Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    14. Siječanj 2018. 22:58

bejb23

baarbaraa29

bejb23

baarbaraa29

..pa nek se nadje za svaki slucaj, za trenutak inspiracije! 😆😆

Dida je dobro. Emocije su mu kao na vrtuljku, ali to je vise nego razumljivo! Dr. danas kaze da je super zadovoljan oporavkom i nogu.. Jos moramo imati strpljenja iako je njemu najteze, ali danas smo se fino napricaaaali..ko neke kumice😊
    Nadam se da cemo ga razveselit sa vijestima nakon naseg malog dejta u uto.😊

Bas to😂😂😂😂

Ajme neka. Bas mi je neopisivo drago! Samo tako naprijed i vjerujem da ce sve biti dobro. Saljem puno pozitivne vibre 😘😘😘😘

Bitno je da nitko iz karike ne odustaje pocevsi od njega preko doktora do nas obitelji i svih ostalih oko njega!
    Hvala ti za vibrice prosljedjujemo mu sve 💗😊
    I vama 💋💋 od nas 😊 i laka i uspavana noc! 🌜

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

bejb23
    14. Siječanj 2018. 23:25

To je najbitnije 😊
    Laku noc i lijepi snovi 😘💓

💗Baby E💗

Mya
    15. Siječanj 2018. 08:34

Jutro mame..nocas uzasan san,da mi seka po trbuhu skace i pritisce bebu..nikako zaspat nakon toga..kod mene propadava snijeg,vani je užasno hladno,skuhala si kavu pa cu pocet po kuci laganini

• tinanema00
    15. Siječanj 2018. 09:19

Jutro mamice...i kod nas je napadao snijeg...ovih dana idem na kontrolu...bit ću 15+4...uhh proletjelo...kao da smo jučer sve počele pisati koliko je koja trudna a sad neke već na pola hehe... jel rano da se sazna spol? Mene glava nenormalno rastura ovih dana 😢
    Pozdrav svim novim trudnicama.. 😘 

💕💕💜💜👶😍

HappySeal
    15. Siječanj 2018. 09:29

Tina, meni su ti saznali oko 13 tt, tako da nije rano. Ovisi samo hoće li beba biti raspoložena. 

Netko je pitao za Bipo klub. JA sam se učlanila, ali nisam još ništa dobila, a iskreno, ne znam ni trebam li jer mi se sve pobrkalo više 

27.6. 💙

K6789
    15. Siječanj 2018. 09:48

Jutro mamice, ja evo gustam uz kavu i promatram kako je ovo vani napadalo. Nisam se skoro nista naspavala, tesko mi se namjestit za spavanje pa me leđa jako bole

baarbaraa29
    15. Siječanj 2018. 09:57

Dobro jutro suborke!
    I kod nas na repertoaru kavica, jos uvijek u bozicnim salicama!❄☃ Posebno smo lijeni kad je muz druga 😆
    Jama ah trudnicki snovi! Ja ih nekad ne znam ni sebi prepricat!
    Tinanema probaj sa hladnim oblozima. Za paracetamol vec znas.
    Bejb jesi se napokon malo naspavala?
    E znam da za face niste, ali se spominjao whats up, a nesto sam masila sta je s njim. Ako hocete da napravimo grupu... Vjerujem da nikom nije lagodno po netu pisat brojeve telefona pa AKO hocete mogu stavit svoj mail pa tamo saljete brojeve pa se jos moderniziramo?
    Samo prijedlog..

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Mya
    15. Siječanj 2018. 10:03

HappySeal

Tina, meni su ti saznali oko 13 tt, tako da nije rano. Ovisi samo hoće li beba biti raspoložena.

Netko je pitao za Bipo klub. JA sam seučlanila, ali nisam još ništa dobila, a iskreno, ne znam ni trebam li jer mi se sve pobrkalo više

Ma nista draga samo popusti 25% na sta oni u tom mjesecu odaberu.ja sad dm zvala,sustav na meni zablokirao,moram ponovit prijsvu za par min..

Mya
    15. Siječanj 2018. 10:04

baarbaraa29

Dobro jutro suborke!
    I kod nas na repertoaru kavica, jos uvijek u bozicnim salicama!❄☃ Posebno smo lijeni kad je muz druga 😆
    Jama ah trudnicki snovi! Ja ih nekad ne znam ni sebi prepricat!
    Tinanema probaj sa hladnim oblozima. Za paracetamol vec znas.
    Bejb jesi se napokon malo naspavala?
    E znam da za face niste, ali se spominjao whats up, a nesto sam masila sta je s njim. Ako hocete da napravimo grupu… Vjerujem da nikom nije lagodno po netu pisat brojeve telefona pa AKO hocete mogu stavit svoj mail pa tamo saljete brojeve pa se jos moderniziramo?
    Samo prijedlog..

Za whats app ako budete moze tebi na mail

Tinchyca
    15. Siječanj 2018. 10:06

Jutro curke! 
    I ja se nisam nesto naspavala. Čitala kako se ne smije spavat na leđima i cijelu noć se koprcam s jednog boka na drugi. Navikla sam spavat na leđima i sad me to muči 🙈
    Ja sam za whatsapp ✌

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.