Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    16. Siječanj 2018. 13:59

Nikolina  mene su do prošlog tjedna mučile. Prorjedile su se pod zadnje  na svakih par dana i samo ujutro. Sad već hvala bogu nema ih kojih 5-6  dana. Meni je pomagao čaj od mente.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Mya
    16. Siječanj 2018. 14:00

Tinchyca

Aaaaaaaaaaw 🤗🤗🤗🤗❤❤❤❤
    Prekrasno nešto! Sa koliko si ti prvi put osjetila? Mislila sam da je možda rano jer sam 15-16 tjedana negdje. Premda mi je ovo 3. trudnoća pa možda zato 😊

Za prvu trudnoću prerano,a posto je treca moguce,ali ne potvrdujem sa sigurnošću..barbara nije to sramezljiva beba nego skriva svu raskos😁 pokazat će drugi put

16. Siječanj 2018. 14:03

Tinchyca

Aaaaaaaaaaw 🤗🤗🤗🤗❤❤❤❤
    Prekrasno nešto! Sa koliko si ti prvi put osjetila? Mislila sam da je možda rano jer sam 15-16 tjedana negdje. Premda mi je ovo 3. trudnoća pa možda zato 😊

Neznam točno, morala bi se vratiti puno stranica unatrag, brzo zaboravljam, mislim da isto oko 17og tjedna ak se ne varam, uglavnom dosta rano mi se činilo s obzirom da mi je prva trudnoća al baš uživam u tome😁😘💗💟❣️😀💙💙

Tinchyca
    16. Siječanj 2018. 14:07

Ja ću vjerovati da je bebica  🤗 na zadnjem uzv-u bio je tjedan dana veći nego sto bo trebao pa ajmo reć da je napredniji 😂😂😂

I moj muž je snimao mobitelom i sad mi je drago jer imamo snimljeno i svako malo si pustim da čujem otkucaje srca. Preslatko... Dobili smo i dvd sa snimkama ali smo skužili da ga nemamo gdje umetnuti kak imamo mac i laptop bez utora za dvd a nemamo ni dvd player 🙈🙈🙈 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• nikolina219
    16. Siječanj 2018. 14:10

Tinchyca i meni su sve rijeđe, hvala Bogu više nisu i navečer, al jedva čekam da prestanu.
    Jel neko išao na onaj triple test?

bejb23
    16. Siječanj 2018. 14:12

baarbaraa29

bejb23

baarbaraa29

Dobrodosle nove suborke 😆 Sto nas je vise to je veselije!
    Jamameni bude cudno nekad kad sjedam kao da, da izvines, sjednem na nesta! Al samo taj tren dok sjednem pa sam pocela ko kad imam stomacinu 😄 sjest prvo malo na stranu pa onda normalno. Uglavnom dr.kaze da je sve u redu i da je to normalno.
    Nas misic je sramezljiv i moramo cekat novi pregled da vidimo sta je, ali je sve odlicno, 11.8cm, 140g.. Imamo cak i snimku jer sam pitala jel smije muz snimat 💞 i prvi put nam je pustila zvuk pa smo culi i srceko 😊😍❤

Jeeeeeei!!!! Super! Bas mi je drago. 😘😘😘😘😘 Aaaaa i snimka 😍
    Kad vam je iduci pregled?

Uh dalekog 20.2.☺ A za snimku sam pitala muza sta misli kaze a ne znam meni nekako glupo. Ma reko nis ti ne brini ja cu pitat ti samo imaj mob.pri ruci! 😆
    Bio je smotan pa nemamo sve al srce se cuje!🤗
    Ti ides preksutra? 😍😍
    Jama da znam 😊 a bas sam se nadala da nece bit jedan od sramezljivih, ali nema veze. Taman cemo saznat kad bude na pola puta.

Hahahhaha sredila ti sve a on tako 😂😂😂😂😂
    Daaaa. Prekosutra. Tko ce docekat 🙄

💗Baby E💗

Ana_Marija_2019
    16. Siječanj 2018. 14:13

Je li netko bio ili ide na anomaly scan? Ja sam vec bila na tom detaljnijem ultrazvuku gdje gledaju sve organe kod privatnog ginekologa, ali ne znam je li to to onda. Mislila sam se jos naruciti u Petrovu.

K6789
    16. Siječanj 2018. 14:14

Ja evo trebala danas na pregled, doslo do promjene pa idem u cetvrtak. U cet cu bit 11 tj i 3 dana tako da se baaas veselim.
    Leđa me evo danas cijeli dan rasturaju, malo popusti pa opet. Jel ima jos koja problema s tim?

Tinchyca
    16. Siječanj 2018. 14:19

Jessy2009

Je li netko bio ili ide na anomaly scan? Ja sam vec bila na tom detaljnijem ultrazvuku gdje gledaju sve organe kod privatnog ginekologa, ali ne znam je li to to onda. Mislila sam se jos naruciti u Petrovu

Ja ću sa 21 tjedana na 4D anomaly scan. Tako mi je rekla dr. da je najbolje može se i ranije ali da se tad kao najbolje vidi.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Mya
    16. Siječanj 2018. 14:23

Jessy2009

Je li netko bio ili ide na anomaly scan? Ja sam vec bila na tom detaljnijem ultrazvuku gdje gledaju sve organe kod privatnog ginekologa, ali ne znam je li to to onda. Mislila sam se jos naruciti u Petrovu.

Ako misliš jos detaljnije onda idi,ali gledaj oko 21-og tjedna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.