Dobro jutro cure!!!!!evo nije me bilo nekoliko dana,pa vas ne mogu sve pohvatat...10.01 sam bila na prvom pregledu.ajme uzbuđenja.točkica i srce titra u točkici ka zvjezdica...trudna sam mjesec dana.vadila sam jučer krvnu sliku,urin i tsh..sve je odlično jedino sam malo anemična i dala mi je željezo(heferol),i folnu kiselinu(folacin).radit ću do kraja prvog i onda idem na bolovanje....eto....mučnine su povremene,ali sam totalno iscrpljena,usporena i spava mi se za poludit
Od jucer kašalj, temperatura, bolni sinusi, a ja doma tek kasno navečer.
Ima tko kakav savjet osim uzimanja paracetamola?
Prvi spoj: 18.07.2018. 💖
Drage moje hvala na utjesnim rijecima..
Honey hvala na vijestima za Jane 😘
Ako koja ima savjet kako ublaziti mucnine (ako je uopce moguce) samo pisite. Jer ja sam van svih snaga vise, lice mi se napuhalo i popucale mi kapilare od naprezanja 😆😥🤢
Kuhaj si i pij caj od korijena djumbira i limuna, izbjegavaj vodu, meni je Cola znala nelad pomoci, ali malo. Jela sam vise ugljikohidratastu hranu i pomalo tijekom dana, nisam pustila da osjetim glad jer bi mi bilo jos vise muka. Slatko sam izbjegavala u airokom luku, a teglica krastavaca mi je najbolja prijateljica zadnjih 9 tjedana 😂😂😂 i bivanje na zraku mi je pomoglo, lagana setnja
Od jucer kašalj, temperatura, bolni sinusi, a ja doma tek kasno navečer.
Ima tko kakav savjet osim uzimanja paracetamola?
Inhalacija, stavi malo kapi od eukaliptusa da ti se otvore sinusi, aquamaris u nos, pij puno toplog caja s limunom, paracetamol svakih 6h i mirovanje
Jutro bucke :) Ja se spremam lagano za kontrolu.Ne mogu docekat da vidim bebicu.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro curke!
Sretno na pregledu Confused 😊
Ja danas očekujem nalaze nifty-a i spol bebice ! Isto sam uzbuđena 😁
Morat ću rezultate proslavit kupnjom neke sitnice za bebu sad kad ću znat spol 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro bucke :) Ja se spremam lagano za kontrolu.Ne mogu docekat da vidim bebicu.
Sretno i iščekujemo lijepe vijesti
Jutro curke!!! Jesu se kave popile? Pojeo doručak?
Mina draga, meni je znao pomoći čaj od mente ali običnu vodu sam pila najčešće, i to u malim gutljajima ne puno. Znači gutljaj, pa za deset min opet i tako. Bademi, krekeri, i ne ostat gladna. Izbjegavaj šećer i masnoće. Kefir je znao spasit stvar i nekad je bila večera kefir i banana. Slažem se sa mamicom, baziraj prehranu na ugljikohidratima, npr. pašta u umaku od rajčice i sl. Izbjegavaj teško meso tipa svinjetinje i pečenja. Ja nisam povračala, imala sam samo mučnine, ali kad je znalo uhvatit radije bi da sam mogla povratit. Drž se proći će za jedno mjesec i pol sigurno.
Baby123 super za točkicu malu i za nalaze ! Ja sam ti isto anemična, ako će ti biti loše od heferola, traži od doktorice da ti propiše Kendural C, plaća se ali vrijedi.
Minnie ako ti je loše odi s posla, bezveze se mučiš i još možeš zarazit sve okolo. Pomaže samo krevet, puno čaja, menta, lipa, šipak, brusnica, kamilica, inhalacija, kupi dodatak vitamina C i uzimaj 500mg-1g, juhe, i odmor odmor i strpljenje!
Confused i Tinchyca, sretno !!!! I mi jedva čekamo vijesti!
Nisam ni ja dobro naljepnicu skuzila 😆
Ponavljanje je majka znanja
Ovo sada što ti je u potpisu sve lijepo izbriši.
Na lilypie izaberi sve kako si htjela, i onda na zadnjem koraku izabereš forums i kopiraš onaj kod koji piše pod PSEUDOhtml, BBCode bla bla bla ili tako nešto. Dugački naziv ali kod nije tako dugačak. Kopiraš samo taj kod i zalijepiš ga u profil pod potpis.
Drage moje hvala na utjesnim rijecima..
Honey hvala na vijestima za Jane 😘
Ako koja ima savjet kako ublaziti mucnine (ako je uopce moguce) samo pisite. Jer ja sam van svih snaga vise, lice mi se napuhalo i popucale mi kapilare od naprezanja 😆😥🤢
Meni su puno pomogli torecan čepići, doktorica mi ih je propisala protiv mučnine i povraćanja
Sortiraj odgovore
Najstariji