Draga ne brini,po tvojim sličicama vidim da si prije t bila mršava tako da kolko god dobiješ u trudnoći neće biti previše,a i kad rodiš doći će to na svoje . I to ne želim čuti više, trudnice ne izgledaju užasno bez obzira na kile,mi smo slatke😁😂…aj da te utješim, ja sam 162 cm, prije t 76kg…i nisam se loše osjećala zbog kila a pogotovo ne sad, nemoj ni ti.
Ajme da znas da mi pomaze ovakva podrska, ljudi oko mene ne mogu razumjet koja je to muka vidjet prvi put u zivotu 68kg na vagi. S tim da sam po privatniku zatrudnila sa 63, a kod soc.sam na onoj vagi na oprugu vidjela 61kg, pa sad znaj, tu sam negdje i varirala zadnje dvije godine. U svakom slucaju mi je jos uvijek tesko vidjet te kile. Jes da sam si dala oduska za blagdane, ali ono omg, kako se primaju kad si trudna...grozno...znam da to mora bit tako, nego kad se pazis jer ti se doslovno prima casa soka, kojeg popijem jednom godisnje, a onda vidis da otezavas brzinom svjetlosti...malo ti bude ono "woow"
Ne zelim zvucat razmazeno i dramaticno, ali tako mi je tesko trenutno, mozda je do hormona 😢
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Draga ne brini,po tvojim sličicama vidim da si prije t bila mršava tako da kolko god dobiješ u trudnoći neće biti previše,a i kad rodiš doći će to na svoje . I to ne želim čuti više, trudnice ne izgledaju užasno bez obzira na kile,mi smo slatke😁😂…aj da te utješim, ja sam 162 cm, prije t 76kg…i nisam se loše osjećala zbog kila a pogotovo ne sad, nemoj ni ti.
Ajme da znas da mi pomaze ovakva podrska, ljudi oko mene ne mogu razumjet koja je to muka vidjet prvi put u zivotu 68kg na vagi. S tim da sam po privatniku zatrudnila sa 63, a kod soc.sam na onoj vagi na oprugu vidjela 61kg, pa sad znaj, tu sam negdje i varirala zadnje dvije godine. U svakom slucaju mi je jos uvijek tesko vidjet te kile. Jes da sam si dala oduska za blagdane, ali ono omg, kako se primaju kad si trudna…grozno…znam da to mora bit tako, nego kad se pazis jer ti se doslovno prima casa soka, kojeg popijem jednom godisnje, a onda vidis da otezavas brzinom svjetlosti…malo ti bude ono "woow"
Ne zelim zvucat razmazeno i dramaticno, ali tako mi je tesko trenutno, mozda je do hormona 😢
joj draga nemoj da te to baca u depru sad si trudna i papaj koliko te trazi pa ak neces sada kada ces a kile odu kasnije sto na porodu sto uz dojenje sve se to skine ja sam ti u prvoj dobila 25kg i nakon godinu dana skinula sve bez jednog dana djete...ne sekiraj se mazi busicu i uzivaj 😙 odo sad ja stati na vagu 😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hi cure, nema me neko vrijeme. Blagdani su i stalno sam negdje.
Beba i ja smo super i osjecam se ko avion. Da mi daju, popela bi se na Triglav, ali MM kaze da sva sreca da je zima pa nema puta do gore.
Inace, jel nabavljate sto za bebu? Ja sam uzela nesto sarenih tetra pelena i robice raznih velicina u Pepcu. Nemam na koga racunati da ce proslijediti, a i za te smijesne novce nisam mogla odoljeti. Kupila sam i nesto tetri da nije sve odjednom i tak…
joj i ja vidjela u pepcu stvarno povoljnih stvari al nisam jos pocela kupovati jos malo pa cu polako poceti i da u lidlu vam budu bodici i robica za bebe povoljno a stvarno je kvalitetno niti se razvuce niti ofuca onako...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sad sam slozila baklavu i stavila je pec i osjecam se bolje 😂
Mislim da je do hormona, bas znam biti totalno luda samokriticna ovih dana
Divne ste moje klokanice 💜
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ha ha,nakon cijele priče o kilogramima i težini ustala sam i otišla pojesti tortilju😂😂...ma ne brinite se oko toga previše, sve ćemo mi to izgubiti kad dođu Malci pa trčanje oko njih i za njima😂😂😍😍😘😘😘
Ma ja se od ove teske hrane osjecam ogromno. A i malo je to do blagdanskog bluesa. Samo fino pametno i ne ubijati se u klopi. Teze ce dolje ako su samo od hrane a ne i trudnoce.
27.6. 💙
Curke pustite kile,ja sam po visini i kilazi prije trudnoće bila idealna,sad i ovih 4+ gledam na nacin da beba raste i sve ide svojim tokom,kako dodu tako ce i proci,bitno da sve bude dobro..ja sam pelene vec,blazinice za dojenje,krpice za brisanje,narucila si sve u apoteci za bebu,za bolnicu i patronaznu sta treba za pocetak i onaj toplomjer sta kosta kao da je zlatan i robe sam dosta od sogorice dobila,dat ce mi.jos hranolicu i strrilizator,izdajalicu i srecom pristala sam jer sve je ocuvano,kao novo
Mene kolica muce,pao izbor na dvoje,too much su,pa cu kolica i kinderbet ostavit za pred kraj
S obzirom da imam auto iz 1995 mogu komotno reci da kolica kostaju vise od auta
Meni se shopping sveo na par komada za svaku dob u godini dana. Mrzim kupovati pa racunam da imam bar nesto za prvu ruku a ostalo cu naruciti online ili poslati decka da kupi. Vjerojatno cu i dobiti nesto pa cemo vidjeti. Mozda pred porod sve zbrojim pa narucim jos robe online. Znam da npr pepco i nije neka kvaliteta ali par pranja ce izdrzati. Ostalo imam nesto malo hm i c&a.
A kad krenu price o baby gymovima i viperima dobijem instant mucninu i dodje mi da klinca odgajam u sumi
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji