mina dobrodosla
confused mi cemo biti doma neda mi se bas negdje
barbara drzi se draga
ja od jutra nisam stala pekla slane stapice,pitu s gljivama i sarmu...a nereda koliko hoces sada al malo sam zasjela nemam snage vise
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
U molitvama ste nam ti i tvoja obitelj Barbara, budi jaka i hrabra,bit će sve u redu. Misli pozitivno i čuvaj to maleno čudo koje nosiš ispod srca
Franovamamita svaka čast,ja danas nisam ništa radila i nemam namjeru, svekrva je napravila faširance a ja sam ispekla pomfri, kasnije će svekrva raditi sarmu a muž i šogi hoće čevapčiće i pljeskavice...tako da sam ja danas zaštićena ko medo,ništa memoram
Barbara cuvaj sebe i bebicu, zao mi je radi tate ❤
Mi idemo na misu i u kino, pa domeka s mojima docekat ponoc uz papicu i pidjamicu naravno 😂
Ja zadnjih barem 4 godine docekujem Novu u pidjami, nemam zivaca za te skupove i pompe, uvijek mi bude previse toga svega hahaha
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
mina dobrodosla
confused mi cemo biti doma neda mi se bas negdje
barbara drzi se draga
ja od jutra nisam stala pekla slane stapice,pitu s gljivama i sarmu…a nereda koliko hoces sada al malo sam zasjela nemam snage vise
I ja maloprije stala na kratko..francusku,vratinu pekla,sarma se kuha polako,rucak napravila,kolace izvadit iz frizdera,jos robu poberem,usisam sve i u kadu,navecer krevet i tv
Draga Barbara, zao mi je sto ti se to dogada. U mislima ste mi i molitvi. Vjerujem da ce s tatom biti sve ok. Drzi se i samo optimisticno ma koliko to sad bilo tesko. Dat ce Bog dobro 😘💗
💗Baby E💗
Draga Barbara drži se! Danas ću se u molitvi opet sjetiti tvog tate. Misli samo pozitivno. Ne mogu si zamisliti kako je teško prolaziti kroz tako nešto i još u tvom stanju. Samo pozitiva i mora sve bit dobro.
Ja se bojim da neću moć dočekat budna Novu bit će isto doma piđama party.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Da se i tu pokazemo kad imamo sta pokazati 😍 Lijepe moje, zelim vama i obitelji puno zdravlja, da vam nova godina donese samo dobro i da sve lose ostavite iza sebe. Puno volite i da ste puno voljene. Uzivajte sa svojim bebicama i sad dok su vam u busicama. Veselja i radosti od srca, lijepo se provedite bilo u drustvu ili u krevetu! Voli vas Honey! 😘💋❤🎉🥂
Da se i tu pokazemo kad imamo sta pokazati 😍 Lijepe moje, zelim vama i obitelji puno zdravlja, da vam nova godina donese samo dobro i da sve lose ostavite iza sebe. Puno volite i da ste puno voljene. Uzivajte sa svojim bebicama i sad dok su vam u busicama. Veselja i radosti od srca, lijepo se provedite bilo u drustvu ili u krevetu! Voli vas Honey! 😘💋❤🎉🥂
prekrasni ste draga,hvala na lijepim željama,također ti želim da puno voliš, budeš voljena i sretna i ostaneš nam divna i pozitivna ko i do sada
Sortiraj odgovore
Najstariji