Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby123
    12. Siječanj 2018. 07:46

Dobro jutro cure!!!!!evo nije me bilo nekoliko dana,pa vas ne mogu sve pohvatat...10.01 sam bila na prvom pregledu.ajme uzbuđenja.točkica i srce titra u točkici ka zvjezdica...trudna sam mjesec dana.vadila sam jučer krvnu sliku,urin i tsh..sve je odlično jedino sam malo anemična i dala mi je željezo(heferol),i folnu kiselinu(folacin).radit ću do kraja prvog i onda idem na bolovanje....eto....mučnine su povremene,ali sam totalno iscrpljena,usporena i spava mi se za poludit

12. Siječanj 2018. 08:08

Od jucer kašalj, temperatura, bolni sinusi, a ja doma tek kasno navečer.
    Ima tko kakav savjet osim uzimanja paracetamola?

Prvi spoj: 18.07.2018. 💖

mamica1985
    12. Siječanj 2018. 08:56

mina04

Drage moje hvala na utjesnim rijecima..
    Honey hvala na vijestima za Jane 😘
    Ako koja ima savjet kako ublaziti mucnine (ako je uopce moguce) samo pisite. Jer ja sam van svih snaga vise, lice mi se napuhalo i popucale mi kapilare od naprezanja 😆😥🤢

Kuhaj si i pij caj od korijena djumbira i limuna, izbjegavaj vodu, meni je Cola znala nelad pomoci, ali malo. Jela sam vise ugljikohidratastu hranu i pomalo tijekom dana, nisam pustila da osjetim glad jer bi mi bilo jos vise muka. Slatko sam izbjegavala u airokom luku,  a teglica krastavaca mi je najbolja prijateljica zadnjih 9 tjedana 😂😂😂 i bivanje na zraku mi je pomoglo, lagana setnja

mamica1985
    12. Siječanj 2018. 08:57

MinnieMouse

Od jucer kašalj, temperatura, bolni sinusi, a ja doma tek kasno navečer.
    Ima tko kakav savjet osim uzimanja paracetamola?

Inhalacija, stavi malo kapi od eukaliptusa da ti se otvore sinusi, aquamaris u nos, pij puno toplog caja s limunom, paracetamol svakih 6h i mirovanje

Confused
    12. Siječanj 2018. 09:01

Jutro bucke :) Ja se spremam lagano za kontrolu.Ne mogu docekat da vidim bebicu.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Tinchyca
    12. Siječanj 2018. 09:32

Jutro curke!
    Sretno na pregledu Confused  😊
    Ja  danas očekujem nalaze nifty-a i spol bebice ! Isto sam uzbuđena 😁
    Morat ću rezultate proslavit kupnjom neke sitnice za bebu sad kad ću znat spol 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Mya
    12. Siječanj 2018. 09:53

Confused

Jutro bucke :) Ja se spremam lagano za kontrolu.Ne mogu docekat da vidim bebicu.

Sretno i iščekujemo lijepe vijesti

Honey
    12. Siječanj 2018. 09:59

Jutro curke!!! Jesu se kave popile? Pojeo doručak?
    Mina draga, meni je znao pomoći čaj od mente ali običnu vodu sam pila najčešće, i to u malim gutljajima ne puno. Znači gutljaj, pa za deset min opet i tako. Bademi, krekeri, i ne ostat gladna. Izbjegavaj šećer i masnoće. Kefir je znao spasit stvar i nekad je bila večera kefir i banana. Slažem se sa mamicom, baziraj prehranu na ugljikohidratima, npr. pašta u umaku od rajčice i sl. Izbjegavaj teško meso tipa svinjetinje i pečenja. Ja nisam povračala, imala sam samo mučnine, ali kad je znalo uhvatit radije bi da sam mogla povratit. Drž se proći će za jedno mjesec i pol sigurno.
    Baby123 super za točkicu malu  i za nalaze ! Ja sam ti isto anemična, ako će ti biti loše od heferola, traži od doktorice da ti propiše Kendural C, plaća se ali vrijedi.
    Minnie ako ti je loše odi s posla, bezveze se mučiš i još možeš zarazit sve okolo. Pomaže samo krevet, puno čaja, menta, lipa, šipak, brusnica, kamilica, inhalacija, kupi dodatak vitamina C i uzimaj 500mg-1g, juhe, i odmor odmor i strpljenje!
    Confused i Tinchyca, sretno !!!!  I mi jedva čekamo vijesti!

Honey
    12. Siječanj 2018. 10:13

mina04

Nisam ni ja dobro naljepnicu skuzila 😆

Ponavljanje je majka znanja  
    Ovo sada što ti je u potpisu sve lijepo izbriši.
    Na lilypie izaberi sve kako si htjela, i onda na zadnjem koraku izabereš forums i kopiraš onaj kod koji piše pod PSEUDOhtml, BBCode bla bla bla ili tako nešto. Dugački naziv ali kod nije tako dugačak. Kopiraš samo taj kod i zalijepiš ga u profil pod potpis.

12. Siječanj 2018. 10:21

mina04

Drage moje hvala na utjesnim rijecima..
    Honey hvala na vijestima za Jane 😘
    Ako koja ima savjet kako ublaziti mucnine (ako je uopce moguce) samo pisite. Jer ja sam van svih snaga vise, lice mi se napuhalo i popucale mi kapilare od naprezanja 😆😥🤢

Meni su puno pomogli torecan čepići, doktorica mi ih je propisala protiv mučnine i povraćanja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.