Jutro cure 😘
My life drzi se, razumljivo je da si na iglama ❤️ Vec su cure rekle, smedarenje je stara krv, dok nema nove nije kriza. Radis sve sto mozes i imaju te na oku u bolnici, beba nema izbora nego rasti i cekati ljeto!
Hvala cure na slikama 😀 Vidjela sam bebeto dupla, lijepo izgledaju na slikama. Mada cijena nije daleko od bugaboo kad se zbroje as i adapteri. Bugaboo su jako lijepa, ako me pusti opsesija tandem kolicima, ta su prva na listi 😁 Mima mi je ipak prestisnuta, zao bi mi bilo bebe ispod, cini mi se da nista ne vidi.
Stavit cu vam kasnije slike jednih koja su mi zasad favorit, ali po te bi morala u Sloveniju jer ih kod nas nema.
Imam mozda glupo pitanje, ako sjedalo kolica ide u 0 polozaj, jel onda kosara nuzna? Pogotovo s obzirom da ce biti ljetne bebe, moze li se bez kosare i tih prvih par mjeseci?
17.7. 💝💝
My life sretni draga ❤
Dobro jutro djevojke, obavila sam vadenje krvi, sad cekamo nalaze par dana ☺
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jutrooo cure! 🤗
☕time 😂
My life, drzim fige da sve prode ok. Drzi se 😘
Barbara, sta kaze dida kako je?
Koliko je vama trajala faza nespavanja?
Da, netko je pitao za pi-pi. I ja se po noci dosta puta ustajem a prije nikad nisam. I tijekom dana dosta cesto odlazim.
Sto se tice kupovanja stvari, za sada samo gledamo preko neta pa cemo od 20tt ici u shopping. Kupit cemo sve novo osim robice, to ce mi proslijedit jedna od frendica, ovisno o spolu. Ostalo cemo novo jer nam je ipak prvi bebac a ne planiramo na jednom ostati 😊
💗Baby E💗
Jutro curke, evo mi bili na prvom pregledu veliki smo 9mm i 7 tjedana. Za dva tjedna ponovno samo UZV, a za 5tj kontrola. Jos uvijek sam nekako pod grcem dok bar ne prođe 12 tj. Povracam malo malo. Jedva sam otisla dr. Kazu to je dobar znak 🤗
My life drzi se, u molitvama si sa mnom.. sve ce to biti u redu 💟
All of God’s grace in one tiny face 💟
My life uz tebe smo, drži se i misli pozitivno, vjerujem da će biti sve u redu s bebicom i s tobom.
Jutro curke, evo mi bili na prvom pregledu veliki smo 9mm i 7 tjedana. Za dva tjedna ponovno samo UZV, a za 5tj kontrola. Jos uvijek sam nekako pod grcem dok bar ne prođe 12 tj. Povracam malo malo. Jedva sam otisla dr. Kazu to je dobar znak 🤗
My life drzi se, u molitvama si sa mnom.. sve ce to biti u redu 💟
Super vijest draga, samo neka raste mrvica i srčeko neka ljepo kuca, nemoj biti pod grčem, pokušaj se opustti i razmišljati pozitivno😘
Pozdrav,
javljamo se i mi za klub ljetnih beba 2018. Skoro ulazimo u 14. tjedan, termin je 15.7.
Paše nam kiselo i hladno, često smo budni od 2-5 h ujutro usprkos magneziju 375...iako imam fajn zalihu kg od ranije, izgubila sam 2-3 kg od početka trudnoće.
Koja su vaša iskustva s platnenim pelenama, prefold s coverima i dal se to kod nas može nabaviti?
Inače, prva je trudnoća, 37 godina, iznenadna (PCOS) i dobrodošla. Pojma nemam o ničemu, svaki savjet je dobrodošao :) Hvala unaprijed.
Mylife sve mislimo na tebe, čuvaj se i bez nerviranja i time ćeš zaštiti bebicu koja će sigurno biti dobro.
zelena123 Dobrodošla! Meni je prva trudnoća pa nekih posebnih savjeta i nemam, to će ti se javiti ove iskusnije mamice.
Prvi spoj: 18.07.2018. 💖
mina da, kazu da mucnine stite od pobacaja iako ni suprotno nije neki los znak. Ti si samo jedna od sretnica koja se vise druzi sa wc-om🙂 Samo strpljivo i proci ce i to! Sad mozes biti malo mirnija i uzivat u trudnoci!
bejb23 mila moja 🤗 dida kaze da je danas 50% bolje nego jucer i tocno mu po glasu cujem da je.
Kaze na zimu baba i ja pod ruku i cjepljenje 😊 Nemas pojma koliko mi takve izjave pomognu jer vidim da gleda u buducnost. Bojali smo se njegovog karaktera da ce se predat, pogotovo zbog nogu! A eto i za njih dok.kaze da ce sve napravit da ih sacuva!
Sto se baby stvari tice mi nista jos ne kupujemo. Muz se boji prerano ☺ a ja sve nest strpljivo uz njega, a i sad sam malo tatom okupirana, ali mi planiramo tamo negdje u 3.mj.
E sad zasto sam i dosla ovdje. Bil mi koja htjela usporedit vitaminceke koje pije sa sastavom mojih? Jer su ovdje ove 65€ (!!) i imam ih za 2 mj.pa bi si sljedecu turu ili sama kupila tu ili vec nekako nabavila..ovisi kad cemo ici opet.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji