Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    K6789
    14. Siječanj 2018. 22:20

J@m@

😁😁 ma nisi,meni je uvijek dragi nastradao,srecom sutio i gledao dok nije samo od sebe nestalo..u pms- me nikad nije bacalo..kad udes u drugo tromjesečje biti ce sve lakse

Ahahah sto je ovaj moj jadnicak samnom vec prezivio, ni rijeci nije rekao. Mogu slobodno rec da sam u pms-u bila anđeo prema ovom sta sam sad😂

K6789
    14. Siječanj 2018. 22:21

Jel koja od vas clan bipo kluba?😊

14. Siječanj 2018. 22:23

K6789

J@m@

K6789

Mamice, jel koja od vas onako bas jako zivcana? Meni zivci nenormalno rade. Pogotovo sad, sve mi smeta i sve me iritira. Jel istina da gin moze prepisat nesto za smirenje?

Pustit ce te,i mene su jako u tim tjednima..moze,ali ne bas za nase ispadaje,bolje da ih ni ne okusis,ne prizivaj vraga🙂

Kad sam sama je super, uzivam u miru i tisini. Ili kad sam sa zarucnikom je super sve. Ali cim je jos netko ja sam odma gotova. Svi i sve me zivciraju

Da.. Znam o čemu pričaš, ja bi grizla sve oko sebe, osim m, svi mi idu na živce i to opasno.. A živim da svekrom, svekrvom i šogoricom u istom kućanstvu.. Pa se ja radije povučem u sobu nego da šizim jer znam da mi nisu niš krivi a naj.. bi bezveze, zbog mojih muha😀

14. Siječanj 2018. 22:25

J@m@

😁😁 ma nisi,meni je uvijek dragi nastradao,srecom sutio i gledao dok nije samo od sebe nestalo..u pms- me nikad nije bacalo..kad udes u drugo tromjesečje biti ce sve lakse

Misliš? 😂😎

K6789
    14. Siječanj 2018. 22:28

Ena31

K6789

J@m@

K6789

Mamice, jel koja od vas onako bas jako zivcana? Meni zivci nenormalno rade. Pogotovo sad, sve mi smeta i sve me iritira. Jel istina da gin moze prepisat nesto za smirenje?

Pustit ce te,i mene su jako u tim tjednima..moze,ali ne bas za nase ispadaje,bolje da ih ni ne okusis,ne prizivaj vraga🙂

Kad sam sama je super, uzivam u miru i tisini. Ili kad sam sa zarucnikom je super sve. Ali cim je jos netko ja sam odma gotova. Svi i sve me zivciraju

Da.. Znam o čemu pričaš, ja bi grizla sve oko sebe, osim m, svi mi idu na živce i to opasno.. A živim da svekrom, svekrvom i šogoricom u istom kućanstvu.. Pa se ja radije povučem u sobu nego da šizim jer znam da mi nisu niš krivi a naj.. bi bezveze, zbog mojih muha😀

Ja sam sa svekrom i svekrvom. Tako i ja. Nekad se samo pokupim u sobu. Dode mi ih jadnih zao, imam osjecaj da iz mene viri 10 vragova😂😂

Mya
    14. Siječanj 2018. 22:29

K6789

Ja sam..meni je sta se svega tice,ljepse nego ikad,ok samo nemoc sta neke stvari ne smijem sama radit,micati

K6789
    14. Siječanj 2018. 22:31

J@m@

K6789

Ja sam..meni je sta se svega tice,ljepse nego ikad,ok samo nemoc sta neke stvari ne smijem sama radit,micati

Nude oni neke pogodnosti tokom trudnoce?
    Pa ja volim bit vani na svjezem zraku, pa tu i tamo malo metem ispred, u drvarnici cistim i tako. Nikad dosadno. Al sta god mi vece treba moram zarucnika zvat il njegove da mi pomognu. Koliko je to super toliko nekad mi je glupo sta sam "nemocna"

baarbaraa29
    14. Siječanj 2018. 22:32

bejb23

baarbaraa29

bejb23

Mi dejtamo u cetvrtak. Mozda nam se i otkrije 😍
    Sto se tice imena, imamo ih par na pameti pa cemo se jos dogovoriti. Ima vremena 😊

Weeee 🤗 do kraja ovog mj.cemo svasta saznat!
    Jesi priredila sastojke za nocas? Hihihi zezam te! Nadam se da ces napokon lijepo odspavat i odmorit cijelu noc!

Hahahahhaha za veceras nisam jer sam bila lijena za po ducanu setat al sutra idem u nabavku 😂😂😂😂😋
    Sta dida kaze? :)

..pa nek se nadje za svaki slucaj, za trenutak inspiracije! 😆😆
    Dida je dobro. Emocije su mu kao na vrtuljku, ali to je vise nego razumljivo! Dr. danas kaze da je super zadovoljan oporavkom i nogu.. Jos moramo imati strpljenja iako je njemu najteze, ali danas smo se fino napricaaaali..ko neke kumice😊
    Nadam se da cemo ga razveselit sa vijestima nakon naseg malog dejta u uto.😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Mya
    14. Siječanj 2018. 22:35

Nude ti popuste,ovaj mjesec je 25% na aventove dude,bočice..dva tjedna dolaska do druge kartice za trudnice,vrijede popusti do 4-te godine života

bejb23
    14. Siječanj 2018. 22:45

baarbaraa29

bejb23

baarbaraa29

..pa nek se nadje za svaki slucaj, za trenutak inspiracije! 😆😆

Dida je dobro. Emocije su mu kao na vrtuljku, ali to je vise nego razumljivo! Dr. danas kaze da je super zadovoljan oporavkom i nogu.. Jos moramo imati strpljenja iako je njemu najteze, ali danas smo se fino napricaaaali..ko neke kumice😊
    Nadam se da cemo ga razveselit sa vijestima nakon naseg malog dejta u uto.😊

Bas to😂😂😂😂 

Ajme neka. Bas mi je neopisivo drago! Samo tako naprijed i vjerujem da ce sve biti dobro. Saljem puno pozitivne vibre 😘😘😘😘

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.