Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    11. Siječanj 2018. 11:00

Kilaza ok,beba raste,ultrazvuk preko trbuha,ali noge spojene i ne da pokazat..zatvorena sam i opet mi kod njega tlak veci pa cu jednom u tjednu samo da mi ga mjeri,a doma normalan,to zapisujem i nosim pokazat

11. Siječanj 2018. 11:05

J@m@

Kilaza ok,beba raste,ultrazvuk preko trbuha,ali noge spojene i ne da pokazat..zatvorena sam i opet mi kod njega tlak veci pa cu jednom u tjednu samo da mi ga mjeri,a doma normalan,to zapisujem i nosim pokazat

Sramežljivi bebač, želi mami bit pravi suprise
    Nadam se da će se tlak stabilizirati jako brzo bez obzira gdje ga mjeriš!

Prvi spoj: 18.07.2018. 💖

11. Siječanj 2018. 11:19

Cure, da li je koja imala UZV oko 14.tjedna? Da li tada UZV ide vaginalno ili preko stomaka?

Prvi spoj: 18.07.2018. 💖

Mya
    11. Siječanj 2018. 11:21

Meni je rekao proslu put da danas mi.je zadnji vaginalni,ok gledao jesam zatvorena,ali ultrazvuk preko trbuha.pokazat ce kad tad,pao mi je kamen sa srca cim je rekao sve je u redu

11. Siječanj 2018. 11:21

J@m@

Super da je bebica ok, samo neka rastu ljubavi naše... A bebo je sramežljiv😁.. Bez brige, pokazat će se idući puta. Ja sam stvarno imala sreće, pokazao se rano i to prvi put kad sam mislila da bi mogao, prošli put samo potvrdili. Na tlak si pazi, al moguće da ti je od uzbuđenja bio viši, i meni bude viši nego inače ali mi je inače dosta nizak pa ispadne taman kad se digne.

11. Siječanj 2018. 11:24

MinnieMouse

Cure, da li je koja imala UZV oko 14.tjedna? Da li tada UZV ide vaginalno ili preko stomaka?

Vaginalno ide. Meni je i prošli put morala radit vaginalni i preko trbuha jer se mali još uvjek nije podignuo dovoljno, nadam se idući put samo preko trbuha, bit ću već tad 24tjedna

ivymicek
    11. Siječanj 2018. 11:26

Mina04 neka bebolino samo rasre a proći će brzo ovo razdoblje do 12 tjedna.
    Zelena123 dobro došla još jedna ljetna bebica.
    Jama pokazati će se bebica kada tada, možda je samo jako sramežljiva ili nako tvrdoglava 😊. Nadam se da je tlak samo od uzbuđenja! Bitno da doktor prati 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    11. Siječanj 2018. 11:28

Moram se pohvaliti ovak sa rastavljenim kolicima (sve u pranju 😂). Jučer smo kupili Mothercare Orb kolica i ja oduevljena. Još sam svašta nešto dobila uz njih. Happy happy happy

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    11. Siječanj 2018. 11:36

Ja sam bila sa 12 tj zadnji put i radio mi je preko trbuha uzv , sad idem drugi cetvrtak pa cemo vidjet :) sta se tice vitamina pijem tj vise ne zaboravim svaki put od twinlaba super su 140 kn za 2 mj imam :) a sta se tice platnenih pelena ..moja seka ih je koristila i odusevljena je s njima ..ja nisam s prvom pa necu ni sada jer smo brzo skinule pelene cak prije nego sta je curka prohodala a sad cemo vidjet 😊 ja sam uzasne volje danas i tuzna i nikakva ..mozda vrijeme hmm :/

Mya
    11. Siječanj 2018. 11:39

To je tvdoglava narav,hvala bogu pa ima na koga biti..nadam se da je od uzbudenja jer nemam nikakve simptome vidokog,nijedan koji je nabrajao..a kolica su mi fore,taman veličine,a boja vauuu,vrh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.