Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    14. Siječanj 2018. 11:38

HappySeal nek si se ti izvikala na rano jutro pa si sad mirna cijeli dan osim ako ti kuhalo, pecnica ili nesto slicno opet ne stanu na zulj, al nedaj se! Reci ti njima! 😉😉😙
    My lifevec si me malo zabrinula sto se ne javljas! Vjerujem da ti je tesko lezati i da ti je tesko palo sto jos ne ides kuci, al na ljeto ces vidjeti, a znas vec i sama, da ce se sva muka isplatiti! Samo hrabro i strpljivo draga! Javljaj nam novosti! 😙 obojma!
    bejb23 u srednjoj sam cesto vikendom znala spavat kod legice i njena baka je valjda uvijek bila ne budna nego u punom pogonu kad dodjemo iz izlaska (citaj 3,4..ujutro 😆) pa je to bilo peglanje, svjeze, tople kiflice...opcija je puno! 😉
    Minnie nikako ti odgovorit. Ja sam ti jos jedno 250km gore iznad M! Ali hvala ti kao da si mi ih vec donjela 😙😙
    Ja se vratila s mise, oddoruckovala (jel to uopce rijec? 😄) s muzem, otpratila ga na posao.. Sad cu zavrsit kolac, ispec kruh i popodne idemo kod susjeda na klopu, slavimo kao svoj neki Bozic sad kad smo na okupu. Malo nas je, al nas ima!🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

LuKi5
    14. Siječanj 2018. 11:53

Ja cu morat na hitnu, od petka bolovi kao da cu dobiti menzis, bez obzira na duphastone stara krv ne prestaje, samo da je sve u redu s mrvicom. Popila sam sinoc normabel da uspijem zaspati i nadala se da ce stati ali i dalje, nema veze je li lezim ili hodam, jos se pocelo siriti na lijevu nogu. 

14.06.2014. L ♥

14. Siječanj 2018. 12:01

LuKi5

Ja cu morat na hitnu, od petka bolovi kao da cu dobiti menzis, bez obzira na duphastone stara krv ne prestaje, samo da je sve u redu s mrvicom. Popila sam sinoc normabel da uspijem zaspati i nadala se da ce stati ali i dalje, nema veze je li lezim ili hodam, jos se pocelo siriti na lijevu nogu.

Samo bez panike i polako, odi draga na hitnu, oni će ti tamo znati pomoći i umiriti te. Drži se, bit će sve dobro, uz tebe smo u mislima, pozitivne vibrice😘😘

Tea👶
    14. Siječanj 2018. 12:06

Jutro mamice, ja zavrsila vjezbe, skuhala kavu i caj, doruckovala shake i malo badema. Za rucak smo trebali kod sveki, ali su tamo svi bolesni, pa sad moramo smislit sto cemo kuhat 😂
    Popodne cu na kavu s kumom, pa na misu s dragim. Onda vjerojatno prosetat, pa pred televizor 💪
    Mame s problemima nadam se da cete biti uredu i vi i vase mrvice, drzite se i budite pozitivne ❤

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

14. Siječanj 2018. 12:11

Kod mene juhica, odojak i krumpir😁.. Neznam kak ću se danas snaći s tim, od kad sam t ne odgovara mi meso, rijetko kaj od mesa mogu pojesti, jučer mi šogica radila mesnu štrucu i nisam ju mogla jesti, muka mi bilo samo na probni zalogaj😶

HappySeal
    14. Siječanj 2018. 12:12

Luki, cuvaj se… mislimo na tebe.

27.6. 💙

mamica1985
    14. Siječanj 2018. 12:25

Luki - javi kako je proslo, drz'se, saljem puno pozitivnih vibri da je sve u redu 😘

My Life - znam da ti je tesko biti u bolnici, ali mi zene smo jake i za tu mrvciu sve izdrzimo, proci ce i to, tamo ste najsigurniji, samo smireno, mazi trbuh i bit ce sve u redu. 😘

mateya1993
    14. Siječanj 2018. 13:22

Bok cure :) I meni je muka od mesa i to baš od svinjetine. Smrdi mi i jedva se natjeram da malo pojedem. Kod mene je bilo za ručak pohani šnicli (svinjski ) ,rizi bizi,juha i kupus salata.  Jučer sam bila u DM-u i podigla sam paket za trudnice. Evo slikica  

💖 Nikol -12.08.2018💖

14. Siječanj 2018. 13:27

mateya1993

Bok cure :) I meni je muka od mesa i to baš od svinjetine. Smrdi mi i jedva se natjeram da malo pojedem. Kod mene je bilo za ručak pohani šnicli (svinjski ),rizi bizi,juha i kupus salata. Jučer sam bila u DM-u i podigla sam paket za trudnice. Evo slikica

A to  dođeš u dm i? 

mateya1993
    14. Siječanj 2018. 13:32

Ena31

mateya1993

Bok cure :) I meni je muka od mesa i to baš od svinjetine. Smrdi mi i jedva se natjeram da malo pojedem. Kod mene je bilo za ručak pohani šnicli (svinjski ),rizi bizi,juha i kupus salata. Jučer sam bila u DM-u i podigla sam paket za trudnice. Evo slikica

A to dođeš u dm i?

Kod nas u Čk u DM-u nemaju više terminale,pa mi je teta rekla da se preko internet terminala na dm-ovoj stranici upišem kao trudnica (za to ti treba Dm kartica za bodove) i onda dođeš u dm i kad otkuca karticu na kasi onda vidi da imaš pravo na taj paket i dobiješ ga na kasi.  

💖 Nikol -12.08.2018💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI