Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateya1993
    14. Siječanj 2018. 13:37

TeaC

Svugdje je sad tako, sve preko njihove stranice 😊

TeaC  gdje si dobila uzorke onih kremica što si stavila sliku prije koji tjedan? 

💖 Nikol -12.08.2018💖

bejb23
    14. Siječanj 2018. 14:23

Barbara puna si mi ideja 😂 peglanje vecinom obavim odmah kad skinem robu sa susila a ovo za kiflice mi se cak i svidja. Samo ne znam sta ce mi dragi reci. Osim da sam skrenila skroz 😂😂😂😂 
    Kupila sam si neke knjige tako da cu to citati dok me san ne uhvati 😊 

💗Baby E💗

franovamamita
    14. Siječanj 2018. 14:35

dan ljepotice 
    rucak gotov janjeca ragu juha janjetina krumpiri mlinci salata...njami ja sve volim 
    my life bolje da si pod nadzorom citaj knjige neke druzi se tamo sa zenama i skratis si vrijeme 
    luki javi sta je bilo 
    happy imam i ja takvih akcija 
     i ja popunila to za dm moram jedan dan ici pokupiti

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Kolačić
    14. Siječanj 2018. 14:42

Hej mame, stigao mi poklon iz Hippa, prijavila se na njihovu stranicu. 

Marijaa30
    14. Siječanj 2018. 14:48

Bok cure, evo i mene.... Trenutno sam 7+5, rana trudnoća, ali prema računanju spadam u ljetne bebe.
    Prijavila sam se na forum da imam s kime pričati o trudnoći i svemu popratnome jer nemam baš previše trudnica oko sebe.

Imam 29 godina, prva mi je trudnoća. 5.1. sam bila na pregledu i ginekologica mi je rekla da je sve u redu, neka šećem i pazim na prehranu. Budući da sam imala tamno smeđi iscjedak, propisala mi je utrogestane (2 puta po 2 vaginalete), a na uputnici za vađenje krvi mi je pisala dijagnoza prijeteći pobačaj. To sam vidjela tek kad sam doma došla, nazvala sam je, i rekla mi je da se to samo tako piše. Preplašila me i smatram da mi je trebala reći prije što će napisati na uputnicu. Najviše zbog toga jer mi je rekla nek se ponašam normalno, dalje mogu raditi bez problema (radim u školi, sutra natrag počinjem), čak mi je i govorila o vježbanju za trudnice... Jeste li imale koja sličan slučaj?

Dakle, koristim utrogestane 9 dana, iscjedak se pojavio dva puta, ali slabi, čak i jednom malo svijetle krvi. Imala sam probadanja s desne strane, sad zadnja 2-3 dana se smirilo. Hodala sam u šetnje ispočetka, sad sam se malo primirila jer sutra počinjem raditi. 26.1. idem natrag na pregled i nadam se da će biti sve u redu. Odlučila sam da ću napisati si sva pitanja na papir kako nebi nešto zaboravila pitati.

26.8. Ivan 💙💙

14. Siječanj 2018. 14:57

Dobrodošla Macica29, čestitam na trudnoći i sretno dalje😍🤗

Mya
    14. Siječanj 2018. 15:06

Cure koje imate problema cuvajte se i borite za bebice..ja sam danas slabo rucala,jedino mi juha odgovarala..ivy draga ne bi vjerovala ali dragi je maloprije slozio kolica,mislila sam da ce skupljat prasinu prvo,jos ozlijeden,istegnuo misic na tekmi.macica29 dobrodošla i sretno

Mya
    14. Siječanj 2018. 15:09

HappySeal

My life, cuvaj nam se.

Ja cu sad odvjezbat, pa rucak (orada i peceni krumpir plus zelena salata) i onda imam nekih sitnica za obaviti - preuzeti neko cvijece, kava, otici kod sveki po juhu.

Happs seal nasa kraljica,kako sam ti se nasmijala,vec sam zamisljala taj scenarij kako ludis

LuKi5
    14. Siječanj 2018. 15:24

Hvala drage <3
    Dosla kuci i cekam da sin zaspe pa da vam se javim brzinski.
    Strogo mirovanje(ne znam kako to izvesti), nastaviti duphaston, normabel i dalje pp, dr predpostavlja da je bol posljedica upale, u utorak imam kontrolu kod svoje gin. 
    Bebica je hb u redu, posteljica straga, 14+3 trudna.

macica, oni svako krvarenje "pisu" pod prijeteci spontani, a to ne znaci odmah da su najcrnje dijagnoze i da ce doci do toga. Gin. bi te vec upozorila da mirujes da misli da nesto nije u redu, odnosno da bi moglo doci do toga.

14.06.2014. L ♥

Mya
    14. Siječanj 2018. 15:28

Sad si mirnija kad znas da je bebica dobro,znam da je sigurno nemoguće uz dijete mirovati,ali smisliti ces nacin i srecom utorak za pregled je već tu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.