Bome ste se raspisale jutros 😂
Ja se uvalila kod svojih na rucak. Juhica, pohano i povrce, i poslije ce mi majka napraviti palacinke. I zaboravila sam kako je to kad ti je sve servirano 😂
Bas mi je drago da je sve u redu s bebacima. Morat ce se kad tad pokazat al najbitnije da je sve u redu 😘
💗Baby E💗
Doma svaki dan 120/60,125/55,117/60 tak te vrijednosti,a kod njega uvijek 140/70,kod interniste normalan
Frendici je isto tako bilo, uvik kad dode kod gin. na pregled tlak se povisi i nikako ih uvjeriti da joj je doma ok tlak.
Meni je zadnji put kardiolog mjerio i 140/80, rekao da je dobar tlak, ili je mozda dobar obzirom na visoki tlak. Tko ce to znati vise.
14.06.2014. L ♥
Mylife hvala bogu da je beba dobro! I tebi odmah lakše! Šta su ti rekli hoće te pustiti doma ili ostaješ u bolnici još? Strogo strogo mirovanje draga.
Jama znači ti kao i ja nosiš sirenu hahaha ma pokazat će se drugi put, bitno da je sve dobro. Očito da ti taj tvoj ginekolog diže tlak, hahaha nije ništa ako ti je inače dobar, neznam možda da mjeri poslije pregleda ili prije dok si u čekaoni ali da sjediš mirno jedno 5min?
Baarbaara drago mi je da je tata vedrog duha, tako i treba! Ima i za koga biti! Lijepe vijesti, neka se tako i nastavi. Ja ti pijem ove https://www.elevit.com.hr/SSL/elebaby/sastav/ i jako ih dobro podnosim, popijem jednu poslije ručka, ima 30kom, koštaju od 130kn-149kn ovisi u kojoj Ljekarni kupuješ.
Ivy kolica su jako lijepa, još takvu boju nisam vidjela, baš posebna
Netko je pitao za uzv vaginalni/trbušni. Meni je moj rekao da radi do 16tt vaginalni. Al je na kraju na zadnjem pregledu kad sam bila 15+4 napravio trbušni, lijepše se vidjela beba. Tako da ćemo sad samo trbušni raditi. I napravio mi je cervikometriju.
Mi ručali teletinu, zelenu salatu i rižu sa povrćem, poslije neznam šta ćemo, nemam ideje baš. Nešto sam gladna već, tako mi je i jučer bilo, nadam se da nemam problem sa šećerom. hm....
Honey,tako i radim,prvi visok,kad me pregleda ja odahnem,mjeri opet i odmah padne..ma bitno je meni da internista kaze da je tlak normalan,to je možda ono podsvjesno,strah bijele kute koji muci vise od 60%ljudi makar ne osjećam strah ili grč..nedavno sogi isao i nosio holter,tlak previsok po njemu,a kod doktora i doma ok
I dodem 10 min prije da mirujem..lako za mene,ako nista tablete mi ne ginu,samo da ne lezim u bolnici..vidjet cemo kako ce biti
dan cure
mina bitno da je ok a brzo ce proci tih prvih 12 tj
zelena dobro dosla nam
jama hehe to da te jos malo drzi u neizvjesnosti bitno da je sve super
ivymicek bas su super kolica
citam dalje pa ostalo komentiram
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Uh što ste se raspisale. Ja danas radila sendvič od jaja u tortilji. Njam, ali sam jako rano jela pa sam već sad gladna.
My life nadam se da ćeš skoro kući pa će bit lakše.
Jama mislim da je to strah prije pregleda a bitno je što internista kaže. Vjeruj bolje da prate, visoki tlak nije za zezati se pogotovo u trudnoći. Bolje tak nego da moraš ležati u bolnici
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Idem ja popodne sopingirat,uzet komodu pa cu ga snizit haha
😂😂😂😂 Ima da odmah padne
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
mylife bitno da je beba ok samo miruj kada se posteljica digne sve ce biti super
jama ako ti je tlak ok kuci mislim da onda nece biti problema bit ce da je od uzbudenja
barbara evo sastav mojih kostaju 205kn za mjesec dana
[table][tr][th]Sastojci u dnevnoj dozi (dvije Licaps® DuoCap™ kapsule)[/th]
[th]% PU*[/th]
[/tr]
[tr][td]VANJSKA KAPSULA[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr][td]Riblje ulje[/td]
[td]600 mg[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr][td]EPA[/td]
[td]50 mg[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr][td]DHA[/td]
[td]250 mg[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr][td]UNUTRAŠNJA KAPSULA[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr][td]Vitamin B6[/td]
[td]2,6 mg[/td]
[td]186 %[/td]
[/tr]
[tr][td]Folna kiselina[/td]
[td]400 μg[/td]
[td]200 %[/td]
[/tr]
[tr][td]Vitamin B12[/td]
[td]2,5 μg[/td]
[td]100 %[/td]
[/tr]
[tr][td]Vitamin D3[/td]
[td]5 μg[/td]
[td]100 %[/td]
[/tr]
[tr][td]Vitamin E[/td]
[td]12 mg[/td]
[td]100 %[/td]
[/tr]
[tr][td]Magnezij[/td]
[td]60 mg[/td]
[td]16 %[/td]
[/tr]
[tr][td]Jod[/td]
[td]150 μg[/td]
[td]100 %[/td]
[/tr]
[tr][td]Željezo[/td]
[td]14 mg[/td]
[td]100 %[/td]
[/tr]
[tr][td]*PU = preporučeni dnevni unos[/td]
[/tr]
[/table]
ja danas isla u grad i cure nakon sat vremena hodanja po trgovinama tako su me leda boljela uzas nisam vise mogla nego u h&m u sam kupila rifle za 199kn i tajice za 70kn provirila u pepco ajmeeeeeee koje snizenje na robicu za bebe al sve je dugacko i zimsko pa nisam kupovala
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji