Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    10. Siječanj 2018. 15:27

Happy  i mi smo gledali ta bebetto murano kolica 🙈 daj mi reci di u sloveniji namjeravas uzeti?

💙30.06.2018 💙 Noa💙

LuKi5
    10. Siječanj 2018. 15:44

J@m@ da da, kod mene je isto visoki tlak u pitanju koje mi dosta dobro drze pod kontrolom ove tablete koje pijem isto i seceras...Jucer sam radila ogtt i tocno sat nakon glukoze mi je tlak skocio na 180/122 pa me zanimalo ako moze biti povezano s tim da je skocio secer pa onda i tlak.

ivymicek hvala ti <3 Samo da je s mrvicom sve ok. :)

14.06.2014. L ♥

HappySeal
    10. Siječanj 2018. 16:20

Tinchyca

Happy i mi smo gledali ta bebetto murano kolica 🙈 daj mi reci di u sloveniji namjeravas uzeti?

https://www.mali-vragci.si/

27.6. 💙

franovamamita
    10. Siječanj 2018. 17:20

confused i mene vec par dana popodne boli glava popijem crnu kavu legnem i malo popusti...a presjeci me isto zna al sve je to normalno a za pokrete bitno da osjetis a sad na pocetku nekad manje nekad vise nekada i ne primjetis kasnije ce biti intenzivnije..
    luki nadam se da ce krvarenje skroz stati i biti sve ok

cure jel idete vi cesto piskiti? ja po noci idem koji puta i preko dana ako naglo ustanem odmah moram ili ako sam u pokretu duze od 10,15 min vec moram ici

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

10. Siječanj 2018. 17:36

franovamamita

confused i mene vec par dana popodne boli glava popijem crnu kavu legnem i malo popusti…a presjeci me isto zna al sve je to normalno a za pokrete bitno da osjetis a sad na pocetku nekad manje nekad vise nekada i ne primjetis kasnije ce biti intenzivnije..
    luki nadam se da ce krvarenje skroz stati i biti sve ok

cure jel idete vi cesto piskiti? ja po noci idem koji puta i preko dana ako naglo ustanem odmah moram ili ako sam u pokretu duze od 10,15 min vec moram ici

Ispočetka sam morala svako malo piškiti, pa se na cca 4, 5 tjedana smirilo malo i sad opet češće... To je normalno.. A još si mislim kod mene vjerojatno i više zbog niske posteljice... Veli mm da je po noći i on osjetio malenog, spavali smo ko i obično da se ja okrenem za njim pa je trbuh bio prislonjen na njega😂😂, mali ima plesni tečaj kroz noć izgleda, ili trenira nogomet za ovu našu momčad na klokanici😂😂

Mya
    10. Siječanj 2018. 17:37

Ja po noci nijednom,ali preko dana da jer pijem tu mineralnu,dosta,pa magnezij pa vodu,voce i normalno da moram

HappySeal
    10. Siječanj 2018. 18:27

franovamamita

Evo me, tu sam! Piskim ko sumanuta. Sinoc smo isli gledati plocice za kupaonu, cim smo presli prvo krizanje meni se piskilo iako sam piskila doma. A isli smo pjeske i svaki park mi je izgledao primamljivo.

Cure, ima li tko knjizicu za trudnice od dma s bonovima. Je li unutra Avent kupon za onaj setic za bebe s toplomjerom i sl i isplati li se to. Nije jeftin pa provjeravam.

27.6. 💙

Mya
    10. Siječanj 2018. 18:32

HappySeal

franovamamita

Evo me, tu sam! Piskim ko sumanuta. Sinoc smo isli gledati plocice za kupaonu, cim smo presli prvo krizanje meni se piskilo iako sam piskila doma. A isli smo pjeske i svaki park mi je izgledao primamljivo.

Cure, ima li tko knjizicu za trudnice od dma s bonovima. Je li unutra Avent kupon za onaj setic za bebe s toplomjerom i sl i isplati li se to. Nije jeftin pa provjeravam.

Ja idem sutra u dm nakon pregleda pokupit i isto to cekam da snize

HappySeal
    10. Siječanj 2018. 18:50

J@m@

HappySeal

franovamamita

Ja idem sutra u dm nakon pregleda pokupit i isto to cekam da snize

Ajde pliz javi ako je unutra jer sam imala problema s tim kuponom, a nemam pojma iz koje knjizice je.

27.6. 💙

ivymicek
    10. Siječanj 2018. 19:05

Eto meni je u knjižici koju sam dobila u trudničkom paketu.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.