Dobro jutro suborke!
I kod nas na repertoaru kavica, jos uvijek u bozicnim salicama!❄☃ Posebno smo lijeni kad je muz druga 😆
Jama ah trudnicki snovi! Ja ih nekad ne znam ni sebi prepricat!
Tinanema probaj sa hladnim oblozima. Za paracetamol vec znas.
Bejb jesi se napokon malo naspavala?
E znam da za face niste, ali se spominjao whats up, a nesto sam masila sta je s njim. Ako hocete da napravimo grupu… Vjerujem da nikom nije lagodno po netu pisat brojeve telefona pa AKO hocete mogu stavit svoj mail pa tamo saljete brojeve pa se jos moderniziramo?
Samo prijedlog..
Moze na mail isto ako drugi za😊
dan cure
sniiiiijeeeeeeg bas ga volim i uzivam ga sad gledati
tinchyca e i mene to muci i ko za vraga sad mi je bas udobno na ledima
jooooj moram danas kod zubara nije me strah nego mi se neda ma neda se meni nista
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutrooo. Evo i kod nas vrijeme za kavu 😊
MM na go tako da se bas veselim tome sto cemo vise vremena bit skupa 🤗
Barbara i nisam se bas naspavala. Oci mi pate danas. Imam osjecaj kao da mi ih netko bode iglama. Spavala od nekih 23 i 30 do 2 i od tad do 6 i 30 niiikako zaspat. Doduse nisam ni sad spavala, vise corila 😂 M rekla nek me ceska pa sam malo i uzivala 😊
Sto se tice waa moze. Iako mi ne bi bio problem na fb se registrirat. Kako vi hocete 🤗
💗Baby E💗
Dobro jutro suborke!
I kod nas na repertoaru kavica, jos uvijek u bozicnim salicama!❄☃ Posebno smo lijeni kad je muz druga 😆
E znam da za face niste, ali se spominjao whats up, a nesto sam masila sta je s njim. Ako hocete da napravimo grupu… Vjerujem da nikom nije lagodno po netu pisat brojeve telefona pa AKO hocete mogu stavit svoj mail pa tamo saljete brojeve pa se jos moderniziramo?
Samo prijedlog..
ja imam viber a nemam whats mada meni se fejs cinio kao najbolja opcija i grupa ceka prazna ali ako sve ne predemo podjelit cemo se i biti rastrkane na sve strane onda je mozda najbolje da smo sve ovdje skupa
osim ak se drugacije ne dogovorite
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja ne volim spavat na ledima i uvijek kad se tako nekako nadem onda imam ruzne snove. Sad sam na boku. I prije mi je bio bok ili trbuh ali na trbuh nazalost ne mogu.
Franovamamita sretno u zubara danas 😊
💗Baby E💗
Dobro jutro suborke!
Samo prijedlog..
ja imam viber a nemam whats mada meni se fejs cinio kao najbolja opcija i grupa ceka praznaali ako sve ne predemo podjelit cemo se i biti rastrkane na sve strane onda je mozda najbolje da smo sve ovdje skupa
osim ak se drugacije ne dogovorite
Eeee to je i meni da se ne podjelimo a vec smo ovdje skupa...ali kako vi hocete :)
💗Baby E💗
Bejb o pa tebi je bas veselo!! Jel mozes bar popodne zaspat malo?
Ja face imam, ali znam da sam dosta postova ovdje procitala da ih nema i nebi pravilo.
Franova nebi ni ja da se rastrkamo odavde 😯
Evo mail pa ako nas se skupi...koliko? 🤔 Bar 8 npr.da onda pravim?
rehbarbara@gmail.com
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Mozda ste u pravu za djeljenje..! Ako mislite da ce tak bit i da vam se nece dat tipkat i ovdje onda bolje necemo, ha?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro curke..
Kod mene baš i nema snijega, samo malo po autima.
Ja odradila vježbu sada idem kuhati i čistiti. Nisam sigurna za wapp nekak sam se odlučila za forum jer vas čitam kad mogu i kad nadem vremena . Ali ja se neću srditi ak se preselite na wapp 😉 ak mi bude dosadno samoj možda vam se na krsju i pridružim.
Mene isto mučili snovi napdali me trudnu i medvjedo i psi vukovi 😂.
Jama jesi odvezla kolica na probni krug po stanu? Da vidimo kak ti stoje 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bejb o pa tebi je bas veselo!! Jel mozes bar popodne zaspat malo?
Ja face imam, ali znam da sam dosta postova ovdje procitala da ih nema i nebi pravilo.
Franova nebi ni ja da se rastrkamo odavde 😯
Evo mail pa ako nas se skupi…koliko? 🤔 Bar 8 npr.da onda pravim?
rehbarbara@gmail.com
Jednom sam popodne zaspala otkad mi se ovo dogada. Nepunih sat vremena i to je to.
Vrlo moguce da ce se tako dogoditi.. 🙄
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji