Ne,ne,ocekivani datum rođenja..isla sam i u dm,ali nisam mogla podignut jer terminal nije odradio pa moram zvati ih
Generalno se vino i piva u kolocinama od 2 deci pretvara u cistu energiju kao i hrana, ali kuzim da neke imaju averziju prema tome. Mene je vise strah dezodoransa nego vina 😂
Evo zavrsila s kucicom za danas, sad cu napravit palacinke, kad MM ode na posao cu oprat kosu i izvalit se pogledat neki film.
Kolacic, u ovoj knjizi sto imam isto pise da je normalno jer ti se cicke pripremaju za dojenje. No sikiriki 😊
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ja nisam primjetila da mi ista curi, ali redovito imam nesto sto izgleda kao skoreno i bijelo po bradavicama. Operem to kad se tusiram i opet se pojavi. Kaze gin da je to normalno pa se nisam zabrinjavala.
Ja nisam primjetila da mi ista curi, ali redovito imam nesto sto izgleda kao skoreno i bijelo po bradavicama. Operem to kad se tusiram i opet se pojavi. Kaze gin da je to normalno pa se nisam zabrinjavala.
ee tako je bilo i meni,al ovo je prvi put da sam ih "uhvatila na djelu".... xD
Moja kolica su stigla doma,ipak zuto bijela,siva je pre zagasita..sad ih samo treba slozit i dočekat bebu
Moja kolica su stigla doma,ipak zuto bijela,siva je pre zagasita..sad ih samo treba slozit i dočekat bebu
Jeeyyy... Mene baš vesele te sve stvarčice..nismo još ništa počeli kupovati al budemo sad kroz mjesec dva😁.. Meni sve nekak laganini, ko da imam neznam kolko vremena.. A proletit će..
Krevet imam,kolica i prstene danas riješili..to je ono sta najvise kosta i sad je lakse..ostalo mi kupit robicu za izlazak i zastitne navlake za kinderbet,za to do kraja imam vremena,sitnice..ne znam jel koja od vas te navlake koristila ili narucivala,gledala sam od titi i dada&rocco da bi narucila
Što da ti kažem moja stoje u dnevnom boravku. I čekaju... Divna su mi žuto bijela.. baš vedra i jeeei što su stigla
Ena sve se stigne.. ako nešto i ne kupite sve se može kad se bebi rodi.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji