Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Siječanj 2018. 13:05

Ljepotice, šta se kuha danas? Kod mene 'ričet' tj grah s ječmenom kašom, nakon dugo vremena da se izguštam u njemu😁🤗

Mya
    11. Siječanj 2018. 13:14

Ja sam pileca prsa pohala i rizu sa brokulom,cvjetacom i mrkvom,ciklu na salatu i od jucer juha ostala..jedva disem,malo se ispruzila

HappySeal
    11. Siječanj 2018. 13:19

Mi ćemo pileći file i krumpir salatu s fetom. 

Mene nešto želudac boli, ne znam od čega. Možda sam samo napuhnuta... 

I nekako mi se čini da ćemo morati malo reorganizirati kuhinju jer mi je teško dosegnuti zadnji red suđa na gornjim policama, a baš mi se ne penje ppo stolicama. Maloprije sam se popela preko radne plohe i onda si rekla "Glupačo, trudna si"

27.6. 💙

11. Siječanj 2018. 13:21

HappySeal

Mi ćemo pileći file i krumpir salatu s fetom.

Mene nešto želudac boli, neznamod čega. Možda sam samo napuhnuta…

I nekakomi se čini da ćemo morati malo reorganizirati kuhinju jer mi je teško dosegnuti zadnji red suđa na gornjim policama, a baš mi se ne penje ppo stolicama. Maloprije sam se popela preko radne plohe i onda si rekla "Glupačo, trudna si"

Da da, treba se prilagoditi sad.. A sve se ponekad zaboravimo 

11. Siječanj 2018. 13:24

Kod mene isto svekrva radila piletinu ali ja ju baš i ne volim, mislim mogu pojesti ali ak baš nemoram  nebudem, jedino taj pileći file može😀

LuKi5
    11. Siječanj 2018. 13:39

My life to je normalno da je posteljica nisko u ranoj trudnoci, ona se tek kasnije digne kako trudnoca odmice. Bas mi je drago da je s bebicom sve ok.
    Ja sam bila 13+6 u utorak i isto mi je vaginalnim radila UZV, u prvoj trudnoci mi je u 20 tt radila s onim preko trbuha. 
    Nadam se da ti je sad malo lakse. <3

14.06.2014. L ♥

Mya
    11. Siječanj 2018. 13:40

Ja sve jedem,osim morskih plodova,uvijek probam,ali ne ide u mene..sad sam bananu da se zabetoniram u potpunosti

mamica1985
    11. Siječanj 2018. 13:48

My Life- drago mi je da je sve u redu, samo neka tako I nastavi, ali čuvaj se I misli na sebe I maleno
    Mina04 - samo smireno, bit će sve super, još malo I eto te u safe zoni
    dobrodošlica novim trudncama, neka vam trudnoće budu školski dobre!

LuKi5
    11. Siječanj 2018. 13:50

J@m@

Kilaza ok,beba raste,ultrazvuk preko trbuha,ali noge spojene i ne da pokazat..zatvorena sam i opet mi kod njega tlak veci pa cu jednom u tjednu samo da mi ga mjeri,a doma normalan,to zapisujem i nosim pokazat

Sakriva se bebica...Meni je L bio i ostao turbo zivahna beba i stvarno nije bio problem viditi da je deckic, od salta, do noge u oku, guranja sa svih strana. Ova bebica mi se za sad cini kao totalna suprotnost,miruje, malo poskoci, tu i tamo rukicama radi i to je to. 
    Drzim fige da se iduci put pokaze :)
    Je li ti puno visok tlak?

14.06.2014. L ♥

Mya
    11. Siječanj 2018. 13:53

Doma svaki dan 120/60,125/55,117/60 tak te vrijednosti,a kod njega uvijek 140/70,kod interniste normalan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.