Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Romana33
    11. Siječanj 2018. 11:49

Evo me. Ultrazvuk obavljen. Beba ziva i zdrava. Radio mi uvz preko trbuha i sve bilo ok ali nije posteljicu mogao locirati. Pa onda vaginalno. I posteljica straga i jako nisko. Zato krvarim. Jer hematoma nema. Mjerio nas, beba malo manja od 11 tj. I neki nabor mjerio, neznam. Ali raste. Sad mi lakse. Neznam jel postoji sto osim mirovanja kad je posteljica nisko.. Nadam se da ce se podignuti.

ivymicek
    11. Siječanj 2018. 11:55

My life

Evo me. Ultrazvuk obavljen. Beba ziva i zdrava. Radio mi uvz preko trbuha i sve bilo ok ali nije posteljicu mogao locirati. Pa onda vaginalno. I posteljica straga i jako nisko. Zato krvarim. Jer hematoma nema. Mjerio nas, beba malo manja od 11 tj. I neki nabor mjerio, neznam. Ali raste. Sad mi lakse. Neznam jel postoji sto osim mirovanja kad je posteljica nisko.. Nadam se da ce se podignuti.

Ma neka je ona živa i zdrava. Koliko znam posteljica se diže kako trudnoća napreduje i mislim da nema drugog lijeka osim mirovanja. Bitno da je sve ok. Juhuuuu

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    11. Siječanj 2018. 11:58

My life

Hvala bogu,najvažnije je dobro i nema ti druge nego mirovat da se posteljica dize i sad ti je jasno koliko god bilo tesko da ne smijes nista..samo pozitivno

Tinchyca
    11. Siječanj 2018. 12:01

MinnieMouse

Cure, da li je koja imala UZV oko 14.tjedna? Da li tada UZV ide vaginalno ili preko stomaka?

Ja sam radila u petak i vaginalno i preko trbuha po uzv-u sam tada bila 14+2. Bolje se je vidjela bebica preko vaginalnog. Dobila sam dosta slikica i video i vecina materojala je bila snimljena vaginalno. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Confused
    11. Siječanj 2018. 12:06

My life

Bogu hvala da je bebica dobro,a za to sto je posteljica nisko mislim da je kljucno mirovanje.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Confused
    11. Siječanj 2018. 12:07

J@m@

Kilaza ok,beba raste,ultrazvuk preko trbuha,ali noge spojene i ne da pokazat..zatvorena sam i opet mi kod njega tlak veci pa cu jednom u tjednu samo da mi ga mjeri,a doma normalan,to zapisujem i nosim pokazat

Bitno da je sve u redu i da bebica napreduje,a pokazat ce ti se kad tad ;) 

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Tinchyca
    11. Siječanj 2018. 12:07

Mylife shvati ozbiljno mirovanje i nemoj nikakve teže stvari raditi. Drago mi je da je bebica ok i da je tebi bolje 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

11. Siječanj 2018. 12:14

My life

Draga hvala Bogu da je bebica živa i zdrava, to je najbitnije,...sad strpljivo i polako, strogo mirovanje. Većina posteljica se podigne kako vrijeme ide, i moja je nisko ali nije strašno... Nema druge tu, samo mirovanje 😘😘

HappySeal
    11. Siječanj 2018. 12:15

Mylife, super vijesti!

Nažalost, kod spuštene posteljice pomaže samo čekanje, nekad se digne sama. Nije to tako strašno ni rijetko, ali moraš strogo mirovati. 

Ajme tako sam sretna da je beba ok!

27.6. 💙

11. Siječanj 2018. 12:22

Mylife samo da je s bebačem sve ok, bude sve dobro! Ti samo odmaraj!
    Tinchyca hvala ti puno na informacijama!

Prvi spoj: 18.07.2018. 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.