Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    15. Siječanj 2018. 10:41

ivymicek

Jutro curke..
    Kod mene baš i nema snijega, samo malo po autima.
    Ja odradila vježbu sada idem kuhati i čistiti. Nisam sigurna za wapp nekak sam se odlučila za forum jer vas čitam kad mogu i kad nadem vremena . Ali ja se neću srditi ak se preselite na wapp 😉 ak mi bude dosadno samoj možda vam se na krsju i pridružim.
    Mene isto mučili snovi napdali me trudnu i medvjedo i psi vukovi 😂.
    Jamajesi odvezla kolica na probni krug po stanu? Da vidimo kak ti stoje 😊

Nisam,haha,necakinja je imala probnu voznju,da elsom😁 kad si sve namjestim i operem nabacit cu koju

Mya
    15. Siječanj 2018. 10:48

Ona je moja mala mezimica,svaki dan pitanje kad ce beba izaci van..ona ce je cuvat,vozit,kupat,spavat s njom..vidjet cemo koliko ce to tada biti ime ide po njoj i tati,ako zbilja je deckic kako mi intuicija govori

Sophie
    15. Siječanj 2018. 11:03

Ja sam za wpp, mislim da je lakše pratiti nego ovdje pogotovo preko mobitela, a ja isključivo preko moba

Mya
    15. Siječanj 2018. 11:11

Poslala na mail pa ako nas bude ako ne ostajemo dok nas kinezi ne krenu napadat

15. Siječanj 2018. 11:18

Dobro jutro ljepotice😀... Evo ja ustala i pijem kavicu, muž mi sve poremeti, ustane u 15 do 5 i onda ja dugo nemogu zaspati ponovo pa se na kraju probudim u 11 😮... Kod nas malo snjega palo,  ni da pokrije sve... 

Tinchyca
    15. Siječanj 2018. 11:24

Imaš i moj mail za whatsapp :) mislim da je lakše napravit whatsapp nego fejs 😜

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    15. Siječanj 2018. 12:06

J@m@

Ona je moja mala mezimica,svaki dan pitanje kad ce beba izaci van..ona ce je cuvat,vozit,kupat,spavat s njom..vidjet cemo koliko ce to tada bitiime ide po njoj i tati,ako zbilja je deckic kako mi intuicija govori

Mala princeza vjerojatno i bude poggotovo ako ćeš joj dopustiti da ti pomogne.  Mala slatkica 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    15. Siječanj 2018. 12:07

Upravo me zvala doktorica da kaže da je Nifty uredan i da mi kaze da je Dečko! 💙💙💙
    Nemrem vjerovat da sam od početka imala taj osjećaj 🤗

💙30.06.2018 💙 Noa💙

15. Siječanj 2018. 12:17

Tinchyca

Upravo me zvala doktorica da kaže da je Nifty uredan i da mi kaze da je Dečko! 💙💙💙

Čestitam draga na urednim nalazima i na dečkiću😁😍😍😘😘😘😘💙💙💙💙, intuicija je zakon😁😘😍💙

bejb23
    15. Siječanj 2018. 12:23

Tinchyca

Ceeestitaaam 😘

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.