Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    10. Siječanj 2018. 22:16

Meni su ova bebeto slatka,da ima izbor bas i nema,nece ti biti lako pronaci da imaju sve,budu funkcionalna

10. Siječanj 2018. 22:33

Kolacic pupa je predivna
    Blackie Mima ima model koji štedi na prostoru, ali zaista ne znam kako je kad je jedna beba u poziciji ispod druge... fotkica ide

Prvi spoj: 18.07.2018. 💖

ivymicek
    10. Siječanj 2018. 22:54

M.lady bitno da je sve ok. Sramežljiva beba neda 😍
    Kolačić divan trbuščić, bebo raste to je najbitnije  😊.
    Blackie mislim da vas čeka težak zadatak obzirom na ponudu. Ali sigurno će se nešto naći. Meni su divna Bugaboo ali su stvarno jako skupa.
    Mi smo danas kupili rabljena kada ih prebrišem stavim slikice... Meni su predivna a mislim da je i cijena odlična.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    10. Siječanj 2018. 23:17

Mene moje kolegice spotaju da zasto ne kupim nova a mala se vozila samo godinu dana i to rijetko kada jer smo na selu bas nismo se setale nije nam se dalo a u grad rijetko kad isle ..krem su i ja bas kazem zasto da kupujem sad druga i kolica i kimbi i madrac pa jos sad iskoristim i gotovo 😁😁 mozda sam luda ne znam 😨

bojana27
    10. Siječanj 2018. 23:24

Kao i torbu za kolica imam iz dm-a odlicna je , samo ju moram oprat i to je to ..nekako mi na te sitnice koje imam doma bezveze trosit kad su ocuvane i neutralnih boja 😄

Tinchyca
    10. Siječanj 2018. 23:30

HappySeal

Tinchyca

Happy i mi smo gledali ta bebetto murano kolica 🙈 daj mi reci di u sloveniji namjeravas uzeti?

https://www.mali-vragci.si/

Hvala ti ♥️

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Romana33
    11. Siječanj 2018. 05:53

Kolačić

Gdje je Mylife kako je?

Jutro... budenje u bolnici u pola 6 iako ja lose spavam vec 2 tj. Odspavam prvi san do 1 negdje i onda do 4-5  lezim i razmisljam jer ne mogu zaspati. Za sad nepromjenjeno stanje. Nadam se danas pregledu da cujem kako je. Svjeze krvi nema ali je strasni smedi iscjedak..  mozda me i puste doma sutra ako se smiri sve skupa.  

• Kolačić
    11. Siječanj 2018. 07:25

My life

Kolačić

Gdje je Mylife kako je?

Jutro… budenje u bolnici u pola 6 iako ja lose spavam vec 2 tj. Odspavam prvi san do 1 negdje i onda do 4-5 lezim i razmisljam jer ne mogu zaspati. Za sad nepromjenjeno stanje. Nadam se danas pregledu da cujem kako je. Svjeze krvi nema ali je strasni smedi iscjedak.. mozda me i puste doma sutra ako se smiri sve skupa.

Draga samo lezi, nemoj se ni ustajati osim ako baš moraš i nek ti pomognu oko tebe, ako treba zovi mamu sestre rođakinje frendice, samo nemoj sama. I nemoj previše razmišljati, bit će sve uredu. Moraš se smiriti zbog bebe. 

ivymicek
    11. Siječanj 2018. 07:43

My life

Kolačić

Gdje je Mylife kako je?

Jutro… budenje u bolnici u pola 6 iako ja lose spavam vec 2 tj. Odspavam prvi san do 1 negdje i onda do 4-5 lezim i razmisljam jer ne mogu zaspati. Za sad nepromjenjeno stanje. Nadam se danas pregledu da cujem kako je. Svjeze krvi nema ali je strasni smedi iscjedak.. mozda me i puste doma sutra ako se smiri sve skupa.

Čuvaj se! Odmaraj i miruj! Držim fige da je sve ok! 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    11. Siječanj 2018. 07:46

Bojana27

Mene moje kolegice spotaju da zasto ne kupim nova a mala se vozila samo godinu dana i to rijetko kada jer smo na selu bas nismo se setale nije nam se dalo a u grad rijetko kad isle ..krem su i ja bas kazem zasto da kupujem sad druga i kolica i kimbi i madrac pa jos sad iskoristim i gotovo 😁😁 mozda sam luda ne znam 😨

Ti znaš što je najbolje za vas bez obzira što govore. Isto mislim kako je glupo kupovati ukoliko kod kuće imaš relativno nove stvari za bebu... Nisi luda

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.