Jama, sophie, mylife bravo za bebice i preglede 😊❤️
Sophie, dvije su posteljice.
Confused i tinchyca sretno, javite nam vijesti!
Ena vi ste okruglih 20 tjedana 😮 Jos samo pola! 😍
I ja pijem Kendural, bolji mi je od Heferola.
Mene od jucer odjednom stres oprao i jutros sam opet vec na 300 okretaja. Sinoc sam radila do 3 dok me muz nije potjerao u krevet 🙈 I leda me naravno bole od tolikog sjedenja. Znam da nije pametno i ne treba mi to sad ali navikla sam dobro funkcionirat pod stresom a sad me bas neugodno trese. Moram nekako stati na loptu a ja bi sto prije sve porjesavala.
17.7. 💝💝
Dobro jutro mamice, evo pije se kava, planiraju se dnevne obaveze
Veš je u mašini, suđe u perilici
Dobre smo volje, naspavali smo se
Mali se brčka unutra, osjetim ga samo ja još uvijek, na dodir se ne osjeti kretanje
Mame na pregledima, dođite nam s lijepim vijestima
Za ručak ćemo rizot od gambora, što se kod vas planira?
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ajoj.. Zaboravim pozdravit, samo uletim ko padobranac😂... Dobro jutro drage moje trudnice, neka vam današnji dan bude što bolji, bez boljki i poteškoća, cure koje imate preglede i čekate nalaze sretno😍😘... Eto već 20 tjedana, polovica je iza mene😁😁
Minnie napravi si mjesavina sitno sjeckanog ili ribanog djumbira, limuna i meda. To je odlicno za imunitet opcenito, a pogotovo kad prehlada vec uhvati. Ja sam prosle zime stavljala i bijeli luk. Nije mljac ali 1,2 zlicice se daju pojest. Sad nisam jer i muz konzumira, a s lukom nece.
Propolis kapi smijes, ali djecije!!
Za kapi za nos je meni gin.rekao da trudnice isto ne smiju. Isto tako djumbir u caj, 2,3 snitice, pa ga mozes i pojest jer ne bude vise jak.
Confused, Tinchyca cekamo!! 💗
Btw.jutro cure! Mi tek kavu pijemo, cekala muza da dodje s posla pa mi sladje s njim 😊
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro zenske :) ja danas planiram samo spavat i spavat 😆 , mala je do 1 plakala zubic ju bolio pa sam umorna ko pas :/ , i joos ne raspoznajem dal osjetim bebaca 😅
Dobro jutro cure!!!!!evo nije me bilo nekoliko dana,pa vas ne mogu sve pohvatat…10.01 sam bila na prvom pregledu.ajme uzbuđenja.točkica i srce titra u točkici ka zvjezdica…trudna sam mjesec dana.vadila sam jučer krvnu sliku,urin i tsh..sve je odlično jedino sam malo anemična i dala mi je željezo(heferol),i folnu kiselinu(folacin).radit ću do kraja prvog i onda idem na bolovanje….eto….mučnine su povremene,ali sam totalno iscrpljena,usporena i spava mi se za poludit
Heej pa ti si sa trudilica, nez jel me se sjecas. Cestitam ti 😍
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Pozdrav cureee! 🤗
Evo ja tek sad sjela i pijem kavu. Bili jutros predati mokracu i jos neku papirologiju i maloprije dosla kuci. Napokon.
Mi cemo danas za rucak riblju juhicu, pastu s kozicama i salatu. I budem jos napravila i riblju pastetu i to bi bilo to od mene i kuhinje za danas😂
💗Baby E💗
Hvala svakoj na savjetima, divne ste
barbara putujem do Minhena pa ako si tu negdje blizu za vitamine...
Curke koje danas čekaju rezultate, držim fige
Prvi spoj: 18.07.2018. 💖
pozdrav curke! Kod mrne aktivno od 7 ujutro. Kikachi u vrtiću, shopping obavljen, ručak u pečnoci, kuća djelomično čista a ja ja umorna 😂.
Curke jedva čekam lijepe vijesti!!
Uživajte sa svojim bušama u ostatku dnaa.
Ena pa ti si nam na pola!!! Hi hi hi 140 dana to GO! Ke lijepo 😍
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ljep pzdrav cure evo da se i ja pridruzim :) ovo je moja prva trudnoca , jako smo uzbudeni sad sam12+2 ,jucer bili na drugom pregledu proslo sve super :)
Sortiraj odgovore
Najstariji