Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    11. Siječanj 2018. 15:03

ivymicek

J@m@

Idem ja popodne sopingirat,uzet komodu pa cu ga snizit haha

😂😂😂😂 Ima da odmah padne

Meni ce past,dragom narast haha..evo drugi tjedan u lidlu bodiji x2 i pidame,kombinezon ce biti

franovamamita
    11. Siječanj 2018. 15:04

ena i mi danas za rucak grah ali s tjestom obozavam to
    minnie meni je jucer sa 14+5tt radula preko stomaka

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    11. Siječanj 2018. 15:04

J@m@

ivymicek

J@m@

😂😂😂😂 Ima da odmah padne

Meni ce past,dragom narast haha..evo drugi tjedan u lidlu bodiji x2 i pidame,kombinezon ce biti

Ti lidl bodići su mo prepredivni ma cijela baby lidl kolekcija!!! Bolje da njemu raste nego tebi 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Honey
    11. Siječanj 2018. 16:20

J@m@

ivymicek

J@m@

😂😂😂😂 Ima da odmah padne

Srce me boli, ništa ne kupujem dok sirena ne pokaže šta ima među nogama

baarbaraa29
    11. Siječanj 2018. 16:32

MinnieMouse

baarbaraa29

bejb23koja si ti dobra dusica 🤗😆😊 hvala ti!!!
    Minnie draga hvala i tebi!😊 Nevjerojatno kako i ova virtualna podrska puuuuuno znaci!!
    Koliko kostaju tu tabletice i za koliko dugo ih bude?
    Zelena dobro dosla! Ides na listu 😉
    Cure ja sve biljezim u tu nasu listu..
    Sljedeci tjedan nas, cini mi se, dosta ide na preglede pa bi se tablica mogla ozbiljno zasarenit

Zato smo tu da se podržimo i poguramo kada zapne
    Ove tablete u RH koštaju oko 130 kuna (30 tableta).
    Di se ti nalaziš? Možemo ti iskombinirati pa poslati poštom

Hvala cure na sastavima!! 💟
    Minnie draga u pravu si, hvala! 😊 Ma ja sam ti u Dojclandu 🙄 i tablete su poprilicno skupe, jedino sto racune mogu kasnije prilozit zdravstvenom pa eventualno dobijem lovu natrag. Ne znam jos kako to sve funkcionira.
    Nedavno smo ih kupili tak da sad imam do kraja 2.mj., a do tada cu nesta skombinirat. Hvala ti🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

11. Siječanj 2018. 16:40

baarbaraa29

MinnieMouse

baarbaraa29

bejb23koja si ti dobra dusica 🤗😆😊 hvala ti!!!
    Minnie draga hvala i tebi!😊 Nevjerojatno kako i ova virtualna podrska puuuuuno znaci!!
    Koliko kostaju tu tabletice i za koliko dugo ih bude?
    Zelena dobro dosla! Ides na listu 😉
    Cure ja sve biljezim u tu nasu listu..
    Sljedeci tjedan nas, cini mi se, dosta ide na preglede pa bi se tablica mogla ozbiljno zasarenit

Zato smo tu da se podržimo i poguramo kada zapne
    Ove tablete u RH koštaju oko 130 kuna (30 tableta).
    Di se ti nalaziš? Možemo ti iskombinirati pa poslati poštom

Hvala cure na sastavima!! 💟
    Minnie draga u pravu si, hvala! 😊 Ma ja sam ti u Dojclandu 🙄 i tablete su poprilicno skupe, jedino sto racune mogu kasnije prilozit zdravstvenom pa eventualno dobijem lovu natrag. Ne znam jos kako to sve funkcionira.
    Nedavno smo ih kupili tak da sad imam do kraja 2.mj., a do tada cu nesta skombinirat. Hvala ti🤗

Ja ti radim u Dojclandu, putujem tu svaki tjedan pa mozda i mozemo nesto iskombinirati 

Prvi spoj: 18.07.2018. 💖

K6789
    11. Siječanj 2018. 16:46

Pozz mame, ja evo tek se sad javljam. Cijeli dan u zurbi, isla po nalaze u bolnicu da za utorak sve bude spremno. Nalazi mi se cine ok, jedino urin nisam dala pa cu vjerojatno to morat opet ici. Sto zapravo pise u nalazu iz urina?😊

Sophie
    11. Siječanj 2018. 18:34

Bok cure 😊
    Moj pregleda je danas prošao super. Blizanci dobro napreduju, jako sam sretna. Sad jos moram docekat pregled 22.kad cemo vidjet koliko je posteljica i onda cu radit kombinirani..
    Blackie kod tebe jedna ili dvije posteljice? 

11. Siječanj 2018. 18:36

Sophie

Bok cure 😊
    Moj pregleda je danas prošao super. Blizanci dobro napreduju, jako sam sretna. Sad jos moram docekat pregled 22.kad cemo vidjet koliko je posteljica i onda cu radit kombinirani..

Jeeyy, bravo za bebice😍😍😍😍😘😘😘😘

bejb23
    11. Siječanj 2018. 19:01

Sophie

Bok cure 😊

Suuuuper 🤗🤗🤗🤗

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.