Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    05. Siječanj 2018. 09:35

Zašto panika? Pa čeka me još puno posla, a i malo me strah kako ću se snaći. Nažalost, neću imati mnogo pomoći sa strane u vidu mame, sestre, sveki i sl. i bit ću svoj na svome... 

27.6. 💙

Honey
    05. Siječanj 2018. 09:46

Ma bit će to sve dobro, ipak smo mi žene mi možemo čuda  
    Ja nemam sestru i nit ću imati pomoć od mame a od svekrve ne želim! Nekad mi je lakše samoj se organizirat sa mužem nego da upetljam treću osobu. Kad smo kod sveki, dok smo bili kod nje tamo u njemačkoj sad za doček, kaže ona sat vremena prije nego što nas šogi vozi na aerodom da si je ona eto isplanirala da dođe "pomoći" kad ja rodim. Pala mi je roleta! Nisam uopće tražila pomoć, niti ju želi, jasno sam joj rekla da ne želim ni posjete prvih mjesec dana. Hoću uživat sa bebom i mužem u miru a onda nek se slože po redu. Uostalom da trebam pomoć tražila bi ju, i to valjda prvo od vlastite majke. Joj što sam se tada naživcirala nemate pojma  Rekao je muž to riješit jer me je izignorirala.

Mya
    05. Siječanj 2018. 09:50

Jutro cure..vi punom parom radite,a ja ustala,spavam ko top,konacno..ja ne kuzim te zene koje navaljuju,da trebamo trazile bi.mi živimo s njom,ali.srećom nije taj tip da se gura medu ikoga i namece svoje stavove..za sada haha..happy uhvatit ces tempo i sve ce to ici polako

HappySeal
    05. Siječanj 2018. 10:16

Ma meni je moja sveki super, ali nisam sigurna koliko često će moći doći... 

Nego baš čitam neke popise opreme koja je potrebna za bebe i krepajem od smijeha. Npr. dolčevita. Čak i ako je beba zimska šta će joj dolčevita? Ja ih ne volim jer me žulja, a kamoli bebe s onim bucmastim licima i kratkim vratovima.

Termometar za prostor - gdje god da sam ja bila su prostorije s bebama toliko prevruće da je veća šansa da se beba prekuha nego da joj bude hladno

Posebne torbe za pelene, posebne za prematalice, posebne za valjda sve ostalo... 

27.6. 💙

Ana_Marija_2019
    05. Siječanj 2018. 10:28

Bok cure, jako me dugo nije bilo, ali škicnula sam vas povremeno 😊
    Jučer sam saznala da ću dobiti curicuuuu 😍😍, a za nekih tjedan dana idem na čuvanje. Veselim se što ću imati više vremena i manje stresa!
    Vidjela sam bušiceeee, meni se jaaaako malo vidi, skoro ništa, jedino se znam napuhati pa onda izgleda kao trudnički trbuh 😁😁

baarbaraa29
    05. Siječanj 2018. 10:33

Hvala cure moje!
    Da, bitno da ide na bolje bez obzira sto je "jedan dan u bolnici u drugom gradu, a jucer uopce nije bio u bolnici" 😃
    Kaze da je neki dan plakao kao malo dijete jer je vidio kao nekog obucenog ko ja (svasta on vidi i tesko ga je pohvatat)
    Sad nam i ta amputacija ne zvuci toliko strasno obzirom da po prognozama nebi ni ziv bio.
    Busa polako raste i bebolini s njom! Sto se tog tice sve je ok. Nas dvoje sve zajedno radimo u timu pa smo jaci 😊
    16.cemo se napokon opet malo podruzit kod teta doktorice i mozda vidjeti hocu bit didina princeza ili princ!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mateya1993

Moja svekrva je ok.Živi u prizemlju,a mi smo na katu za sebe.Nije nametljiva,tako da mislim da neće bitii problema kad rodim.Ako bi se počela previše gurat začas bi ja to rješila.   Nego žene di kupujete trudničku odjeću?Konkretno neke tunike,majce? Bila sam prošli tjedan u Zg u Arena centru i nisam ništa našla. Tu kod nas Čakovec, Varaždin jedino se u Mani nešto nađe i u H&M-u u Varaždinu. Gledala sam malo online ali malo su cijene napuhane.  

💖 Nikol -12.08.2018💖

Tea👶

Ajme Honey razumijem te, meni je moja sveki draga, ali mama je mama. Ne mogu sveki rec kad se otusiram "daj zaboravila sam gace, donesi mi" 😂😂😂 to mi se stalno dogada btw, muz ce jos malo sam od sebe poc i cekat ispred vrata hahahah
    Salu na stranu, ne nerviraj se i reci da ne zelis za sad i gotovo. Ako ces htjet sigurno ces zvat koga ces htjet. Ja sam mami rekla da ce morat bolovanje otvorit i doc u Dubrovnik u pocetku jer ce muz tad radit po cijele dane. Kasnije ce mi bit lakse i samoj, imam i svoju kumicu koja mi je ko sestra, pa cu i zvat sveki kad ce mi trebat. Samo da nije na silu, kad krenu na silu muka mi dode 😨 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    05. Siječanj 2018. 10:35

mateya1993

Moja svekrva je ok.Živi u prizemlju,a mi smo na katu za sebe.Nije nametljiva,tako da mislim da neće bitii problema kad rodim.Ako bi se počela previše gurat začas bi ja to rješila. Nego žene di kupujete trudničku odjeću?Konkretno neke tunike,majce? Bila sam prošli tjedan u Zg u Arena centru i nisam ništa našla. Tu kod nas Čakovec, Varaždin jedino se u Mani nešto nađe i u H&M-u u Varaždinu. Gledala sam malo online ali malo su cijene napuhane.

Imas Mango outlet web, ja sam hlace u h&mu kupila, strample trudnicke i grudnjake za dojilje (jer me ovi moji grebu) u Lidlu, naletila u katalogu na to i odma posla kupit. Super su!

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

K6789
    05. Siječanj 2018. 10:39

Pa ja cu biti dosta mlada mama, sa samo 20 godina. Mnogi mw cak osuđuju zbog toga, ali nema veze bezobzira na moje godine ja i moj zarucnik, volimo nasu bebicu najvise vec sad.
    Tek sam se sad probudila evo, otkad sam na bolovanju vecinu vremena provedem spavajuci. Jakoo sam umorna😣 
    Honey sto se tice tablete pijem centravit prenatal te folacin(prepisao doktor)
    Kako vi mame koje ste doma provodite dane?😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.