Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    10. Siječanj 2018. 14:31

Hello zenske,kako se drzite?Mene vec 3.dan zaredom glava rastura i kljukam se lekadolima,ali mi uopce ne pomazu...Zadnjih 3,4 dana jako slabo i nikako osjetim bebicu,malo sam vec pocela panicarit.Pregled preksutra,ne mogu docekat.I da zna me presjec onako ruzno,ko da me neko krvnicki ogrebao,eto takav osjecaj ali trenutno samo bude,brzo prode.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

K6789
    10. Siječanj 2018. 14:33

HappySeal

Ajme da, vodana mučninu - bljak. Samo bi prošetala do wca i izbacila je di pripada.

Mi smorazmišljali o Bebetto Murano kolicima, i to da iha naručimo iz SLO jer nam se to čini neka najrazumnija opcija. Kod nas skuplja nego preko granice.

https://www.bebetto.hr/produkt/35/murano

Moja prijateljica ih ima, narucila iz slovenije. Prezadovoljna s njim

K6789
    10. Siječanj 2018. 14:34

Confused

Hello zenske,kako se drzite?Mene vec 3.dan zaredom glava rastura i kljukam se lekadolima,ali mi uopce ne pomazu…Zadnjih 3,4 dana jako slabo i nikako osjetim bebicu,malo sam vec pocela panicarit.Pregled preksutra,ne mogu docekat.I da zna me presjec onako ruzno,ko da me neko krvnicki ogrebao,eto takav osjecaj ali trenutno samo bude,brzo prode.

Tako je i mene znalo presjec, onako sekundu samo traje. Al su mi rekle cure na ovoj stranici da je to normalno sve dok nije dugotrajnija bol iki popracena krvarenjem. Bit ce sve u redu, drzi se i odmaraj samo

HappySeal
    10. Siječanj 2018. 14:36

K6789

HappySeal

Ajme da, vodana mučninu - bljak. Samo bi prošetala do wca i izbacila je di pripada.

Mi smorazmišljali o Bebetto Murano kolicima, i to da iha naručimo iz SLO jer nam se to čini neka najrazumnija opcija. Kod nas skuplja nego preko granice.

https://www.bebetto.hr/produkt/35/murano

Moja prijateljica ih ima, narucila iz slovenije. Prezadovoljna s njim

I meni ih je kuma preporučila, a i sviđaju mi se. 

27.6. 💙

HappySeal
    10. Siječanj 2018. 14:41

Confused

Hello zenske,kako se drzite?Mene vec 3.dan zaredom glava rastura i kljukam se lekadolima,ali mi uopce ne pomazu…Zadnjih 3,4 dana jako slabo i nikako osjetim bebicu,malo sam vec pocela panicarit.Pregled preksutra,ne mogu docekat.I da zna me presjec onako ruzno,ko da me neko krvnicki ogrebao,eto takav osjecaj ali trenutno samo bude,brzo prode.

I meni se to dešava, posebno kad sjedim kao debilček (a tako sjedim uvijek). Nikad dame od mene, uvijek su me zezali po firmama da čudno sjedim. A ja ne znam drugačije i ovo mi je najudobnije.

Uglavnom ovako i varijacije na temu: http://pm1.narvii.com/5721/1a0efdf01b8dd2dbd1ca358b283eb6da891a0a01_00.jpg

Trenutno je jedna noga prema gore, a druga spigana ispod nje i otvorena prema van. I još sam ko za vraga na stolici na kotačiće i samo čekam kako ću se jendog dana skljokat dok budem ustajala 

27.6. 💙

LuKi5
    10. Siječanj 2018. 14:58

Pokusavam pohvatat sve sto pisete ali se gubim naveliko.
    Franovamamita cestitam na djecaku <3
    My life, drzi se, izgleda da se nas dvije bas pratimo sa tim iscjedcima i krvarenjima <3
    Preletila sam i vidjela neke divne trbuscice. Morat cu nabavit rokovnik i kopat neprocitane odgovore i zapisivat sve u njega pa onda u komentar da vas polovim sto pisete :P

Bio bi red da se i ja javim sa novostima sa pregleda, onaj moj iscjedak je krvarenje, krvarim vec dosta dugo,prakticki od pocetka, imam hematom, dobila duphaston 3x1,mirovanje, ujutro nakon sto sam popila sinoc duphaston, lokvica krvi, nastavak smeckarenja, ukoliko se ponovi idem na hitnu, inace mi je iduci pregled u utorak 16.1. tad cu biti 14+6 po UZV-u...Spol jos ne znamo, samo mi je rekla gin. da curicama teze vide spol u ranoj trudnoci nego deckicima, a da ne zeli nagadati.
    Jutros sam otisla skidat holter tlaka, sad me ceka holter srca, odmah dobila i nalaze....Danas popodne ili sutra ce mi biti gotovi nalazi, urin, ogtt,kortizol,stitnjaca i ostatak...Je li zna tko mozda ako ima secerase u obitelji, utjece li visoki secer u krvi na porast tlaka?

14.06.2014. L ♥

Tinchyca
    10. Siječanj 2018. 15:18

MinnieMouse

Da li je kojoj od vas ginekolog snimio na usb ultrazvuk?

Meni su u suncu na stick spremili. Imamo 2D i 3D dio.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    10. Siječanj 2018. 15:18

Confused

Ma vjerojatno te udara više kad si u pokretu pa ne osjetiš. Tako i meni zna biti. Aktivan dok spavam a preko dana on spava. I mene zna presjeć pogotovo kad napravim nagli pokret ili kad se istežem. Ah ta glava držim fige da što prije prođe!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    10. Siječanj 2018. 15:20

Meni je svekrva seceras,i od kad ga je u mladim danima dobila pije i za tlak svaki dan tablete,visoki je bio..toliko sta znam

ivymicek
    10. Siječanj 2018. 15:20

LuKi5

Pokusavam pohvatat sve sto pisete ali se gubim naveliko.
    Franovamamita cestitam na djecaku &lt;3
    My life, drzi se, izgleda da se nas dvije bas pratimo sa tim iscjedcima i krvarenjima &lt;3
    Preletila sam i vidjela neke divne trbuscice. Morat cu nabavit rokovnik i kopat neprocitane odgovore i zapisivat sve u njega pa onda u komentar da vas polovim sto pisete :P

Bio bi red da se i ja javim sa novostima sa pregleda, onaj moj iscjedak je krvarenje, krvarim vec dosta dugo,prakticki od pocetka, imam hematom, dobila duphaston 3x1,mirovanje, ujutro nakon sto sam popila sinoc duphaston, lokvica krvi, nastavak smeckarenja, ukoliko se ponovi idem na hitnu, inace mi je iduci pregled u utorak 16.1. tad cu biti 14+6 po UZV-u…Spol jos ne znamo, samo mi je rekla gin. da curicama teze vide spol u ranoj trudnoci nego deckicima, a da ne zeli nagadati.
    Jutros sam otisla skidat holter tlaka, sad me ceka holter srca, odmah dobila i nalaze….Danas popodne ili sutra ce mi biti gotovi nalazi, urin, ogtt,kortizol,stitnjaca i ostatak…Je li zna tko mozda ako ima secerase u obitelji, utjece li visoki secer u krvi na porast tlaka?

Uh, nije ti lako. Em mirovanje em svakakve spravice spominješ i svašta nešto mjeriš. Držim fige da nadslje bude samo bolje!!! Drži se!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.