Da se i tu pokazemo kad imamo sta pokazati 😍 Lijepe moje, zelim vama i obitelji puno zdravlja, da vam nova godina donese samo dobro i da sve lose ostavite iza sebe. Puno volite i da ste puno voljene. Uzivajte sa svojim bebicama i sad dok su vam u busicama. Veselja i radosti od srca, lijepo se provedite bilo u drustvu ili u krevetu! Voli vas Honey! 😘💋❤🎉🥂
Prekrasna si 😍😍😍😍busa😍😍😍😍
Hvala ti! Svako dobro tebi i tvojima, i naravno ostatku cura. Ponajvise zdravlja, srece, ljubavi. Nek vam se sve zelje ostvare. Uzivajte mi😘❤
💗Baby E💗
Barbara drži se a ja ću vjerovati kako će 2018 donjeti zdravlje i sreću tvojoj obitelji!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Da se i tu pokazemo kad imamo sta pokazati 😍 Lijepe moje, zelim vama i obitelji puno zdravlja, da vam nova godina donese samo dobro i da sve lose ostavite iza sebe. Puno volite i da ste puno voljene. Uzivajte sa svojim bebicama i sad dok su vam u busicama. Veselja i radosti od srca, lijepo se provedite bilo u drustvu ili u krevetu! Voli vas Honey! 😘💋❤🎉🥂
Honey ne znam tko mi je divniji ti ili tvoj babybump!
Nekako mi stoji u glavi da je ovo vaše prvo pokazivanje na klokanima..
Neka i vama bude što divnija 2018... Nema sumnje da će biti barem negdje sredinom godine 😍.
Uživajte ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Prekrasna si! Hvala na jako lijepim zeljama, također tebi i curkama neka 2018 bude puna blagoslova 😘💓
All of God’s grace in one tiny face 💟
Hvala cure na zeljama i komplimentima ❤ Jesam, sad sam si trudna najljepsa! Jos sat vremena i 2018.!!! Samo pozitivno 🤗
Ivy ipak dobro pamtis, da da prva slika na klokanicama, cekala sam trbuscic 😍
Svima sve najbolje u novoj 2018.godini,uživajte i lijepo se provedite..ja necu moci docekat ponoc,pokusavam cijelo vrijeme,ali preumorna sam
Sve najbolje vam svima u Novoj godini 🎇🎆
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Klokanice sretna vam Nova 2018!
OMG mi ćemo roditi u ovoj godini! Pusice 💋💋💋
🎆🎇🎉🎊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid