Vi sve vec pomalo kupujete stvari za bebe a ja vodim bitku za opstanak... Nadam se da cu i ja uskoro krenuti u soping.. samo da se izvucemo iz ove krize..
Vi sve vec pomalo kupujete stvari za bebe a ja vodim bitku za opstanak… Nadam se da cu i ja uskoro krenuti u soping.. samo da se izvucemo iz ove krize..
Hajde samo hrabro, svi mislimo na trbe! Moja kuma je cijelu trudnoću krvarila, morala je mirovati skroz do 37 tjedna trudnoće i na kraju je rodila divnu djevojčicu! I ti ćeš uskoro kao i mi razmišljati o lijepim stvarima 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
My life, držim fige da I ti uskoro predahneš I uživaš u trudnoći
My life, samo pozitivno, dobro da su te hospitalizirali da ne paničariš doma i da nisi u neodumici. Stvarno se nadam da će sve biti ok i daćeš skupa s nama tu tipkati još dugo.
27.6. 💙
My life, jake su nase bebice i preci ce preko svih tih krvarenja, smeckarenja i cuda, samo glavu gore i nemoj si stvarat jos dodatan stres, znas da od nervoze tlak skace...Sto cure kazu, kad vec imas mogucnost miruj sto vise. Biti ce to sve ok, biti ce ti puno lakse kad dodes svojoj kuci...Ne znam ali nekako mislim da stvarno nesto je da bi vec odavno bilo, evo ja od pocetka trudnoce krvarim, smeckarim, nalazi mi nisu bas dobri ali kad vidim to srce kako kuca odmah mi je lakse.
14.06.2014. L ♥
My life draga,drzi se i sad moras biti jaka,nemoj klonut i bolje da si pod kontrolom nego doma,i ovako si u strahu.Biti ce sve ok i s nama do kraja,sve mislimo na tebe..svima dobro jutro
My life sve sto cure kazu potpisujem!
Nitko ne voli biti u bolnici, a osobito zbog neceg takvog, ali bolje sad tu biti s mirom i pod njihovom kontrolom nego da su rekli nije to nista i da kod kuce hodas od jednog do dugog kraja ko Baltazar od muke!
Ajde samo hrabro! Jos malo i vec ste na pola puta!
Inace se molim, a od kad mi je tata u bolnici pogotovo pa cu se spomenit i vas❣
Idem ga sad nazvat i vec mi srce hoce iskocit od straha, tuge i ne znam ni ja ceg sve ne!
Dobro jutro svima!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Mylife bitno da nema svjetle krvi . Smeđe je znak da je starija krv i to se čisti od krvarenja prije. Oporavit ćeš se i ti i imati vremena na pretek za kupovinu bebinih stvari 😘😘😘
Ja ustala zedna ko pas popila vodu i istog trenutnka ta voda je izašla iz mene 🙈 vidjela sam da je netko vec komentirao isto. Nemrem vjerovat da mi je zlo od obične vode!
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Samo se drzi , ja nista necu ni pripremat ni kupovat do 4 mjeseca i proljeca jer nema zurbe , mala je trudnoca jos i tako :) a sve je novo prakticki mala mi sad navrsila 4 godine :D
Mylife budi hrabra i misli pozitivno.Vjerujem da ti nije lako i da si zabrinuta ali probaj se smiriti i misli na bebicu.Uz tebe smo.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji