na pregledima što je super i sve ide svojim tokom, plavci (dečki) prevladavaju bas se slaze nogometa momčadJa bila jucer na pregledu kaze dr sve ok,imala sam prošli tjedan smeđi iscjedak po cijeli dan i da je neobjašnjiv ali čim je sve u redu lakše se diše. vidim da pišete termine, ne znam ako barbara to ažurira,moj je 21.8 znači zadnja na redu
Nisi nisi, ja sam iza tebe 27.8 😁
Iako mozda ne vidim, al me nema na popisu 😅
Slabo pise jer sam u komi, pratim vas svaki dan u intervalima jer ne mogu dugo gledati u mob. Ja sam jucer bar 10 puta povracala, i nista nisam jela. U cetvrtak sam bila kod dr i od tad sam izgubila 2 kg, sto je ok jer imam dosta i viska 🤣 jedva cekam da mucnine stanu!! 😥
Jel se koja sjeca sta ono moram donesti za komplikacije, zadnje 3 platne liste i??
ma sta nema? nema da nema!bila si samo bez datuma.
a joj bas te pati!nadam se da uskoro prestaju. meni su oko 11.tjedna
Nisam vidila 😆 hvala 😘
Znaci jos SAMO neka 3-4tjedna 😥😣
Hvala curke za info o papirima 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Divna!!! Jako jako!!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Preeeekrasna 😍😍😍😍😍
💗Baby E💗
Meni su prekrasna kolica 😍 i mi ćemo najvjerojatnije bebetto. Btw s obzirom da su poljska kolica možete kupiti direktno iz poljske dođe za tjedan dana i dosta je povoljnije.
Neke cure sa foruma su kupovale preko njih i zadovoljne su.
https://dino.sklep.pl/nowy/advanced_search_result.html?page=3&keyword=Bebetto%203&search_in_description=0&sort=20a
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Bok cure, evo mene nakon par iscrpljujućih radnih dana. Boli me trbuh cijelo vrijeme i osjećam se čudno, ali nemam krvarenja ni ništa. Ne znam dal' da idem na hitnu ili čekam jutro.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji