Znala sam da danas jos netko ima al se nisam mogla sjetit tko 😂😂😂😂
Sad nas je troje za cetvrtak 🤗
💗Baby E💗
Hvala curke svima na dobrodošlici 🤗
Bejb23 ajmeee ja isto nikako dočekati, imam sto briga ali bas se veselim 😃
Tinchyca totalno fora, iščekujemo u dan 😁❤️
Sto se mučnina tiče, mene su ovaj puta bas izmucile 😆 Zadnjih par dana se kao malo smirilo, ali tako je već znalo pa opet krene pa ću sacekat još koji dan prije nego kažem ok, gotove mučnine ☺️
Ja sad isto mozgam ko je jos danas isao.. Za K znam da je odgodjen, ti svakako pripadas cetvrtku 😊 i tko je 3.za cet.? 🤔
Ali je danas jos netko isao..hm.. Javit ce se vec!
Stavit cu tablicu danas pa me korigirajte ak sam sta fulala ili netocno napisala.
A muz..ma da, smoto 😊 Mora da ga je trema prala!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Aaa da! Nella je treca za cet.! Joj trudnicki mozak + glavobolja! 😞
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Hehe, ja sam da za cet..i isto imam pravi trudnički mozak😄 Al barbaraaa treba sve pohvatat ovdje, ja još se uhodavam pa nemojte zamjerit ako šta preskočim 😆
Tinchyca ja osjetila prvi puta pred par dana, to je onako kao mali leptirići u trbuhu kao da netko škaklja iznutra.. jedan od zaista najljepših osjećaja 😍
Aaa da! Nella je treca za cet.! Joj trudnicki mozak + glavobolja! 😞
Tako je ahaahaha. Imena slabo pamtim u zadnje vrijeme (i sve ostalo) ali znala sam da je 3.sad ova nova cura kojoj se nisam mogla sjetit imena a kao upamtila sam 😂😂😂😂
Ja jos nista ne osjetim. Ni ne vidi se da sam 🤰 😂 Nooo dobro. Hoce uskoro :)
Odo sad malo ubiti oko. 😘
💗Baby E💗
Je li netko bio ili ide na anomaly scan? Ja sam vec bila na tom detaljnijem ultrazvuku gdje gledaju sve organe kod privatnog ginekologa, ali ne znam je li to to onda. Mislila sam se jos naruciti u Petrovu
Ja ću sa 21 tjedana na 4D anomaly scan. Tako mi je rekla dr. da je najbolje može se i ranije ali da se tad kao najbolje vidi.
Gdje ces ici? Privatno?
Je li netko bio ili ide na anomaly scan? Ja sam vec bila na tom detaljnijem ultrazvuku gdje gledaju sve organe kod privatnog ginekologa, ali ne znam je li to to onda. Mislila sam se jos naruciti u Petrovu.
Ako misliš jos detaljnije onda idi,ali gledaj oko 21-og tjedna
Napisala mi je uputnicu za 20. tjedan pa nisam sigurna jel to znaci punih 20 + nesto ili kad budem u 20. tjednu. Valjda ce oni u bolnici znati.
Sad nemam pregled jos 2 tjedna 😐
Ja sad isto mozgam ko je jos danas isao.. Za Kznam da je odgodjen, ti svakako pripadas cetvrtku 😊 i tko je 3.za cet.? 🤔
Ali je danas jos netko isao..hm.. Javit ce se vec!
Stavit cu tablicu danas pa me korigirajte ak sam sta fulala ili netocno napisala.
A muz..ma da, smoto 😊 Mora da ga je trema prala!
Barbara, meni je termin 24.6., curica. Vidjela sam na drugim temama da su cure radile popis tako da svaka napise svoj nadimak, termin i spol bebe i onda kopira u svoju poruku tako da svatko moze dopuniti ako treba. Cini mi se da bi mi sad imale podugacak popis pa bolje da ti to svako toliko azuriras i stavis nam da vidimo 😊
Hi cure, drago mi je da vidim toliko lijepih vijesti sa pregleda. Nadam se da će se ostatak tjedna nastaviti u istom tonu. :)
Mi smo napokon bolje, nema više temperature i kaslja, na pregledu smo u petak i ne možemo dočekati, budući da smo zbog mog posla i godišnjeg od ginica jedva uspjeli dogovoriti termin. Zadnji pregled je bio prije 7 tjedana, uh tako daleko, ali zbog puno posla meni je proletilo. Jedva cekam petak da vidim svoju mrvicu! :)
Prvi spoj: 18.07.2018. 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji