Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    14. Siječanj 2018. 20:31

Mateya u dm-ovom paketicu ti bude svezanj testera 😊 ni meni nije hipp dosao jos, ali dobro, dubrovnik je za postu na istome kao i otoci 😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

HappySeal
    14. Siječanj 2018. 20:35

Ja isto cekam Hipp. Bas me zanima sta nude. Ovo im je prilika da me kupe.

Samo im porucujem da sam jela Hipp dok ga u Jugi nije bilo, vec je tata nosio iz Dojclanda. Bolje im je da posalju nesto dobro :D

27.6. 💙

K6789
    14. Siječanj 2018. 20:43

baarbaraa29

K6789

Ja u utorak evo pregled. Ne mogu docekat, zadnji put bila 21.12.. morala rijesavat nalaze i gin bio na godisnjem, bas se veseliim. Nadam se da je sve ok i bas imam feeling da je decko. U utorak bi trebala bit 11 tjedana pa ce mi rec i termiin

I mi idemo na dejt u utorak! 😊 Zadnji bio davnog 19.12.! 😄
    Termin ce ti sigurno reci pa ti popunjavamo rubriku 😉 a mi se nadamo da cemo znati koje ime napokon dolazi na red nakon skoro 10 god.od kad smo ih smislili hihih

Ja isto jedva cekam da saznam sto nosiim, mislim da necu prije 16 tjedna saznat. Svejedno cu nakon ovog pregleda ic za 4 tjedna opet. Tad cu bit trudna 15 tj, mozda se pokaze sto je. Ako bude decko bit ce Gabriel, a cura Hana

bejb23
    14. Siječanj 2018. 21:00

baarbaraa29

bejb23

Mi dejtamo u cetvrtak. Mozda nam se i otkrije 😍
    Sto se tice imena, imamo ih par na pameti pa cemo se jos dogovoriti. Ima vremena 😊

Weeee 🤗 do kraja ovog mj.cemo svasta saznat!
    Jesi priredila sastojke za nocas? Hihihi zezam te! Nadam se da ces napokon lijepo odspavat i odmorit cijelu noc!

Hahahahhaha za veceras nisam jer sam bila lijena za po ducanu setat al sutra idem u nabavku 😂😂😂😂😋 
    Sta dida kaze? :) 

💗Baby E💗

K6789
    14. Siječanj 2018. 21:39

Mamice, jel koja od vas onako bas jako zivcana? Meni zivci nenormalno rade. Pogotovo sad, sve mi smeta i sve me iritira. Jel istina da gin moze prepisat nesto za smirenje?

Mya
    14. Siječanj 2018. 21:53

K6789

Mamice, jel koja od vas onako bas jako zivcana? Meni zivci nenormalno rade. Pogotovo sad, sve mi smeta i sve me iritira. Jel istina da gin moze prepisat nesto za smirenje?

Pustit ce te,i mene su jako u tim tjednima..moze,ali ne bas za nase ispadaje,bolje da ih ni ne okusis,ne prizivaj vraga🙂

K6789
    14. Siječanj 2018. 22:11

J@m@

K6789

Pustit ce te,i mene su jako u tim tjednima..moze,ali ne bas za nase ispadaje,bolje da ih ni ne okusis,ne prizivaj vraga🙂

Kad sam sama je super, uzivam u miru i tisini. Ili kad sam sa zarucnikom je super sve. Ali cim je jos netko ja sam odma gotova. Svi i sve me zivciraju

Mya
    14. Siječanj 2018. 22:13

Ma znam,pojava kamoli rijec..ali proci ce preko noci,hormoni rade

K6789
    14. Siječanj 2018. 22:15

J@m@

Ma znam,pojava kamoli rijec..ali proci ce preko noci,hormoni rade

Onda je to normalno? Haha iskreno vec sam mislila da sam luda

Mya
    14. Siječanj 2018. 22:19

😁😁 ma nisi,meni je uvijek dragi nastradao,srecom sutio i gledao dok nije samo od sebe nestalo..u pms- me nikad nije bacalo..kad udes u drugo tromjesečje biti ce sve lakse

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.