Dobro jutro!
Krenulo je s baby brains u mene.
Upravo sam 10 minuta pizdila na toster koji ne grije i koji nikako da ispece dve tanke kriskice tosta. Bila sam ljuta na toster koji nisam ukljucila u struju. Da stvar bude bolja, bio je topao - topao od proslog koristenja i mislila sam da sta se desava, pa nisam luda.
Nisam luda, samo trudna.

27.6. 💙
Dobro jutro!
Upravo sam 10 minuta pizdila na toster koji ne grije i koji nikako da ispece dve tanke kriskice tosta. Bila sam ljuta na toster koji nisam ukljucila u struju. Da stvar bude bolja, bio je topao - topao od proslog koristenja i mislila sam da sta se desava, pa nisam luda.
Nisam luda, samo trudna.
Hahaha kako si me lijepo nasmijala za dobro jutro. :D i ja imam pileći mozak još od prije trudnoće, sad se samo pojačao. Totalno te kužim! 😂 ali počni si pisati stvari, vjeruj mi. Sad kad je počelo to ne zna stat

Jutro... evo me malo... dani dugi ko godine u bolnici.. danasnja vizita me nije razveselila.. ostajem u bolnici do daljnega. Imam pritisak ko menstrualne grceve. Krvarenje je stalo. Jedino smedi iscjedak. Sutra kontrolni pregled i uvz pa cu cuti kako je

Jutro… evo me malo… dani dugi ko godine u bolnici.. danasnja vizita me nije razveselila.. ostajem u bolnici do daljnega. Imam pritisak ko menstrualne grceve. Krvarenje je stalo. Jedino smedi iscjedak. Sutra kontrolni pregled i uvz pa cu cuti kako je
Dobro jutro draga. Drži se i samo hrabro😘 i pozitivno, bi t će sve ok.😘
Jutro mamice, ja evo tek sad ustajeem. Opet sam pocela puno spavat, prosla me ta faza i sad opet. Kakvi su planovi za danas?
My life vjerujem sa ce bit sve ok. Sigurno da te nije lako..

My life, cuvaj nam se.
Ja cu sad odvjezbat, pa rucak (orada i peceni krumpir plus zelena salata) i onda imam nekih sitnica za obaviti - preuzeti neko cvijece, kava, otici kod sveki po juhu.

27.6. 💙
Dobro jutro!
Nisam luda, samo trudna.
Hahahahah😂😂😂😂 bas si me nasmijala. Dogada se 😉
My life cuvaj se. Vjerujem da ce sve biti u redu. Saljem pozitivne vibrice 😚😚
Inace moja faza nespavanja jos traje...i traje... morat cu si nac zabavu kad se tako probudim pa 3h blesim u jednu tocku 🙄

💗Baby E💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji