Budućim mamicama Sretna Novaa 2018!!!!
Dobro došle nove članice.. :)
Nek nam bebice budu žive zdrave a i mi i naše obitelji :)))
Jeeyyy,slatka bebica ..baš volim te sličice,jedva čekam svoju iduću 8.1.,..a još više da vidim malenog na ekranu,neprocjenjiv trenutak😍😍😘😘
Pridružujem se i ja..
SRETNA VAM NOVA 2018.GODINA
Moja 2.trudnoća, trudna 10 tjedan, po mom termin negdje 29.7.
Welcome welcome!
Dosad si najbliža mom terminu, 1.8. :D ali ja mislim da ce ranije. :D
Roko💙 2.8.2018. 💙
Pozdrav curke, evo da se i ja javim i malo posavjetujem sa vama. Za Bozic smo saznali sretnu vijest, nakon jednog missed ab i 2 godine pokusavanja. Po mom nekom izracunu sad sam negdje 5tj, termin pocetkom 9.
Narucena sam 11.1 na pevi pregled. Ne mogu docekati ali se i jako bojim.
Stalno me strah da nije ovo pa da nije ono.
Htjela sam vas pitati, kazu normalno je da probadaju jajnici sad na pocetku, a jel ok onako neki pritisak i tu i tamo bol dole kao u vagini?
Mene inace kad trebam dobiti uzasno jako probada dolje, tako mi je mjesec dana bilo svaki dan sad kad sam zatrudnila! Baš jaki jaki probadajući, žigajući bolovi svaki dan mjesec dana...sreća nisam paničarka pa sam se fino lagano raspitala i saznala da je to sasvim normalno. Meni je pomagao topli oblog. Sretno i bez sekirancije :)
Roko💙 2.8.2018. 💙
Jutro cure molim vas pomoc :( sutra imam pregled a upravo sam primjetila smjedji iscjedak i kako se uplasila sutra bi bilo tocno 7 tj. Da li se koja susrela s tim?? Bas sam se uplasila sad
💙Bartol💙
Jutro cure molim vas pomoc :( sutra imam pregled a upravo sam primjetila smjedji iscjedak i kako se uplasila sutra bi bilo tocno 7 tj. Da li se koja susrela s tim?? Bas sam se uplasila sad
Najbolje da nazoveš doktoricu i pitaš ju, možda ti veli da dođeš danas,ona će ti najbolje reći.
Dobro jutro svim curama!
Ami bez panike ali javi se doktorici i miruj, znaci nek te netko odveze. Sretno!
Hvala na savjetima. Evo zovem od 7 i pol sestra se nikad ne javlja. Poslala sam doktoru mail nitko ne odgovara. Ostala sam danas kod kuce nisam otisla na posao pa ne znam kako oni na to gledaju, valjda ni nece rec da dramim previse. Znam da oni svasta vide a meni je ovo prva t pa ne bi riskirala.
💙Bartol💙
Moram to pitat tu, jer se osjećam kao kreten.
Jel moguće da moj mali seronja već lupa i udara i da ja to osjetim? Ok, možda ne lupa i ne udara, ali da osjetim pomicanje.
Znam da je rano i da ne bi još trebala osjetiti, ali u par navrata sam osjetila kao da se javlja. Jesam li zabrojala ili ne - ne znam.
1. Jedno jutro sam ležala u krevetu na desnom boku. Prebacila sam se na lijevi i za par minuta kao da me netko gura iznutra da se vratim na desni.
2. Jučer gledam TV (ok, imala sam malo stresnu novu godinu, pa sam ovo možda i zabrojala) i odjednom osjetim kao da se sve unutra rasteže i proteže. Moguće da se maternica prilagođava.
3. Evo sad dok sjedim, kao da gura naprijed
Ovo su samo neki od primjera. Htjela sam dečka, ali Bože, nismo se dogovorili ni za Cro Copa ni za Muhameda Alija. Možda sam samo luda.
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji