Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    10. Siječanj 2018. 19:11

Ena predivnoooo i ja jedva cekam te trenutke

znaci cure nisam jedina hahahahah...ja sutra idem u shoping kupiti nesto trudnicke robe ni u jedne hlace ne stanem ostale mi samo tajice  valjda cu naci nest pametno idem u h&m c&a 
    ...a sad ste me podsjetile mogla bih i ja do dm-a

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Blackíe
    10. Siječanj 2018. 19:27

Ena samo nek vjezba frajer 😍😍😍
    I ja sam postala kao protocni bojler s odlascima na wc. Po noci sam lijena dic se pa zato ne idem 😂 Iako osjetim nekad da bi trebala ali snaga volje je jos uvijek jaca 😂😂
    Lijepa su mi Bebetto kolica, cesto ih i vidam po gradu u zadnje vrijeme. Mi imamo problema s kolicima, htjeli bi izbjeci side by side kolica zbog sirine i glomaznosti a sva tandem ili imaju krivi polozaj sjedala ili je premalo mjesta izmedu prvog i drugog sjedala i sve djeluje nagurano. Nisam jos nijedna vidjela uzivo a i to je tlaka jer moram u svakom ducanu po jedna gledati, nema bas izbora kod nas. Za jednu bebu smo unaprijed vec imali skoro pa izabrana kolica, a sad Jovo nanovo 😅

17.7. 💝💝

• M.lady
    10. Siječanj 2018. 19:38

Curke evo mene sa pregleda, sve je u redu, spol nismo saznali ova bebica ga je bas sakrila s nogicama 😗❤

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

10. Siječanj 2018. 19:59

M.lady

Curke evo mene sa pregleda, sve je u redu, spol nismo saznali ova bebica ga je bas sakrila s nogicama 😗❤

Super vijest, samo nek je bebač dobro😍😘, a za spol polako😁

• Kolačić
    10. Siječanj 2018. 20:41

Gdje je Mylife kako je? 

• Kolačić
    10. Siječanj 2018. 20:48

Evo moje bušice :) 

Evo i moje bušice :)
    Evo i moje bušice :)

10. Siječanj 2018. 20:50

Kolačić

Evo moje bušice :)

Slatka bušica😍😍

Mya
    10. Siječanj 2018. 21:44

M.lady

Takav scenarij i ja očekujem da se ne razocaram ako nam nece htjeti pokazat..na jednom pregledu hoce,bitno da je sve dobro.nasa kolacic ko kolacic,slatko

Mya
    10. Siječanj 2018. 21:49

Blackíe

Ena samo nek vjezba frajer 😍😍😍
    I ja sam postala kao protocni bojler s odlascima na wc. Po noci sam lijena dic se pa zato ne idem 😂 Iako osjetim nekad da bi trebala ali snaga volje je jos uvijek jaca 😂😂
    Lijepa su mi Bebetto kolica, cesto ih i vidam po gradu u zadnje vrijeme. Mi imamo problema s kolicima, htjeli bi izbjeci side by side kolica zbog sirine i glomaznosti a sva tandem ili imaju krivi polozaj sjedala ili je premalo mjesta izmedu prvog i drugog sjedala i sve djeluje nagurano. Nisam jos nijedna vidjela uzivo a i to je tlaka jer moram u svakom ducanu po jedna gledati, nema bas izbora kod nas. Za jednu bebu smo unaprijed vec imali skoro pa izabrana kolica, a sad Jovo nanovo 😅

Joj ja sam jedna vidjela i jos sam ti ih htjela skinut,poslat..prekopat cu sutra,koji dan pa posaljem sliku..nadam se da ce se my life javit i sa lijepim vijestima

franovamamita
    10. Siječanj 2018. 22:07

m.lady bitno da je sve ok
    kolacic lijepa busica 
    blackie i meni su bebeto kolica bas  lijepa 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.