Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    11. Siječanj 2018. 19:03

Minnie de nemoj zezat!? ☺ Koje su ti relacije?
    E da znas da ako bude izvedivo i potrebno imat cu te u opciji AKO budemo iskemijale nesto!
    Sophie meni je promaklo da i ti kao i Blackie imas dva srceka ispod svog! Ajmeee 😊 odlicno!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    11. Siječanj 2018. 19:11

Sophie

Bok cure 😊
    Moj pregleda je danas prošao super. Blizanci dobro napreduju, jako sam sretna. Sad jos moram docekat pregled 22.kad cemo vidjet koliko je posteljica i onda cu radit kombinirani..
    Blackie kod tebe jedna ili dvije posteljice?

Super, bitno da napreduju. Vjerujem da je baš uzbudljivo vidjeti dva mala čuda na ekranu 🤗

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    11. Siječanj 2018. 19:22

sophie super za bebice

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    11. Siječanj 2018. 19:22

I sophie sa dva srceka..cestitam na lijepim vijestima🐾🍼🍼

Sophie
    11. Siječanj 2018. 21:13

Hvala cure! ❤️

• Kolačić
    11. Siječanj 2018. 21:32

Čestitke Sophie! 
    .
    Meni se počeo vidjeti trbuh na poslu bez obzira na široku odjeću. Malo mi je ti glupo, svi će vidjet xD dosad smo bili samo mm bebač i ja a sad će svi znat...njoooj

Mya
    11. Siječanj 2018. 21:57

Svaka čast da mozes sutit i imas volju skrivat,ja ne bi mogla,osim ako imate neki poseban razlog ili ste tako odlučili

Confused
    11. Siječanj 2018. 23:44

Kolačić

Čestitke Sophie!
    .
    Meni se počeo vidjeti trbuh na poslu bez obzira na široku odjeću. Malo mi je ti glupo, svi će vidjet xD dosad smo bili samo mm bebač i ja a sad će svi znat…njoooj

A cemu skrivanje trudnoce?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

mina04
    12. Siječanj 2018. 00:06

Drage moje hvala na utjesnim rijecima..
    Honey hvala na vijestima za Jane 😘 
    Ako koja ima savjet kako ublaziti mucnine (ako je uopce moguce) samo pisite. Jer ja sam van svih snaga vise, lice mi se napuhalo i popucale mi kapilare od naprezanja 😆😥🤢

All of God’s grace in one tiny face 💟

mina04
    12. Siječanj 2018. 00:18

Nisam ni ja dobro naljepnicu skuzila 😆

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.