Minnie de nemoj zezat!? ☺ Koje su ti relacije?
E da znas da ako bude izvedivo i potrebno imat cu te u opciji AKO budemo iskemijale nesto!
Sophie meni je promaklo da i ti kao i Blackie imas dva srceka ispod svog! Ajmeee 😊 odlicno!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Bok cure 😊
Moj pregleda je danas prošao super. Blizanci dobro napreduju, jako sam sretna. Sad jos moram docekat pregled 22.kad cemo vidjet koliko je posteljica i onda cu radit kombinirani..
Blackie kod tebe jedna ili dvije posteljice?
Super, bitno da napreduju. Vjerujem da je baš uzbudljivo vidjeti dva mala čuda na ekranu 🤗
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
sophie super za bebice
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Čestitke Sophie!
.
Meni se počeo vidjeti trbuh na poslu bez obzira na široku odjeću. Malo mi je ti glupo, svi će vidjet xD dosad smo bili samo mm bebač i ja a sad će svi znat...njoooj
Svaka čast da mozes sutit i imas volju skrivat,ja ne bi mogla,osim ako imate neki poseban razlog ili ste tako odlučili
Čestitke Sophie!
.
Meni se počeo vidjeti trbuh na poslu bez obzira na široku odjeću. Malo mi je ti glupo, svi će vidjet xD dosad smo bili samo mm bebač i ja a sad će svi znat…njoooj
A cemu skrivanje trudnoce?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Drage moje hvala na utjesnim rijecima..
Honey hvala na vijestima za Jane 😘
Ako koja ima savjet kako ublaziti mucnine (ako je uopce moguce) samo pisite. Jer ja sam van svih snaga vise, lice mi se napuhalo i popucale mi kapilare od naprezanja 😆😥🤢
All of God’s grace in one tiny face 💟
Nisam ni ja dobro naljepnicu skuzila 😆
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji