Kilaza ok,beba raste,ultrazvuk preko trbuha,ali noge spojene i ne da pokazat..zatvorena sam i opet mi kod njega tlak veci pa cu jednom u tjednu samo da mi ga mjeri,a doma normalan,to zapisujem i nosim pokazat
Kilaza ok,beba raste,ultrazvuk preko trbuha,ali noge spojene i ne da pokazat..zatvorena sam i opet mi kod njega tlak veci pa cu jednom u tjednu samo da mi ga mjeri,a doma normalan,to zapisujem i nosim pokazat
Sramežljivi bebač, želi mami bit pravi suprise
Nadam se da će se tlak stabilizirati jako brzo bez obzira gdje ga mjeriš!
Prvi spoj: 18.07.2018. 💖
Cure, da li je koja imala UZV oko 14.tjedna? Da li tada UZV ide vaginalno ili preko stomaka?
Prvi spoj: 18.07.2018. 💖
Meni je rekao proslu put da danas mi.je zadnji vaginalni,ok gledao jesam zatvorena,ali ultrazvuk preko trbuha.pokazat ce kad tad,pao mi je kamen sa srca cim je rekao sve je u redu
Super da je bebica ok, samo neka rastu ljubavi naše... A bebo je sramežljiv😁.. Bez brige, pokazat će se idući puta. Ja sam stvarno imala sreće, pokazao se rano i to prvi put kad sam mislila da bi mogao, prošli put samo potvrdili. Na tlak si pazi, al moguće da ti je od uzbuđenja bio viši, i meni bude viši nego inače ali mi je inače dosta nizak pa ispadne taman kad se digne.
Cure, da li je koja imala UZV oko 14.tjedna? Da li tada UZV ide vaginalno ili preko stomaka?
Vaginalno ide. Meni je i prošli put morala radit vaginalni i preko trbuha jer se mali još uvjek nije podignuo dovoljno, nadam se idući put samo preko trbuha, bit ću već tad 24tjedna
Mina04 neka bebolino samo rasre a proći će brzo ovo razdoblje do 12 tjedna.
Zelena123 dobro došla još jedna ljetna bebica.
Jama pokazati će se bebica kada tada, možda je samo jako sramežljiva ili nako tvrdoglava 😊. Nadam se da je tlak samo od uzbuđenja! Bitno da doktor prati 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Moram se pohvaliti ovak sa rastavljenim kolicima (sve u pranju 😂). Jučer smo kupili Mothercare Orb kolica i ja oduevljena. Još sam svašta nešto dobila uz njih. Happy happy happy
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja sam bila sa 12 tj zadnji put i radio mi je preko trbuha uzv , sad idem drugi cetvrtak pa cemo vidjet :) sta se tice vitamina pijem tj vise ne zaboravim svaki put od twinlaba super su 140 kn za 2 mj imam :) a sta se tice platnenih pelena ..moja seka ih je koristila i odusevljena je s njima ..ja nisam s prvom pa necu ni sada jer smo brzo skinule pelene cak prije nego sta je curka prohodala a sad cemo vidjet 😊 ja sam uzasne volje danas i tuzna i nikakva ..mozda vrijeme hmm :/
To je tvdoglava narav,hvala bogu pa ima na koga biti..nadam se da je od uzbudenja jer nemam nikakve simptome vidokog,nijedan koji je nabrajao..a kolica su mi fore,taman veličine,a boja vauuu,vrh
Sortiraj odgovore
Najstariji