Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    14. Siječanj 2018. 16:21

J@m@

Cure koje imate problema cuvajte se i borite za bebice..ja sam danas slabo rucala,jedino mi juha odgovarala..ivy draga ne bi vjerovala ali dragi je maloprije slozio kolica,mislila sam da ce skupljat prasinu prvo,jos ozlijeden,istegnuo misic na tekmi.macica29 dobrodošla i sretno

Ma bravo mužić!!! 😁.. sada treba vježbat vožnnu 😉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    14. Siječanj 2018. 16:25

Luki ajde sva sreća da je sve dobro. Uh vjerujem da je teško mirovanje. Sigurno ćeš nekako iskombinirati.
    My life drž se drags. Znam da je teško u bolnici ali vjerujem da će biti bolje i to uskoro. Neka oni tebe prate.
    Svaka čast curke za ručak. Ja nedjeljom ne kuham ili sveki ili mama 😁.
    I dobrodošla nova trudničica! Neka sve dobro prođe i družili se skroz do kraja.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

K6789
    14. Siječanj 2018. 17:07

Ja u utorak evo pregled. Ne mogu docekat, zadnji put bila 21.12.. morala rijesavat nalaze i gin bio na godisnjem, bas se veseliim. Nadam se da je sve ok i bas imam feeling da je decko. U utorak bi trebala bit 11 tjedana pa ce mi rec i termiin

franovamamita
    14. Siječanj 2018. 17:52

luki hvala Bogu pa je s bebom sve ok,uspori koliko mozes a nemoj nista dizati
    macica dobro nam dosla 
    mi isli mallo u setnju i provozat se i bome sam se smrzla posteno brrrrr 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mateya1993
    14. Siječanj 2018. 18:53

Kolačić

Hej mame, stigao mi poklon iz Hippa, prijavila se na njihovu stranicu.

Koliko si čekala da ti dođe paket nakon prijave? Ja sam se isto prijavila ali prošli tjedan. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

ivymicek
    14. Siječanj 2018. 19:38

Kolačić

Hej mame, stigao mi poklon iz Hippa, prijavila se na njihovu stranicu.

Ja nisam dobila carapice 😶

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    14. Siječanj 2018. 20:00

K6789

Ja u utorak evo pregled. Ne mogu docekat, zadnji put bila 21.12.. morala rijesavat nalaze i gin bio na godisnjem, bas se veseliim. Nadam se da je sve ok i bas imam feeling da je decko. U utorak bi trebala bit 11 tjedana pa ce mi rec i termiin

I mi idemo na dejt u utorak! 😊 Zadnji bio davnog 19.12.! 😄
    Termin ce ti sigurno reci pa ti popunjavamo rubriku 😉 a mi se nadamo da cemo znati koje ime napokon dolazi na red nakon skoro 10 god.od kad smo ih smislili hihih

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

bejb23
    14. Siječanj 2018. 20:13

Mi dejtamo u cetvrtak. Mozda nam se i otkrije 😍
    Sto se tice imena, imamo ih par na pameti pa cemo se jos dogovoriti. Ima vremena  😊

💗Baby E💗

Mya
    14. Siječanj 2018. 20:19

Meni sinoc cure isle sa prstenom i lancicem iznad ruke odredit spol,kako su sebi u trudnoći,ispada u ovoj decko,druga cura..sad cemo vidjet hoce pogoditi😁

baarbaraa29
    14. Siječanj 2018. 20:20

bejb23

Mi dejtamo u cetvrtak. Mozda nam se i otkrije 😍
    Sto se tice imena, imamo ih par na pameti pa cemo se jos dogovoriti. Ima vremena 😊

Weeee 🤗 do kraja ovog mj.cemo svasta saznat!
    Jesi priredila sastojke za nocas? Hihihi zezam te! Nadam se da ces napokon lijepo odspavat i odmorit cijelu noc!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.