Ena predivnoooo i ja jedva cekam te trenutke
znaci cure nisam jedina hahahahah...ja sutra idem u shoping kupiti nesto trudnicke robe ni u jedne hlace ne stanem ostale mi samo tajice valjda cu naci nest pametno idem u h&m c&a
...a sad ste me podsjetile mogla bih i ja do dm-a
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena samo nek vjezba frajer 😍😍😍
I ja sam postala kao protocni bojler s odlascima na wc. Po noci sam lijena dic se pa zato ne idem 😂 Iako osjetim nekad da bi trebala ali snaga volje je jos uvijek jaca 😂😂
Lijepa su mi Bebetto kolica, cesto ih i vidam po gradu u zadnje vrijeme. Mi imamo problema s kolicima, htjeli bi izbjeci side by side kolica zbog sirine i glomaznosti a sva tandem ili imaju krivi polozaj sjedala ili je premalo mjesta izmedu prvog i drugog sjedala i sve djeluje nagurano. Nisam jos nijedna vidjela uzivo a i to je tlaka jer moram u svakom ducanu po jedna gledati, nema bas izbora kod nas. Za jednu bebu smo unaprijed vec imali skoro pa izabrana kolica, a sad Jovo nanovo 😅
17.7. 💝💝
Curke evo mene sa pregleda, sve je u redu, spol nismo saznali ova bebica ga je bas sakrila s nogicama 😗❤
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Curke evo mene sa pregleda, sve je u redu, spol nismo saznali ova bebica ga je bas sakrila s nogicama 😗❤
Super vijest, samo nek je bebač dobro😍😘, a za spol polako😁
Takav scenarij i ja očekujem da se ne razocaram ako nam nece htjeti pokazat..na jednom pregledu hoce,bitno da je sve dobro.nasa kolacic ko kolacic,slatko
Ena samo nek vjezba frajer 😍😍😍
I ja sam postala kao protocni bojler s odlascima na wc. Po noci sam lijena dic se pa zato ne idem 😂 Iako osjetim nekad da bi trebala ali snaga volje je jos uvijek jaca 😂😂
Lijepa su mi Bebetto kolica, cesto ih i vidam po gradu u zadnje vrijeme. Mi imamo problema s kolicima, htjeli bi izbjeci side by side kolica zbog sirine i glomaznosti a sva tandem ili imaju krivi polozaj sjedala ili je premalo mjesta izmedu prvog i drugog sjedala i sve djeluje nagurano. Nisam jos nijedna vidjela uzivo a i to je tlaka jer moram u svakom ducanu po jedna gledati, nema bas izbora kod nas. Za jednu bebu smo unaprijed vec imali skoro pa izabrana kolica, a sad Jovo nanovo 😅
Joj ja sam jedna vidjela i jos sam ti ih htjela skinut,poslat..prekopat cu sutra,koji dan pa posaljem sliku..nadam se da ce se my life javit i sa lijepim vijestima
m.lady bitno da je sve ok
kolacic lijepa busica
blackie i meni su bebeto kolica bas lijepa
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji