Jutro curke, evo mi bili na prvom pregledu veliki smo 9mm i 7 tjedana. Za dva tjedna ponovno samo UZV, a za 5tj kontrola. Jos uvijek sam nekako pod grcem dok bar ne prođe 12 tj. Povracam malo malo. Jedva sam otisla dr. Kazu to je dobar znak 🤗
My life drzi se, u molitvama si sa mnom.. sve ce to biti u redu 💟
Mina bravo,bitno da je sve u redu..zelena dobrodošla nam
Pozdrav,
javljamo se i mi za klub ljetnih beba 2018. Skoro ulazimo u 14. tjedan, termin je 15.7.
Paše nam kiselo i hladno, često smo budni od 2-5 h ujutro usprkos magneziju 375…iako imam fajn zalihu kg od ranije, izgubila sam 2-3 kg od početka trudnoće.
Koja su vaša iskustva s platnenim pelenama, prefold s coverima i dal se to kod nas može nabaviti?
Inače, prva je trudnoća, 37 godina, iznenadna (PCOS) i dobrodošla. Pojma nemam o ničemu, svaki savjet je dobrodošao :) Hvala unaprijed.
Dobrodošla nam, veselimo se čim većem broju članica a samim tim i bebica😁... Želim ti sretnu, mirnu i bezbrižnu trudnoću ☺️. I meni je prva trudnoca pa ni ja neznam ništa, hvatam usput od koga stignem. Srećom ima ovdje cura koje već imaju djecu pa ćemo učit od njih 😁
Mina04 super za srčeko!!! Samo pozitivno draga! Jesi vidjela novost??? Jane_Doe nam je ugledala dvije crticee!!! Odi javi joj se na temi, baš je pitala za tebe!
Mylife drž se!!!
Zelena dobrodošla! Mi smo tu negdje sa terminima 😊 Što god te zanima pitaj.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Mina suuuper vijest :) Samo pozitivno dalje i ocekujemo lijepe vijesti i za 2 tjedna :)
Zelena dobrodosla :)
Barbara aaaaaajme. Bas mi je drago!!!!! Neka. Tako treba! Suze ste mi sad natjerali na oci. Pripisat cu to hormonima. I tome sto sam inace osjetljiva na takve stvari. No dobro. Bitno da je bolje i da misli na buducnost. Bas mi je preee drago. Uljepsala si mi dan 🤗🤗🤗🤗
Trenutno nisam doma tako da ne mogu pogledat sastav ali budem kad dodem. 😘
💗Baby E💗
mina da, kazu da mucnine stite od pobacaja iako ni suprotno nije neki los znak. Ti si samo jedna od sretnica koja se vise druzi sa wc-om🙂 Samo strpljivo i proci ce i to! Sad mozes biti malo mirnija i uzivat u trudnoci!
bejb23mila moja 🤗 dida kaze da je danas 50% bolje nego jucer i tocno mu po glasu cujem da je.
Kaze na zimu baba i ja pod ruku i cjepljenje 😊 Nemas pojma koliko mi takve izjave pomognu jer vidim da gleda u buducnost. Bojali smo se njegovog karaktera da ce se predat, pogotovo zbog nogu! A eto i za njih dok.kaze da ce sve napravit da ih sacuva!
Sto se baby stvari tice mi nista jos ne kupujemo. Muz se boji prerano ☺ a ja sve nest strpljivo uz njega, a i sad sam malo tatom okupirana, ali mi planiramo tamo negdje u 3.mj.
E sad zasto sam i dosla ovdje. Bil mi koja htjela usporedit vitaminceke koje pije sa sastavom mojih? Jer su ovdje ove 65€ (!!) i imam ih za 2 mj.pa bi si sljedecu turu ili sama kupila tu ili vec nekako nabavila..ovisi kad cemo ici opet.
Barbara drago mi je zbog tate, dao mu Bog snage i volje i dalje da se sve dobro završi!😊
Evo sastava mojih vitamina.
Prvi spoj: 18.07.2018. 💖
Cekam u čekaonici da udem,minute kao sati..sestra me vagala,za sada kilaza idealna,bitni da sam ja prije pregleda pojela cokoladicu da se beba uzvrpolji,pokaze
bejb23 koja si ti dobra dusica 🤗😆😊 hvala ti!!!
Minnie draga hvala i tebi!😊 Nevjerojatno kako i ova virtualna podrska puuuuuno znaci!!
Koliko kostaju tu tabletice i za koliko dugo ih bude?
Zelena dobro dosla! Ides na listu 😉
Cure ja sve biljezim u tu nasu listu..
Sljedeci tjedan nas, cini mi se, dosta ide na preglede pa bi se tablica mogla ozbiljno zasarenit
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
bejb23koja si ti dobra dusica 🤗😆😊 hvala ti!!!
Minnie draga hvala i tebi!😊 Nevjerojatno kako i ova virtualna podrska puuuuuno znaci!!
Koliko kostaju tu tabletice i za koliko dugo ih bude?
Zelena dobro dosla! Ides na listu 😉
Cure ja sve biljezim u tu nasu listu..
Sljedeci tjedan nas, cini mi se, dosta ide na preglede pa bi se tablica mogla ozbiljno zasarenit
Zato smo tu da se podržimo i poguramo kada zapne
Ove tablete u RH koštaju oko 130 kuna (30 tableta).
Di se ti nalaziš? Možemo ti iskombinirati pa poslati poštom
Prvi spoj: 18.07.2018. 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji