Hvala na savjetima. Evo zovem od 7 i pol sestra se nikad ne javlja. Poslala sam doktoru mail nitko ne odgovara. Ostala sam danas kod kuce nisam otisla na posao pa ne znam kako oni na to gledaju, valjda ni nece rec da dramim previse. Znam da oni svasta vide a meni je ovo prva t pa ne bi riskirala.
I ja sam imala smedi iscjedak u 7.tj.Ginekologica me odma narucila na uzv,sve je bilo u redu i dobila sam Duphastone.Ne tresi se,to je dosta cesta pojava u ranoj trudnoci,ali svakako otidi na pregled.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ma malo me iznenadilo. Očekivala sam puno kasnije. Idem guglati hoće li biti hiperaktivan kad izađe van da ga odmah upišem na neki borilački sport
I ne znam zašto u postu piše 'zabrojala' na dva mjesta…
Moguce je,kod mene isti slucaj,samo sta je treca trudnoca,pa ja pripisujem tome sto vec osjetim pokrete.Ali sve je to individualno.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Evo dosla iz bolnice upravo. Prvo sta me dr pitao dal sam sto jela jer ako idem na kiretazu trebam bit nataste pa me vec tu prestrasio al poslije sve objasnio bio ljubazan. Kuca srce nesto sam manje t nego sam mislila 6+4 kasna ovulacija. Dao mi utrogestan i mirovanje iako je dijagnoza ab. Imminens. Valjda neka upala uzrokovala krvarenje moram na briseve i tako zanimljivo pocela godina ma samo da sve bude ok:) lijepo je vidjet onaj mali plod i sad slikicu gledam cijelo vrijeme. Mogu mislit kako je vama mame vec s vecim bebicama nesto predivno.
💙Bartol💙
Evo dosla iz bolnice upravo. Prvo sta me dr pitao dal sam sto jela jer ako idem na kiretazu trebam bit nataste pa me vec tu prestrasio al poslije sve objasnio bio ljubazan. Kuca srce nesto sam manje t nego sam mislila 6+4 kasna ovulacija. Dao mi utrogestan i mirovanje iako je dijagnoza ab. Imminens. Valjda neka upala uzrokovala krvarenje moram na briseve i tako zanimljivo pocela godina ma samo da sve bude ok:) lijepo je vidjet onaj mali plod i sad slikicu gledam cijelo vrijeme. Mogu mislit kako je vama mame vec s vecim bebicama nesto predivno.
Super da je s bebicom sve u redu, samo miruj kako ti je propisano i bit će sve ok. 😘😘
Naravno,hvala cure na utjehama i savjetima,puno znači u ovim trenutcima <3
💙Bartol💙
Naravno,hvala cure na utjehama i savjetima,puno znači u ovim trenutcima <3
Eto bit ce sve ok. U takvim slucajevina odma najbolje na hitnu. Stvarno prime trudnice bez osudivanja, posebno kad je tako rana trudnoca. Jer nije samo bebin zivot u pitanju vec i mamin. Cure cuvajte se i prilagodite tempo stanju. Morate i imate na to pravo 💞
Amy drago mi je da je sve dobro 😘
Slazem se, treba odmah na hitnu ili barem kod gin ako bas nije svjeze krvarenje.
Pocela sam danas kratko proucavati opremu za bebe, najvise kolica, i vec sam luda 😂😂😂 Mogu mislit sto
Jeste vi vec sto izabrale?
17.7. 💝💝
Kako mi je nestao ostatak recenice 🤔
*Mogu mislit sto ce biti kad krenemo uzivo obilazit ducane 😂
17.7. 💝💝
Bacam pogled,pao izbor na dvoje,jedne ce biti,ali do proljeca stednja,a tebi ce biti veselo,sve duplo moras ja sam se registrirala na stranici od pampersa i danas dosle pelene gacice
Sortiraj odgovore
Najstariji