Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    K6789
    15. Siječanj 2018. 10:17

baarbaraa29

Dobro jutro suborke!
    I kod nas na repertoaru kavica, jos uvijek u bozicnim salicama!❄☃ Posebno smo lijeni kad je muz druga 😆
    Jama ah trudnicki snovi! Ja ih nekad ne znam ni sebi prepricat!
    Tinanema probaj sa hladnim oblozima. Za paracetamol vec znas.
    Bejb jesi se napokon malo naspavala?
    E znam da za face niste, ali se spominjao whats up, a nesto sam masila sta je s njim. Ako hocete da napravimo grupu… Vjerujem da nikom nije lagodno po netu pisat brojeve telefona pa AKO hocete mogu stavit svoj mail pa tamo saljete brojeve pa se jos moderniziramo?
    Samo prijedlog..

Moze na mail isto ako drugi za😊

franovamamita
    15. Siječanj 2018. 10:21

dan cure
    sniiiiijeeeeeeg bas ga volim i uzivam ga sad gledati 
    tinchyca e i mene to muci i ko za vraga sad mi je bas udobno na ledima 
    jooooj moram danas kod zubara nije me strah nego mi se neda ma neda se meni nista

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bejb23
    15. Siječanj 2018. 10:21

Jutrooo. Evo i kod nas vrijeme za kavu  😊 
    MM na go tako da se bas veselim tome sto cemo vise vremena bit skupa 🤗 
    Barbara i nisam se bas naspavala. Oci mi pate danas. Imam osjecaj kao da mi ih netko bode iglama. Spavala od nekih 23 i 30 do 2 i od tad do 6 i 30 niiikako zaspat. Doduse nisam ni sad spavala, vise corila 😂 M rekla nek me ceska pa sam malo i uzivala 😊 
    Sto se tice waa moze. Iako mi ne bi bio problem na fb se registrirat. Kako vi hocete 🤗

💗Baby E💗

franovamamita
    15. Siječanj 2018. 10:23

K6789

baarbaraa29

Dobro jutro suborke!
    I kod nas na repertoaru kavica, jos uvijek u bozicnim salicama!❄☃ Posebno smo lijeni kad je muz druga 😆
    E znam da za face niste, ali se spominjao whats up, a nesto sam masila sta je s njim. Ako hocete da napravimo grupu… Vjerujem da nikom nije lagodno po netu pisat brojeve telefona pa AKO hocete mogu stavit svoj mail pa tamo saljete brojeve pa se jos moderniziramo?
    Samo prijedlog..

ja imam viber a nemam whats mada meni se fejs cinio kao najbolja opcija i grupa ceka prazna  ali ako sve ne predemo podjelit cemo se i biti rastrkane na sve strane onda je mozda najbolje da smo sve ovdje skupa  osim ak se drugacije ne dogovorite

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bejb23
    15. Siječanj 2018. 10:29

Ja ne volim spavat na ledima i uvijek kad se tako nekako nadem onda imam ruzne snove. Sad sam na boku. I prije mi je bio bok ili trbuh ali na trbuh nazalost ne mogu. 
    Franovamamita sretno u zubara danas 😊

💗Baby E💗

bejb23
    15. Siječanj 2018. 10:30

franovamamita

K6789

baarbaraa29

Dobro jutro suborke!
    Samo prijedlog..

ja imam viber a nemam whats mada meni se fejs cinio kao najbolja opcija i grupa ceka praznaali ako sve ne predemo podjelit cemo se i biti rastrkane na sve strane onda je mozda najbolje da smo sve ovdje skupaosim ak se drugacije ne dogovorite

Eeee to je i meni da se ne podjelimo a vec smo ovdje skupa...ali kako vi hocete :) 

💗Baby E💗

baarbaraa29
    15. Siječanj 2018. 10:32

Bejb o pa tebi je bas veselo!! Jel mozes bar popodne zaspat malo?
    Ja face imam, ali znam da sam dosta postova ovdje procitala da ih nema i nebi pravilo.
    Franova nebi ni ja da se rastrkamo odavde 😯
    Evo mail pa ako nas se skupi...koliko? 🤔 Bar 8 npr.da onda pravim?
    rehbarbara@gmail.com

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

baarbaraa29
    15. Siječanj 2018. 10:33

Mozda ste u pravu za djeljenje..! Ako mislite da ce tak bit i da vam se nece dat tipkat i ovdje onda bolje necemo, ha?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    15. Siječanj 2018. 10:34

Jutro curke.. 
    Kod mene baš i nema snijega, samo malo po autima.
    Ja odradila vježbu sada idem kuhati i čistiti. Nisam sigurna za wapp nekak sam se odlučila za forum jer vas čitam kad mogu i kad nadem vremena . Ali ja se neću srditi ak se preselite na wapp 😉 ak mi bude dosadno samoj možda vam se na krsju i pridružim.
    Mene isto mučili snovi napdali me trudnu i medvjedo i psi vukovi 😂.
    Jama jesi odvezla kolica na probni krug po stanu? Da vidimo kak ti stoje 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bejb23
    15. Siječanj 2018. 10:36

baarbaraa29

Bejb o pa tebi je bas veselo!! Jel mozes bar popodne zaspat malo?
    Ja face imam, ali znam da sam dosta postova ovdje procitala da ih nema i nebi pravilo.
    Franova nebi ni ja da se rastrkamo odavde 😯
    Evo mail pa ako nas se skupi…koliko? 🤔 Bar 8 npr.da onda pravim?
    rehbarbara@gmail.com

Jednom sam popodne zaspala otkad mi se ovo dogada. Nepunih sat vremena i to je to. 

Vrlo moguce da ce se tako dogoditi.. 🙄

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.